- 26 Ağustos 2015
- 465
- 496
- 103
- 28
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Simdi benim o guzelim megabaytlarim fake konu icin mi harcandii. Neyse guzel hikayeydi kardes bi daha yapmaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç kanarmibence deneme bunu
uyandırmış olursun kocanı
yeni hat al
o aldıgın hattan eşin adına mesaj at
canım bu yeni numaram falan de
eşinin adını ver
bakalım kadının tepkısı ne olucak
fakemiydi gercektenSimdi benim o guzelim megabaytlarim fake konu icin mi harcandii. Neyse guzel hikayeydi kardes bi daha yapmaaa.
Aynen arkadasin cani sklmis senaryo yazmisfakemiydi gercekten![]()
Ben anliyorm ya özelden foto atınca :)
öyle bir enteresanim :)
Hadi hadi atsana emzikli kadınım ben :)))
Neyse kalsın çocuğum rızkından olmasın bir şokKız konu hiç ummadığımız insanların fake çikması iken sana foto atamam. Emzikli kadınim dersin, bıyiklı amca çıkarsın falan. Belki ben de erkegim, cekip atcam oramı buramı, gece gece abdestin kaççak, hala istiyon mu?![]()
Yok ikinci hesap değil. Aynı hesabı iki kişinin kullanmasından bahsediyoruz.
nerede yazmış bunu ilgili mesajı rapor eder misiniz ?
nerede yazmış bunu ilgili mesajı rapor eder misiniz ?
Muge hatun fakemiymis ?Bunca zaman okuduğum konulara göre tecrübem,fake konular çok hızlı ilerliyor.birden tuhaf şeyler oluyor,herşey açığa çıkıyor..üye olmadan da okurdum.aman Allah'ım hele müge hatunun konusu bağıra bağıra ben fakeyim diyordu ancak kk'nın akıllı hatunlari nasıl anlamiyorlar diyodum![]()
aşağıya ekledimnerede yazmış bunu ilgili mesajı rapor eder misiniz ?
ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum
he su kocasi aldatmisti ayrilmsilardi o müge fake miymis sok ...Muge hatun fakemiymis ?Ay cok uzulmustum ben ona ya neden boyle yaptiki
![]()
Arkadas oyle demis bende sok oldumhe su kocasi aldatmisti ayrilmsilardi o müge fake miymis sok ...
onun tek çocuğu vardı. hep şiddet görüyordu. artık yok ortalarda.
Arkadas oyle demis bende sok oldum![]()
Hastalar sanirim :))ne bilim dertleri ne bu insanlarin onca insani kandiriyorlar..
ben fake değilim ister inanın ister inanmayın. ben kendime hesap açmak istemediğim için arkadaşımın profilinden yazdım. bu kadar salak değilim herhalde eski konuların okundugunu gayet iyi biliyorum