• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

önceki konunda eşinin maaşının yetmediğini, senin maaşınla borç ödendiğini yazmışsın.
ne ara taksiyle takip edecek kadar paranız oldu, başkalarının faturaları nasıl ödeniyor, eşin şirket sahibi oldu?
ben de okudum
bir de bu yorumu yapmış eltisi için
hostesler ferace giyer mi ya:D
Konu sahibinin canı sıklımış, ben de burda ciddiye aldım mesai saatim bitti kızcağız ne yaptı acaba diye pc basından kalkıp evime gidemiyorum .D

benim feracemin ve ayakkabimin aynisini.aldi aa sendemi aldin hic gormedm dedi. ve yanimda gayet ikizim gibi giydi.

HOSTESLER GİTİKLERİNDE BİRKAÇ GÜN KALIYORLAR DİYE BİLİYORUM BENİM ARKADAŞLARIM VAR HOSTES ÖYLE SABAH GİDİP GELECEKE GİBİ BİR MESLEK DEĞİL GİTKLERİ YERDE O GECE KALIORLAR UÇUŞA KADAR YANİ 2 3 GÜNÜ BİLE BULABİLİYOR BAZEN

onu çevirdi zaten eşinin iş yerinde de çalışıyormuş iş yeri ve iş yerindeki bilgisayar derken eşinin ofisi kastediyormuş..

ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum

ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
Hah tam da bekledigim cevap geldi :))

Kız kulesine yemeğe götürecekmiş bir de eşi , biraz tuzlu diye biliyorum ora da yemeğe gitmek , yanlışsam düzeltsinler beni ?
kendi web sitelerinde yazıyor:
Akşam yemeklerinde 2 farklı ve çok seçenekli menüler ile servis verilirken kişi başı fiyatlar 155 ve 185 tl dir İçecekler ise ekstradır.
Kuledebar da ise özel 2 kişilik 200 tllik bir paket sunulmaktadır.

Ne zaman bunu yazacaksın diye bekliyordum , tam da beklediğim gibi oldu .

arkadaşınıza destekte olun bari borç içinde yüzüyormuş.

önceki konunda eşinin maaşının yetmediğini, senin maaşınla borç ödendiğini yazmışsın.
ne ara taksiyle takip edecek kadar paranız oldu, başkalarının faturaları nasıl ödeniyor, eşin şirket sahibi oldu?

Ailemi kaybettim dedi kimsem yokk dedii..
Yaaa orası da yalansaa yuhhh diyorum yazıklar olsun

burada 3 saat cevap yazana kadar uğraştın ya üyelik almak en fazla 1 dk.

salak mısın değil misin, bir daha düşün.

Bunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.
heralde her sorunda arkadasinizin hesabini kullanıyorsunuz.
Baya üzülmüştüm sizin adınıza allahtan gercek degilmis konu.......

Back
X