- 4 Şubat 2011
- 369
- 30
- 73
Şimdi abim de bana hak veriyor fakat bu onların bana verdiği bir sır diyor,abim de bunu bana zor durumda kaldığı için söyledi,biliyorsunuz annem hasta ,abim de bu işle uğraşırken yani karakoldu nisandi vs gece gidip gelmeler derken annem endiselendi abime mi bişey oldu diye,abim de söylemek zorunda kaldı benle alakalı birşey yok durum böyle boyle diye,şimdi abim haklı olarak bu bana verilmiş bi sır diyor herşeyden öte,bu benim sana güvenerek söylediğim bir konu diyor güvenimi sarsma diyor,dediğim gibi ben kendimce abim kendince haklı,ama ben bunu caktirmadan söylesem yani alenen degilde bi araştırın diye telefonda gizlice kimligimi belirtmeden, abim bana sorunca yok ben demedim derim de ama abim yemin et derse:-(abimin sırrını tutmamış olucam ki bu guvenini sarsar, offff devlet sırrı gibi mübarek sussam olmuyor konussam olmaz,haykırmak bağırmak istiyorum bildiklerimi, birde öyle mutlular öyle mutlular ki yani sinir de oluyorum aslında bu kadar şeyi yapipta zeytinyag gibi siyrilmalarina , birde öyle bir şahıs ki asla kimse ihtimal vermez asla,ummadik taş misali..