- Konu Sahibi kaynanadelisi
Sherlocka külahını ters giydirir bu hatunlarKonuya inanmayıp eski fake konuları tartıştık![]()
Nasıl anladınız gayet masumane yazmış sanki kapı komşum ayşe hanım gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sherlocka külahını ters giydirir bu hatunlarKonuya inanmayıp eski fake konuları tartıştık![]()
Cahill kahve kocasına gerçekten geri mi dönmüş şaka dimi burda kasırgalar estiriyordu en son işte bulmuştuHayır bahsettiğim sözde kocasının onu kiminle aldattıgını bu sitede bulan kadın
Cidden mi şu şişman olup kocanın başka kadınla evlenerek çocuk sahibi olan hatun mu ?Cahill kahve kocasına gerçekten geri mi dönmüş şaka dimi burda kasırgalar estiriyordu en son işte bulmuştu
Mügehatun da mı fakemiş vay anam vay
Cahill kahve kocasına gerçekten geri mi dönmüş şaka dimi burda kasırgalar estiriyordu en son işte bulmuştu
Mügehatun da mı fakemiş vay anam vay
Hakkında hayırlısı olsun ne diyimEvet acıların kadını da fakeymiş
Fake değilmişCidden mi şu şişman olup kocanın başka kadınla evlenerek çocuk sahibi olan hatun mu ?
Ne üzülmüştüm ben ona ya
Neyse fake olsunda kimse böyle acı çekmesin
Tabi inancım kalmadı burdaki konulara o ayrı
Pes ya:)
Mügehatun fafe değilmişEvet acıların kadını da fakeymiş
Boşa gitti ama dedektifliğimiz, gaza gelmiştik oysa.Vay bee kaç yıllık dedektifim benim bile aklıma gelmez bu.
MİT'in başına geçirilecek kadınsın. Çok yaşa yaa :)
Kandırmış bizi.Bazen yanlis mail sen kaynakli hata olabiliyor esine sor bence
Yorumlari okumadan crvaplamistim.ne safimKandırmış bizi.
Of bir konu daha bensiz çözüme kavuşmuş.
Ben olsam kemiklerini kırardım![]()
evet fakeymişAbboovvv tovbeler olsun bende guzel beynimi yorup tavsiye vermistim fake miymis yaaa
O konuyu ben acayip yedim ya.sanırım zeynep güvende ki gibi gene kandırılmısız canım yaaaLed_BiR_Vele_DisTiri
O konuyu ben acayip yedim ya.
Millete kızıyordum bir de![]()
evet fakeymiş
ferace giyen hostesimiz![]()