• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIR..

Ben de söylememenden yanayım.İşin içyüzünü asla bilemezsin.
Belki rahat bir kız bulunca herşeyi denemek istemiştir.Kız da evlenmek için oyun oynamıştır.
Daha önce nişanlandığını ve neden ayrıldığını üstü kapalı anlatmış olabilir.
Herşey herkese anlatılmaz.Dahası herkesin temiz bir sayfa açma hakkı vardır.

Siz iyi güzel düşünüyorsunuz da böyle işlere girdiğinizde sonuçlarına katlanmanız gerekecek , bence ikili ilişkilere karışmayın yoksa en zararlı siz çıkacaksınız ...
O nasıl bir insandır ki resmen tecavüz etmiş üstüne akraba ile nişanlandı , ve diğer kızı almamak içinde elinden geleni yapmış resmen benden söylemesi bu çocuk akıllanmaz, inş.nişanlısı gerçeği tez zamanda görürde evlenmez üzüldüm kız için.

Benim anlamadığım şey, şikayet eden kız ve ailesi nişan yapınca neden şikayetinden vazgeçiyor? Kız utandı ve konuyu kapatmak istedi desem en başta kimseye anlatmazdı durumu, kimse de farkına varmazdı ters ilişki olduğu için. Ama hem oğlanı şikayet edip, hem de böyle bir iğrençliği yapan adam nişan yaptı diye şikayeti geri alması aklıma başka şeyler getiriyor.

bu bir bayanın daha önce başkasıyla cinsel ilişkiye girip de bir adamın kendisiyle evlenmeyeceğini düşünmesiyle kesinlikle aynı değil. zaten bu bayanın bu sapık tecavüzcüyle evlenmemesi gerekiyor. sizin fikrinize göre konu saklansın gizlensin, masum kızlar da bu sapıkla evlensinler öyle mi. amaç zaten bunu engellemek.
aynen. katılıyorum. ben söylerdim. tecavüz bu. isteyerek beraberlik değil. suçun niteliği berbat zaten. zorla tecavüz ve arkadan ilişki. 18 yaşında bir genç kızın bilerek hayatını kararmasına izin vermek yada vermemek olay.
benim vicdanım bunu kabul edemezdi. damadının ve nişanlının yaptığı iğrençliği bilmesi gereken bir aile anne baba ve gencecik bir kız var ortada.
önemli olan suçun kesin olmasıı. konu sahibi bunu netleştir önce.
tecavüz,hırsızlık,yaralama,cinayet. bunları bilmek her evlenemn kişinin hakkıdır. yüz kızartıcı suç. tevavüz. hemde en berbaat suçlardan biri. yaşın küçük olması önemlimi. içten gelen bir güdü bu. isterse 15 olsun. tecavüz etmişmi. bitti

Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(

Sen kendini kizin yerine koy. Boyle birseyi senden insanlarin saklamasini istermiydin ? Ona gore kararini ver.
Sonucta o cocuk bir tecavuzcu. Ben asla oyle bir insanla evlenmek istemezdim. ve acikcasi bilip de susanlara da beddua ederdim sanirim.

kesinlikle böyle bir adamla evlenmek istemezdim ancak herkesin ikinci bir şansı vardır diye düşünüyorum. çocuk pişman mı ilişkisine sahip çıkıyor mu nişanlısını gerçekten seviyor mu ? eğer bu soruların cevabı evetse yine de yaşananların çirkinliğini kabul etmiyorum ancak abinizi kendinizi ve belki de gerçekten temiz bir sayfa açmış olan yakınınızı düşünün diyorum. kız zaten neden nişanı attığını araştırır. eski sevgilisininde ailesi falan biliyormuş çokta sır sayılmaz. ben söylememenizden yanayım ama aynı şey benim başıma gelseydi ne yaprdım ??? çok zor Allah yardımcınız olsun.

