- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.027
- 398
- 35
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Ayyyy çok merak ettim ben şimdi ya!Adamın sevgilisi değiştirdi kullanıcı adını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy çok merak ettim ben şimdi ya!Adamın sevgilisi değiştirdi kullanıcı adını
Ayyyy çok merak ettim ben şimdi ya!
Olabilir. Ben de bakayım.Hatırlayan çıkar belki, hatice demişler o olduğunu sanmıyorum ama incelicem konularını
A evet ya ne oldu o kıza cidden? Hatta nüfus müdürlüğünde çalışan üyeler yazmıştı konuya. O konudan bir şey çıkmadı sanırım sonra. Bir de kan gruplarıyla ilgili bir konu vardı. Kızın kan grubu anne ve babasınınkiyle tutmuyordu. Evlatlık mıyım falan demişti.Kizlar bisey sorcam bi kiz vardi ablasinin kimligini kullaniyodu hani su depremde ölen. O konu noldu simdi aklima geldi de o da mi fakeydi ?
Yok ikinci hesap değil. Aynı hesabı iki kişinin kullanmasından bahsediyoruz.2. hesap bulamadım
evetTanıdık geliyor nick. Boşanmadan falan mo bahsediyordu? Bir de bir üye vardı. Samira mıydı neydi. Omunda hiç sesi soluğu çıkmıyor.
Esine asla belli etme. Whatsapptan ekle, online zamanlar kontrol et eşinde online mi. Kendine profesyonel face bo hesap aç facebook kisi arama kismina kadinin numarasini yaz kadinin hesabi cikar numarasi ekli ise. Bundan sonraki degerlendirme sürecide sana kalmış.Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Hah tamam şimdi oldu. Hatırladım.evet
yurtdışındaydı üçüzleri vardı. kocası aldattığı için çocukları ona bırakıp hayatını yaşamak istiyordu.
iyi bildirin, n'apalım?Taksiyle birini takip ederken bir de kk ya gelismeleri bildiricem!!
Kazen konu fake cikti. Millet farkedince de konuyu yazan kisi "sey ben arkadasimin hesabini kullandim benim hesabim degil zaten" dedi.2. hesap bulamadım
hayır, uçuş olmayınca off-day oluyor yani boş gün, uçuş olmadığı için işe gitmesinin de bir manası yok.bilmediğim için soruyorum hiç hostes tanıdığım yok. uçuşunuz olmasa bile sabah işe gider gibi mi gidiliyor?
Konu fake çıktı yalnız.Esine asla belli etme. Whatsapptan ekle, online zamanlar kontrol et eşinde online mi. Kendine profesyonel face bo hesap aç facebook kisi arama kismina kadinin numarasini yaz kadinin hesabi cikar numarasi ekli ise. Bundan sonraki degerlendirme sürecide sana kalmış.
Bilmem napsan ki acabaiyi bildirin, n'apalım?
Hadiiiiiiii. :):):):):):). Acaba fake neden açıyorlar.Konu fake çıktı yalnız.![]()
Onun kullanıcı adı değişti deyyolaa.kahve kokulu kadın vardı bide kocasına dönmüş dedilerdi bilen varmı detay ?
aklıma düştü:)
İşte konunun o kısmını @Kazen e ilettik. Merakla bekliyoruz.Hadiiiiiiii. :):):):):):). Acaba face neden açıyorlar.
siz dalga geçiyordunuz ben de ona cevap verdim lakin boşuna atarlanmışım konu fake galiba.Bilmem napsan ki acaba
Iyi misin hayirdir? Bu ne simdi?