- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Okudum vay be ne insanlar varmış film gibi yazmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bu konu fakemiymiş, yeni gordüm. Kaynanaya lanet ederken gelip kaynanam öldü demişti, kocası kafayı tırlatıp cocukları birakmıştı. Ne boş beleş adam var memlekette ya, şöyle konular açıp millet yardım edince gülüp egleniyorlar mı, vaaay zalakları kekledim diye mutlu mu oluyorlar. Asıl zalak kendileri, insan utanır yalan soylerken hem de hassas konularda.
Mügehatun da fake demişlerdi. Asıl ona şok olmuştum. Zaten derdi var gibi değil de dergide deneme, kompozisyon yazar gibi konu açıyordu. Hayatın sillesini yemiş kadından ziyade, aristokrat bir yasam tarzı vardi. Sanki osmanlı sarayında oğlu kendine isyan eden valide sultan gibi mağrur sekilde kocasının boynuzlamasını anlatiyordu.
o da mı faketi?Aaa bu konu fakemiymiş, yeni gordüm. Kaynanaya lanet ederken gelip kaynanam öldü demişti, kocası kafayı tırlatıp cocukları birakmıştı. Ne boş beleş adam var memlekette ya, şöyle konular açıp millet yardım edince gülüp egleniyorlar mı, vaaay zalakları kekledim diye mutlu mu oluyorlar. Asıl zalak kendileri, insan utanır yalan soylerken hem de hassas konularda.
Mügehatun da fake demişlerdi. Asıl ona şok olmuştum. Zaten derdi var gibi değil de dergide deneme, kompozisyon yazar gibi konu açıyordu. Hayatın sillesini yemiş kadından ziyade, aristokrat bir yasam tarzı vardi. Sanki osmanlı sarayında oğlu kendine isyan eden valide sultan gibi mağrur sekilde kocasının boynuzlamasını anlatiyordu.
Mügede mi fakemişAaa bu konu fakemiymiş, yeni gordüm. Kaynanaya lanet ederken gelip kaynanam öldü demişti, kocası kafayı tırlatıp cocukları birakmıştı. Ne boş beleş adam var memlekette ya, şöyle konular açıp millet yardım edince gülüp egleniyorlar mı, vaaay zalakları kekledim diye mutlu mu oluyorlar. Asıl zalak kendileri, insan utanır yalan soylerken hem de hassas konularda.
Bende tüm hesap dökümlerine kadar baktım Mail ne varsa hepsine :) arama dökümündedir bakacaktım Onuda kafama koymuştumvalla bende okuduğum gibi kocamın maillerine baktım artık nasıl etki ettiyse konu bana![]()
Bende birini emziriyorum birini ayağımda sallıyorum uyudular uyandılar derken fake çıktı iyi miAyy valla bebeği yedi doyur yatır derken konu fake çıktı ben şok takip edicem diye yemekte yapmadık![]()
Aha bi de Zeynep çıktı.
Ben onu da bilmiyorum.
Pofff
Paralel kk'da mi takılıyorum nedir yav. :))sende hatçeyi bilmiyon zeynebi bilmiyon..
hatçe gerçek ama..
Ayyyy 30 kişi mugede mi fake diye sorunca acaba ruyada mı gördüm o yazılari dedim. Durun emin olamiyorum, fake degilse çok pis gunah almış olcam, gaza gelmeyin bi dakka sakinliğinizi koruyun..![]()
Paralel kk'da mi takılıyorum nedir yav. :))
Zeynebi hatırladım hatceyi halen bilmiyorum.
Müsait bir anda mesai harcayacağım çünkü kk literatürüne girdiler belli ki.
Bu konuda genel kültürümün eksik kalması kabul edilemez, kac yıllık uyeyim.
Bu vesileyle kınıyorum kendimi.
Hatceyi bulup bütün konularını hatmetcegim.e yani hatçeyi bilmeyen bizden değildir..
Hatice için ısrarla fake değil demişlerdi dimi ? İki üyeliğini birleştirmişlerdi ben mi yanlış hatırlıyorum.e yani hatçeyi bilmeyen bizden değildir..
müge ısrarla fake olmadığını iddia etti..küstü üyelik kapattı.
ardında 8 aylık çocuğun nasıl aldırılacağı sorusunu bırakarak.. :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/wovy.818670/ Al tikla bu profile
- Sadec hatice yazsam cikiyomu aca merak ettim haticeyi
Hatice için ısrarla fake değil demişlerdi dimi ? İki üyeliğini birleştirmişlerdi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Teşekkür ederim canmhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/wovy.818670/ Al tikla bu profile
:) yani telfondan *952# ile şifre alıyorsunuz o şifreyle türk telekom online işlemlere girip arama yaptığı vb. tüm kullanım detaylarına ulaşıyorsunuz. tabi bunu yaparken o telfona mesaj gidiyor online işlemlere girdiniz diye. o yüzden eşiniz uyurken ve tel sessizdeyken yapın :)