kesinlikle böyle bir adamla evlenmek istemezdim ancak herkesin ikinci bir şansı vardır diye düşünüyorum. çocuk pişman mı ilişkisine sahip çıkıyor mu nişanlısını gerçekten seviyor mu ? eğer bu soruların cevabı evetse yine de yaşananların çirkinliğini kabul etmiyorum ancak abinizi kendinizi ve belki de gerçekten temiz bir sayfa açmış olan yakınınızı düşünün diyorum. kız zaten neden nişanı attığını araştırır. eski sevgilisininde ailesi falan biliyormuş çokta sır sayılmaz. ben söylememenizden yanayım ama aynı şey benim başıma gelseydi ne yaprdım ??? çok zor Allah yardımcınız olsun.

Neyin ikincu sansi hanimefendi ?

Tecavuze ugrayan genc kiz siz olsaydiniz , tecavuzcunuzun ikinci sansa sahip olmasini ister miydiniz ? Sizin hayatiniz, psikolojiniz kararsin, adam gitsin temiizzzzzzzz bir sayfa acsin oyle mi? Razi gelir miydiniz , gitsin "temiz bir sayfa" acsin , der miydiniz ?

Anne biliyor, baba biliyor, kimse bir sey yapmiyor, belki para verip susturdular sonucta bir genc kizin hayati karariyor. Ikincisinin de mi hayati kararsin?

Temiz sayfa vs vs yazanlara topluca cevabim SUC ISLEMIS HELE DE TECAVUZ GIBI YUZ KIZARTICI SUC ISLEMIS INSANLARIN TEMIZ SAYFAYA HAKLARI YOKTUR. OLMALARI GEREKEN YER HAPISTIR. INSANLARIN GUNAHLARINA GIRIP SONRA TEMIZ SAYFA ACAYIM DIYE BIR SEY YOK. TEMIZ SAYFAYA HAKKI OLAN INSANLAR MAGDURLARDIR. ERKEK DIYE SUC ISLEMEKTE KIMSE OZGUR DEGILDIR, HICBIR KZIIN HAYATI ERKEGIN ELININ KIRI DEGIL. KAFALARINIZ GUZEL MI SIZIN KARDESIM HANGI ULKEDE NERDEYSE MAGDURUN SUCLU SAYILDIGI GORULMUS? TECAVUZCULERE NE IKINCI SANSI, NASIL SEMPATI DUYUYORSUNUZ?

Yemin ediyorum deliricem artik bu yorumlardan , tecavuz gibi igrenc bir suc toplumumuzda surekli hasiralti ediliyor, suclular ellerini kollarini sallaya sallaya geziyor. Haydi erkekler suclu, ben abuk subuk yorum yapan kadinlari anlayamiyorum, bu neyin kafasi ? Tecavuze ugrayan sen de olabilirdin kardesim. Gitsin temiz sayfa acsin, bilmem ne bir tek magduru suclu bulmadiginiz kalmis.Dediigm gibi kadinlari anlamiyorum, yorumlari okudum , kzi belki rahat bir tiptir, yolludur, haketmistr diyen bile var, nedir bu sapikligi, tecavuzu aklama, mesru gosterme cabasi , hem de kadinlara karsi islenen bir sucu ?

Konu sahibesi tekrar yaziyorum sizin icin, sucu bile bile bir sey yapmamak, susmak da suca ortak olmaktir. Alin bir fake mail hesabi, facbook vs yazin anlatin bu vebalin altina girmeyin.

Son düzenleme:
Neyin ikincu sansi hanimefendi ?

Tecavuze ugrayan genc kiz siz olsaydiniz , tecavuzcunuzun ikinci sansa sahip olmasini ister miydiniz ? Sizin hayatiniz, psikolojiniz kararsin, adam gitsin temiizzzzzzzz bir sayfa acsin oyle mi? Razi gelir miydiniz , gitsin "temiz bir sayfa" acsin , der miydiniz ?

Anne biliyor, baba biliyor, kimse bir sey yapmiyor, belki para verip susturdular sonucta bir genc kizin hayati karariyor. Ikincisinin de mi hayati kararsin?

