kesinlikle böyle bir adamla evlenmek istemezdim ancak herkesin ikinci bir şansı vardır diye düşünüyorum. çocuk pişman mı ilişkisine sahip çıkıyor mu nişanlısını gerçekten seviyor mu ? eğer bu soruların cevabı evetse yine de yaşananların çirkinliğini kabul etmiyorum ancak abinizi kendinizi ve belki de gerçekten temiz bir sayfa açmış olan yakınınızı düşünün diyorum. kız zaten neden nişanı attığını araştırır. eski sevgilisininde ailesi falan biliyormuş çokta sır sayılmaz. ben söylememenizden yanayım ama aynı şey benim başıma gelseydi ne yaprdım ??? çok zor Allah yardımcınız olsun.
Neyin ikincu sansi hanimefendi ?
Tecavuze ugrayan genc kiz siz olsaydiniz , tecavuzcunuzun ikinci sansa sahip olmasini ister miydiniz ? Sizin hayatiniz, psikolojiniz kararsin, adam gitsin temiizzzzzzzz bir sayfa acsin oyle mi? Razi gelir miydiniz , gitsin "temiz bir sayfa" acsin , der miydiniz ?
Anne biliyor, baba biliyor, kimse bir sey yapmiyor, belki para verip susturdular sonucta bir genc kizin hayati karariyor. Ikincisinin de mi hayati kararsin?
Temiz sayfa vs vs yazanlara topluca cevabim SUC ISLEMIS HELE DE TECAVUZ GIBI YUZ KIZARTICI SUC ISLEMIS INSANLARIN TEMIZ SAYFAYA HAKLARI YOKTUR. OLMALARI GEREKEN YER HAPISTIR. INSANLARIN GUNAHLARINA GIRIP SONRA TEMIZ SAYFA ACAYIM DIYE BIR SEY YOK. TEMIZ SAYFAYA HAKKI OLAN INSANLAR MAGDURLARDIR. ERKEK DIYE SUC ISLEMEKTE KIMSE OZGUR DEGILDIR, HICBIR KZIIN HAYATI ERKEGIN ELININ KIRI DEGIL. KAFALARINIZ GUZEL MI SIZIN KARDESIM HANGI ULKEDE NERDEYSE MAGDURUN SUCLU SAYILDIGI GORULMUS? TECAVUZCULERE NE IKINCI SANSI, NASIL SEMPATI DUYUYORSUNUZ?
Yemin ediyorum deliricem artik bu yorumlardan , tecavuz gibi igrenc bir suc toplumumuzda surekli hasiralti ediliyor, suclular ellerini kollarini sallaya sallaya geziyor. Haydi erkekler suclu, ben abuk subuk yorum yapan kadinlari anlayamiyorum, bu neyin kafasi ? Tecavuze ugrayan sen de olabilirdin kardesim. Gitsin temiz sayfa acsin, bilmem ne bir tek magduru suclu bulmadiginiz kalmis.Dediigm gibi kadinlari anlamiyorum, yorumlari okudum , kzi belki rahat bir tiptir, yolludur, haketmistr diyen bile var, nedir bu sapikligi, tecavuzu aklama, mesru gosterme cabasi , hem de kadinlara karsi islenen bir sucu ?
Konu sahibesi tekrar yaziyorum sizin icin, sucu bile bile bir sey yapmamak, susmak da suca ortak olmaktir. Alin bir fake mail hesabi, facbook vs yazin anlatin bu vebalin altina girmeyin.