• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

Ee ne oldu bacım ne güzel diziydiii.. Adam sevgilisine çiçek gönderdi kadın çiçekçiye para teklif etti ancak adresi öğrenemedi çiçekçiyi furup zorla adresi söyletti adam da sevgilisindeydi kadın o adrese gittiğinde çiçeklerin arasında kadınla ikisini sevişirken gördü ve ikisini de furup sonra kendisini furdu. Kız kulesindeki yemek yalan oldu yanarım yanarım ona yanarım.:silah:

Çiçekçiye 500 lira verip iş ahlaki diye kadını kovmasindan sonra belli etti kendini valla 500 lirayı duyunca iş ahlaki neyim kalmaz kimsede :) yalnız en sevdiğim fake konu oldugu ciktiktan sonra ki dedikodu kazanı bayiliyorum :halay: oda mı fake aaa tuuhler havada ucusuyo:)

Dimi ya Türkiye'de yaşıyoruz kim reddedecek 500 tl'yi :KK53:

Dimi ya Türkiye'de yaşıyoruz kim reddedecek 500 tl'yi :KK53:
Walla 500 lirayı görünce dolar işareti bile gözükür gözlerinde bırak adamın adresi abla buda bizim evin adresi hanım evde tek sıkılırsan gel arada bize benim hanımla birbirinze arkadas olursunuz bilem derler:KK48:

Ne gibi bir akıl. Bana söylermisiniz çok merak ettim

tekrar yazıyorum;

:) yani telfondan *952# ile şifre alıyorsunuz o şifreyle türk telekom online işlemlere girip arama yaptığı vb. tüm kullanım detaylarına ulaşıyorsunuz. tabi bunu yaparken o telfona mesaj gidiyor online işlemlere girdiniz diye. o yüzden eşiniz uyurken ve tel sessizdeyken yapın :)

:)

Offf bilinc altima tukureyim. Konuyu ruyamda gordum aksam. Kadin resim atmis. Kocam cicekleri eve yollamis diye cam vazo icinde kirmizi guller vardi. Fake degilim iste diye soyleniyordu.
Biraz uzaklarsam mi acaba bdv den:oha:
sen bi hava al gel hadi :D

Arkadaşlar merhaba

kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?

Eşinizin hattının ayrıntılı faturasını çıkarttırın bakın o numarayla konuşmuş mu? Konuşmadıysa sorun çünkü bazen yanlış mail adresi veriyor insanlar yanlış kişilere gidiyor faturalar da inşallah öyledir...

Arkadaşlar merhaba

kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?

Eşinizin hattının ayrıntılı faturasını çıkarttırın bakın o numarayla konuşmuş mu? Konuşmadıysa sorun çünkü bazen yanlış mail adresi veriyor insanlar yanlış kişilere gidiyor faturalar da inşallah öyledir...

Konu fake çıktı
buralar karıstı
sizin haberiniz yok:)

Konu fake çıktı
buralar karıstı
sizin haberiniz yok:)

Back
X