• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIR..

Şimdi abim de bana hak veriyor fakat bu onların bana verdiği bir sır diyor,abim de bunu bana zor durumda kaldığı için söyledi,biliyorsunuz annem hasta ,abim de bu işle uğraşırken yani karakoldu nisandi vs gece gidip gelmeler derken annem endiselendi abime mi bişey oldu diye,abim de söylemek zorunda kaldı benle alakalı birşey yok durum böyle boyle diye,şimdi abim haklı olarak bu bana verilmiş bi sır diyor herşeyden öte,bu benim sana güvenerek söylediğim bir konu diyor güvenimi sarsma diyor,dediğim gibi ben kendimce abim kendince haklı,ama ben bunu caktirmadan söylesem yani alenen degilde bi araştırın diye telefonda gizlice kimligimi belirtmeden, abim bana sorunca yok ben demedim derim de ama abim yemin et derse:-(abimin sırrını tutmamış olucam ki bu guvenini sarsar, offff devlet sırrı gibi mübarek sussam olmuyor konussam olmaz,haykırmak bağırmak istiyorum bildiklerimi, birde öyle mutlular öyle mutlular ki yani sinir de oluyorum aslında bu kadar şeyi yapipta zeytinyag gibi siyrilmalarina , birde öyle bir şahıs ki asla kimse ihtimal vermez asla,ummadik taş misali..

Şimdi abim de bana hak veriyor fakat bu onların bana verdiği bir sır diyor,abim de bunu bana zor durumda kaldığı için söyledi,biliyorsunuz annem hasta ,abim de bu işle uğraşırken yani karakoldu nisandi vs gece gidip gelmeler derken annem endiselendi abime mi bişey oldu diye,abim de söylemek zorunda kaldı benle alakalı birşey yok durum böyle boyle diye,şimdi abim haklı olarak bu bana verilmiş bi sır diyor herşeyden öte,bu benim sana güvenerek söylediğim bir konu diyor güvenimi sarsma diyor,dediğim gibi ben kendimce abim kendince haklı,ama ben bunu caktirmadan söylesem yani alenen degilde bi araştırın diye telefonda gizlice kimligimi belirtmeden, abim bana sorunca yok ben demedim derim de ama abim yemin et derse:-(abimin sırrını tutmamış olucam ki bu guvenini sarsar, offff devlet sırrı gibi mübarek sussam olmuyor konussam olmaz,haykırmak bağırmak istiyorum bildiklerimi, birde öyle mutlular öyle mutlular ki yani sinir de oluyorum aslında bu kadar şeyi yapipta zeytinyag gibi siyrilmalarina , birde öyle bir şahıs ki asla kimse ihtimal vermez asla,ummadik taş misali..

sen şimdi bu konudan rahatsızsın aslında sana bu rahatsızlığı veren vicdanın ya evlenseler ya bu kızında nişandan ayrıldığını duysan söylemedim diye bu kezde onun pişmanlığını ve vicdanını yaşıyacaksın.

Zor bi durum ama nisandan önce onlarda biraz araştırıp sorustursaydi.hakkında dava mahkeme olmuş bulabilirdi aile bu konuyu.birazda koru körüne atlamislar yani suçlu aile.sizde geç kalmissiniz nisandan önce konusmaliydiniz şimdi başınıza neler gelir tahmin bile edemiyorum söylemeyin kötü şeyler yaşarsınız

Evet sizce abimi ne yapmaliyim:-(tövbe yarabbim bir ş... uğruna nasıl yemin ederim.Ama müftü deseki zor durumdasin yeminini orucla fakir doyurmakla yaş offf çok sacmaladim:-(

Bence kesinlikle gözünüzle görmediğiniz şeyleri insanlara anlatmayın. Bu sizin değil o adamın vicdanına kalmış bir şey. Ki gerçekten böyle bir şey yaptıysa da psikolojisi bozuktur. Birine değer verip sevebiliyorsa atlatmıştır bunları düzenini bozmaya vs. hiç gerek yok. Bir çocuk bir kıza tecavüz ediyor, sonra da kızı nişanlıyorlar. İftira olma ihtimali çok yüksek... Lütfen yapmayın, sonrasında üzülen taraf siz olursunuz...

