- Konu Sahibi kaynanadelisi
Ankara' ya deniz getirmiş kocasıAnkara da oturuyorum demissin kiz kulesine yemege demissin ankarada kiz kulesi varda benim mi haberim yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara' ya deniz getirmiş kocasıAnkara da oturuyorum demissin kiz kulesine yemege demissin ankarada kiz kulesi varda benim mi haberim yok
Onu başka arkadaş yazmıştı galibaAnkara da oturuyorum demissin kiz kulesine yemege demissin ankarada kiz kulesi varda benim mi haberim yok
ah zeynep güven ah.Zaten acele ettiği için bunlar oldu :))
Uyanık davranıp en az bir haftaya yaymaliydi.
Bir kere kafadan 3 gün şok olsa :)))
Zaten acele ettiği için bunlar oldu :))
Uyanık davranıp en az bir haftaya yaymaliydi.
Bir kere kafadan 3 gün şok olsa :)))
bakalım gerçekten dediği gibi bu akşam eve gelmemezlik yapıcakmı. şimdi araba kiralayıp takıp etmeyi bile düşünüyorum şirketin oradan
Aha bi de Zeynep çıktı.ah zeynep güven ah.
ne iyi faketi :)
valla bende okuduğum gibi kocamın maillerine baktım artık nasıl etki ettiyse konu banaBenimde kızım uyuyordu eşim denize gideyim çocuk uyudu o kalsın dedi ondan işkillendim pskolojim bozuldu gitme çabuk eve gir dedim yatıyor şimdi. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın inş
Hala burada tatli tatli yardimci olmaya calisan minnos arkadaslar goruyorum :)Esinizin telefonunda numara kimin adiyla kayitli bakin bence.whatsapp resmi de esiniz kayitliysa gorunur belki hem kim oldugunu horursunuz
Aha bi de Zeynep çıktı.
Ben onu da bilmiyorum.
Pofff
Yılllaaar yıllar önceydi. Zeynep diye bir bacıcağızımız varıdı.Hatice kim yahu?
Yine nasıl bir atraksiyon kaçırdım ben?
Lanet olsun dostum, camasir makinesi boşaltmaya gelmiyor.
di mi kaç gün yedi biziah zeynep güven ah.
ne iyi faketi :)
Himmben arayi okumadimHala burada tatli tatli yardimci olmaya calisan minnos arkadaslar goruyorum :)
Kadin bize roman yazdi burada, yanarim yanarim da 30 sayfa yazi takip ettim giden vaktime yanarim :)
zeynepgüven1986 değil miydi o ya?Yılllaaar yıllar önceydi. Haticeakan1986 diye bir bacıcağızımız varıdı.v
Kaynanası ölmüş kocası kafayı yemişidi.
Şizofrenik sancılar eşliğinde babasının evine gitmişidi.
Sonra bikaç gün sonra(günü pek hatırlamıyorum), kaynanasıyla ilgili dert yanmak için konu açtı
TabiKazen bu durur mu yapıştırdı cevabı; sen ne ayaksın Hatice
![]()
valla mı?Aha bi de Zeynep çıktı.
Ben onu da bilmiyorum.
Pofff
Hatice'yi de anlatacaktım altta isimler karıştı düzelttim onu sonrazeynepgüven1986 değil miydi o ya?![]()
Ben hatırladım onu.Ben de bilmiyorum kim bulursa diğerine link atsın![]()
Hatırladım:))valla mı?
onun konusu için millet yaşadığı yerde vefat edenlerin, boşananların listesine ulaştı.
fake olduğu öyle ortaya çıktı, kk sallandı :)
O kadar yani vay be ne bos insanlar varmiş yaaa ama o konulari cok merak ettim okumayi isterdim ahhhvalla mı?
onun konusu için millet yaşadığı yerde vefat edenlerin, boşananların listesine ulaştı.
fake olduğu öyle ortaya çıktı, kk sallandı :)
Ben hatırladım onu.
Bakmaya zorunda kaldığı kv öldü, kocası kanapeyi mi evi mi ne yakmıştı öyle bir hikâyeydi galiba.
Bak o çok güzel ince ince zamana yaya yaya keklemisti milleti :)