• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa
Ee nolacak , siz arar aramaz kadın eşinize söyledi , eşiniz de sizin fikrinizi değiştirmeye çalışıyor, benim kocam yapmaz beni seviyor yemeğe götürüp çiçakler alıyor

Yalana dolana oyuna gerek yok direk en hazırlıksız zamanda sorun bu numara kim aradım bir kadıncağız cıktı diye

Her şeye hazırlıklı olarak tabi ki :kahve:

Ay inanmıyorum gerçekten mi. Bide burda herkese atar yapıyordu asla geri dönmem diye. Geri dönenlere laflar söylüyordu. Şimdi siteye üye olmuş yine konu açıyor öyle mi. Yuh ya.
Herkes fitnat ficur nickli üyenin o olduğundan emin ama ben nasıl kesinleştiğini anlamadım:KK64:

Profilini inceledim de gerçekten oymuş. Şaşkınım.
Biz de şaşırmıştık zamanında ehehe :D
İsmi lazım olmayan konuda Witchhunta iyi saydırmıştı yok ben annemin evinde tarhana kaşıklıyorum falan filan ama bence o zaman bile boşanmak için uğraşmadığına sadece öylesine konu açtığına eminim. Yani o aralar gene aldatılmış alıştığından gene konular açtı açtı sonra gene başka üyelikle gelmiş. Bu bilindiği üzere 5. üyeliği öncekilerde de aynısını yapıp kapatıp gidiyormuş :)

Biz de şaşırmıştık zamanında ehehe :KK70:
İsmi lazım olmayan konuda Witchhunta iyi saydırmıştı yok ben annemin evinde tarhana kaşıklıyorum falan filan ama bence o zaman bile boşanmak için uğraşmadığına sadece öylesine konu açtığına eminim. Yani o aralar gene aldatılmış alıştığından gene konular açtı açtı sonra gene başka üyelikle gelmiş. Bu bilindiği üzere 5. üyeliği öncekilerde de aynısını yapıp kapatıp gidiyormuş :)
Vay be...:skandal:

Kimse bana Jessey'e ya da Ahlar Ağacı'na Fitnat Ficur Kahve Kokulu Kadın dediğimizde inanmadı neden milleti o kadar çok inandırdı ki yok boşayacağım yok o görecek bilmem ne tabii ki herkes şaşırdı inanan çıkmadı.
Bizi kandırması neyse ama kendini kandırıyor. Bir de onu her seferinde aldatan adamdan görünüşe göre 2. çocuğu yapacak.
Çocukların evliliklerin kurtarıcısı olduğuna inanan bir kadın daha işte...

Kimse bana Jessey'e ya da Ahlar Ağacı'na Fitnat Ficur Kahve Kokulu Kadın dediğimizde inanmadı neden milleti o kadar çok inandırdı ki yok boşayacağım yok o görecek bilmem ne tabii ki herkes şaşırdı inanan çıkmadı.
Bizi kandırması neyse ama kendini kandırıyor. Bir de onu her seferinde aldatan adamdan görünüşe göre 2. çocuğu yapacak.
Ben şok valla ben öselden konusurdum fitnat fücurla hiç ayrılmadıki o ne diycemi bilemedim bu kadar yalanla nr geçti acaba eline.

Bazıları sanal ortam diye sallıyor sallayabildiği kadar, esiyor gürlüyor, güçlü kadın imajları filan. Gerçekte "ben bilmem beyim bilir".

Back
X