• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

Kizlar bisey sorcam bi kiz vardi ablasinin kimligini kullaniyodu hani su depremde ölen. O konu noldu simdi aklima geldi de o da mi fakeydi ?

Kızlar yalnız konu sahibine önceki konulardan isteksizlikle ilgili bağlantı kurulduğunda gayet cevaplamıştı sıkılınca arkadaşımın hesabı oldu Ben de üzülmüştüm o kadar sayfa okuduk boşuna

Aaa bu konu fakemiymiş, yeni gordüm. Kaynanaya lanet ederken gelip kaynanam öldü demişti, kocası kafayı tırlatıp cocukları birakmıştı. Ne boş beleş adam var memlekette ya, şöyle konular açıp millet yardım edince gülüp egleniyorlar mı, vaaay zalakları kekledim diye mutlu mu oluyorlar. Asıl zalak kendileri, insan utanır yalan soylerken hem de hassas konularda.

Mügehatun da fake demişlerdi. Asıl ona şok olmuştum. Zaten derdi var gibi değil de dergide deneme, kompozisyon yazar gibi konu açıyordu. Hayatın sillesini yemiş kadından ziyade, aristokrat bir yasam tarzı vardi. Sanki osmanlı sarayında oğlu kendine isyan eden valide sultan gibi mağrur sekilde kocasının boynuzlamasını anlatiyordu.

Back
X