• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

Canlar,
fake konu ve üyelikler oluyor fakat burada isim vermeyin, verdiğiniz kullanıcı adlarından bazıları fake olduğu için değil kendi talebiyle üyelik iptal ettiği için sitede değil, topikte adı geçtiği için örnek olarak vermemde sakınca yok, mugehatun'un üyeliğine biz müdahale etmedik, kendisi üyelik iptali yaptırdı.

Aman zaten konu sahte imiş
Hatun hostesim diyor
Ama ferace giyiyormus eski konularına baktım

Kocamın çiçek aldıgı çiçekciye çiçek kime gidecek söylesin diye 500 tl sıkıstırdım diyor ama evlenirken esyalarını bit pazarından almıslar
Paramız yok diyor eski konusunda
Ama şimdi kocam şirket sahibi diyor

Nee müge fake miymiş?
Bi kere forumda bi kadın başlık açtı kocasıyla ilgili, yorum yapanlar içinden kocasının sevgilisini buldu.. Kimdi onlar ya bu olayı hatırlayan varsa yazabilir mi merak ettim, dilek miydi sevgi miydi neydi aldattığı kadın.. üye adını filan değiştirmişti sonra
Defne ydi isminin sonunda rakamlar vardi hatta defne-28 miydi biseydi konuyu beğenmişti . Bi tek o beğenmişti. Aldatilan kadında esimin beni aldattigi kadun bu sayfada hatta konuyu bi tej o begenmis demisti ve kadin hemen uyelik fotosunu falan degistirmisti

Defne ydi isminin sonunda rakamlar vardi hatta defne-28 miydi biseydi konuyu beğenmişti . Bi tek o beğenmişti. Aldatilan kadında esimin beni aldattigi kadun bu sayfada hatta konuyu bi tej o begenmis demisti ve kadin hemen uyelik fotosunu falan degistirmisti

Aa olabilir rakamlar vardı gerçekten, nasıl hatırladınız.. ne oldular acaba sonradan çok merak ettim

Aman zaten konu sahte imiş
Hatun hostesim diyor
Ama ferace giyiyormus eski konularına baktım

Kocamın çiçek aldıgı çiçekciye çiçek kime gidecek söylesin diye 500 tl sıkıstırdım diyor ama evlenirken esyalarını bit pazarından almıslar
Paramız yok diyor eski konusunda
Ama şimdi kocam şirket sahibi diyor
valla bazen bu konular için kocisimi ihmal ediyorum.üstüne üstelik fircada yiyorum.bari gerçek olsa icim yanmaz

Üyenin yazdıklarından tabii ki ama gerçek mi bilemem :KK70: kendisinin nerdeyse beş üyeliğinin olduğunu kapatıp başkasıyla geldiğini duydum :KK70:
Fitnat ficurun hala kahve kokulu kadın olmadığını düşünenler üyenin konularına bakabilir birleştirilmişler :)
Zaten kahve kokulu kadını kapatıp bir gün sonra fitnat ficuru açmış koşa koşa....
Kahve kokulu kadını hatırlıyorum çok şaşırdım fitnat fücur un o olduguna.. Fakat anlayamadıgım üyelikler birleştirilmiş madem neden eski konular yeni hesapta yok? Hani açılan konular silinmiyordu? Kazen Kazen Mune Mune

Şok oldum ben şuan
Dunya küçük gercekten
Bulunca yazar mısınız yıne buraya
Leopardesenlitayt miss
Bu hangisi o_O kocasının sevgilisini bulan mı ?
Evett oo
kocasının sevgilisini burada mı bulmuş :skandal:[/QUOTE
Evett burda bulmustuu
Sana bir iyilik yapayim o zaman :) Leopardesenlitayt.
Süpersin çok teşekkür ederim:)

Kahve kokulu kadını hatırlıyorum çok şaşırdım fitnat fücur un o olduguna.. Fakat anlayamadıgım üyelikler birleştirilmiş madem neden eski konular yeni hesapta yok? Hani açılan konular silinmiyordu? Kazen Kazen Mune Mune
Silinmiyor, birleştirilme yapılmışsa sistem bir süre birleştirilen üyeliklerin konularını toparlayıp bir araya getirmeye çalışır, üyelikleri ve konuları birbiriyle ilişkilendirmeye çalışır sistem, sonradan düzeliyor, tüm konular görünmeye başlıyor.

Silinmiyor, birleştirilme yapılmışsa sistem bir süre birleştirilen üyeliklerin konularını toparlayıp bir araya getirmeye çalışır, üyelikleri ve konuları birbiriyle ilişkilendirmeye çalışır sistem, sonradan düzeliyor, tüm konular görünmeye başlıyor.
Teşekkür ederim mune abla.

Back
X