evet karadenız guzel ama balayını gecırmek ıcın cokta uygun degıl, sakın olsun dogası guzel olsun etrafta gezılecek yerlerı olsun dersenız bence kaş a gıdın hem ufak bır yer hem cok sessız ve sakın hemde gezebılecegınız çok lokasyon var...Merhaba arkadaşlar ...düğünüm 30 temmuzda balayi için Antalya tarafı istemiyorum . O sicakta ayder yaylasi güzel gider ferah ve dinlendirici olur diye düşünüyorum. Nişanlım Karadenizli oradan da geze geze memlekete gideriz diyoruz. Birkaç gün kafa dinleyip gezicez yani. Daha önce gidenler varsa yaptığım araştırmalarda doğa Resort Otel gözüme çarptı ama tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı?
Memlekette adet bu, çiftlerin çoğu ilk gecenin sonrasında aileye kahvaltıya gidiyorBalayında dere tepe gezmek yerine enerjimi bol bol sevişmeye harcamayı tercih ederim.
Sonrasında memlekete gitme fikri ise facia bence. Başka gidecek zaman mı kalmadı? Neden balayının hemen ertesinde?
Memlekette adet bu, çiftlerin çoğu ilk gecenin sonrasında aileye kahvaltıya gidiyor
Yes please, gelenler içinde ağırlayanlar da çok tuhaf bir durum hakkatenEl birliğiyle değiştirelim şu adeti yahu
memleket kısmına katılıyorum, dere tepe gezme kısmı ıse alternatıfe gore degısır bence...Balayında dere tepe gezmek yerine enerjimi bol bol sevişmeye harcamayı tercih ederim.
Sonrasında memlekete gitme fikri ise facia bence. Başka gidecek zaman mı kalmadı? Neden balayının hemen ertesinde?
Bende balayımda Kaş a gitmiştimevet karadenız guzel ama balayını gecırmek ıcın cokta uygun degıl, sakın olsun dogası guzel olsun etrafta gezılecek yerlerı olsun dersenız bence kaş a gıdın hem ufak bır yer hem cok sessız ve sakın hemde gezebılecegınız çok lokasyon var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?