Eski nişanlıya Ulaş kimliğini söyleme o kız söylesin bunlara birinci ağızdan duysunlar

Kac yasinda bu igrenc adam?
Bu arada önceki mesajlarına baktım hep yaşkarınız kaç cnm yazmış istatistik mi tutuyor acaba
Cnm bence evet iftira olabilir belki gözünle görmedin sonuçta ama hakkında açılan dava filan var ve evleneceği kız bunları duymayı hakeder internet cafeden fake yani çakma bi mail adresi ve face hesabı al kıza bu durumu bildiren bir mesaj at sonra hesapları dondur ip adresine bakacak olursa internet cafe zaten

Eşimin haberi yok bu konudan ve telefonu bırak diyor,üzgünüm ama sabah eşim ise gidene kadar yazamicam:-(cevaplariniz için teşekkür ederim.

Öncelikle bu kızı oğlanla siz tanıştırmadınız. Olaylar sizin kontrolünüz dışında gerçekleşmiş önce bunu düşünüp sakinleşin.
Kız tarafının oğlanı araştırmaması onların yanlışı bu devirde babana bile güvenmeyeceksin tabirinden bihaber insanlar mı bunlar? Böyle bi durumda sırrı paylaştığınızda önemsemezlerse siz sırrı ortaya döktüğünüzle kalmazsınız ki bu da olayın başka bir boyutu.
Burda ilişki yaşadığını veya tecavüze uğradığını sevgililerine/nişanlılarına açıklayan bayanların konularını okuyoruz. Belki çocuk bunun vicdan muhasebesini yapmış ve açıklamıştır. Bunu da bilmiyoruz.
Kızın yerinde olsam bana söylenmesini isterim kesinlikle, sonradan sırrı bilipte açıklamayana da sövebilirim heralde, ciddi bir mesele bu çünkü.
Abiniz bu oğlanla konuşup ikna edebilir en azından bu sırrı evleneceğin kıza açıklamalısın diyebilir.
Eski nişanlıyla oğlanın arasında geçenlerde de eksik bilgi veya abartı olabilir o da başka bi problem. Yani sonuç olarak; iki ucuda boklu değnek...

Bu arada önceki mesajlarına baktım hep yaşkarınız kaç cnm yazmış istatistik mi tutuyor acaba
Cnm bence evet iftira olabilir belki gözünle görmedin sonuçta ama hakkında açılan dava filan var ve evleneceği kız bunları duymayı hakeder internet cafeden fake yani çakma bi mail adresi ve face hesabı al kıza bu durumu bildiren bir mesaj at sonra hesapları dondur ip adresine bakacak olursa internet cafe zaten
Su anki kızın face yok yada ben bulamıyorum :-(bende sakin tenha bi mahallede kulübeden aramayı düşündum ama

şuda var böylesine çirkin olaylar genelde kulaktan kulağa duyulur.milletin ağzı torba değil hesabı neden duyulmadı neden kimse bir şey demedi ki çünkü mahkemelik olunmuş hadi o adam ve ailesi sakladı ya kızın ailesi? bu tarz şeyler duyurlu ve çabuk yayılır

Kesinlikle bir yolunu bul soyle iftiraysa zaten cocuk konusur dogruya yanlissa birak kiz karar versin sakin bu vebalin altinda kalma bahsetigin sey tecavuz bunu bir genc kizin gelinligine yapistirma..

Su anki kızın face yok yada ben bulamıyorum :-(bende sakin tenha bi mahallede kulübeden aramayı düşündum ama
Arayıp Sesini tanımayacağı birine söyletebilirsiniz ya da yine internet cafede bi mektup yazıp çıktısını alıp kapısına bırakabilirsiniz

Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
çok zor durum fakat bence söylemelisiniz . kendinizi o kızın yerine koyun bir kızla zorla ters ilişkiye giren bir erkekle evlenmek istermisiniz. belki o kızın hayatına kimse girmedi ve belliki o kızı da buna zorlayacak Allah bilir kızın ne hayalleri var yazık değil mi yarın birgün evlense de bunları bilirte neden bana kimse söylemedi diye düşünmez mi. kesinlikle konuşmalısınız. siz olsanız gerçekleri bilmeden evlenmek mi isterdiniz

Back
X