Temiz sayfa vs vs yazanlara topluca cevabim SUC ISLEMIS HELE DE TECAVUZ GIBI YUZ KIZARTICI SUC ISLEMIS INSANLARIN TEMIZ SAYFAYA HAKLARI YOKTUR. OLMALARI GEREKEN YER HAPISTIR. TEMIZ SAYFAYA HAKKI OLAN INSANLAR MAGDURLARDIR. ERKEK DIYE SUC ISLEMEKTE KIMSE OZGUR DEGILDIR, HICBIR KZIIN HAYATI ERKEGIN ELININ KIRI DEGIL.

Konu sahibesi tekrar yaziyorum sizin icin, sucu bile bile bir s0ey yapmamak, susmak da suca ortak olmaktir. Alin bir fake mail hesabi, facbook vs yazin anlatin bu vebalin altina grmeyin.

aynen ve tecavüze uğrayan o kız belki bir daha asla bir erkekle olamayacak ama bu adiliği eden adam yuva kurucak yok böyle bir dünya

Bu iş nasıl olmuştur neden olmuştur bilemeyiz belki ama sonuçta mahkemelik bir şey gelmiş oğlanın başına ve bunu bilmek gelin adayının hakkıbunu siz degil kendisi söylemeli ve müstakbel eşi karar vermeli temiz bir sayfa açabilir mi açamaz mı. Ama bunun saklanması cinayettir ya adam sapiksa degilse bile ileride duyulduğunda yaşanacak travma yani ben olsam asla hakkımı helal etmem saklayanlara.

kötü bir durum..kendini açık etmeden bir şekilde haberdar etmekte lazım :(

Siz kaç yaşındasınız?
Kac yasinda bu igrenc adam?

Sevgili konu sahibi bu vicdan azabını ömür boyu taşıyamazsınız.Ya hiç alakanız yok gibi davranacaksınız ya da gidip kızı uyaracaksınız.Kime bir tecavüzcü sapık ile aynı yatağa girmek istemez ki böyle biriyle aile kurulmaz.İlerisi için.Allah göstermesin kendi çocugumu bile bırakamazdım böyle birinin yanında.Yazık kıza hayatını karartmaz inşallah.

Benim anlamadigim abiniz size bu durumu neden ve nasil anlatmis olabilir?
Ayrica tecavüz diyorsunuz farkinda misiniz?
Bir kadinin ahini alan, bir kadina tecavüz eden bir sere.siz temiz bir sayfa nasil açabilir? Af dileyerek, magdur olan tarafa karsi hatasini telafi ederek.
Temiz bir kizla evlenerek değil. ..

O adam kimle evlenmeye kalksa hepsine mi söyleyeceksiniz? Bence abiniz hakli önceden sorulsaydi söylenebilirdi ama simdi bence söylenmemeli. Gerci kiziin yerinde olsam bilmek de isterdim. Bilemedim ki simdi

Yolla kızın adını mailini filan da biz halledelim bari biz yollayalım özelden durumu ..kim ne bilecek senin yaptırdığını hiç olmazsa kızı kurtarırız

S
Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
simdi soyle bisey var. bu adamin yaptigi igrenc birsey. Ancak pismansa, tovbesini etmisse. Ona da uygun yasiyorsa artik, gunahini karsi tarafa anlatmak mecburiyetinde degil. Herkes gunah isler gizli ya da alenen insallah bu adam degismistir. Ve karisina duzgun davranir. Cunku ayni seyi kendi esinden de bekleyebilir. Onu da zorlayabilir bnim korkum bu. siz karismayin. Haklarina hayirlisini dileyin.

Konu sahibi ne yapmaya karar verdin? Biz burda gunlerce sayfalarca konussakta sen soylemedigin muddetce boş. Soylicek misin kiza bunu?

Bence söylemelisin yada öğrenmelerini sağla.
Kötü bir durum ben yerinde olsam mutlaka söylerdim .sana da dua ederdim eğer ki o habersiz kız olsaydım

Back
X