Sıra balayina gelince

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
48
35
Merhaba arkadaşlar ...düğünüm 30 temmuzda balayi için Antalya tarafı istemiyorum . O sicakta ayder yaylasi güzel gider ferah ve dinlendirici olur diye düşünüyorum. Nişanlım Karadenizli oradan da geze geze memlekete gideriz diyoruz. Birkaç gün kafa dinleyip gezicez yani. Daha önce gidenler varsa yaptığım araştırmalarda doğa Resort Otel gözüme çarptı ama tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı?

Ayder yaylası çok güzeldir. Ben üniversitedeyken büyük bi arkadaş grubuyla gittim, bütün Karadenizi gezdim. Ayder'de iki gün kalmıştık fakat hangi otelde kaldık hatırlamıyorum baya zaman geçmiş. Havası, suyu tertemiz. İnsan kendini Heidi gibi hissediyor. Bizde eşimle gitmeyi düşünüyoruz bakalım. Size şimdiden iyi tatiller, mutluluklar

balayında memlekete gidip akraba ziyaret etmek pek hoşuma gitmedi ama ayder candır tabi. dopa resort oteli duydum güzel diye biliyorum

evet karadenız guzel ama balayını gecırmek ıcın cokta uygun degıl, sakın olsun dogası guzel olsun etrafta gezılecek yerlerı olsun dersenız bence kaş a gıdın hem ufak bır yer hem cok sessız ve sakın hemde gezebılecegınız çok lokasyon var...

Ayder yaylasına ve Uzungöle gittim. İkisi de muhteşem yerler. Buram buram huzur koyuyor tam kafa dinlemelik. Ama siz bayalı geçirecekmişsiniz sonra da eşinizin memleketine gitmek filan bana çok iyi fikir gibi gelmedi açıkçası.

Çok sıcak diye Antalya'yı istemiyorsanız Kuzey Ege taraflarına bakabilirsiniz. Ayvalık, Cunda, Assos, Küçükkuyu mesela hem aşırı sıcak olmaz hem de romantiktir. Karadeniz çok güzeldir eminim ama balayı için nasıl olur bilemedim. Bir de akraba ziyareti konusunda ben de buradaki hanımlarla aynı fikirdeyim.

Bende balayına sinopa gittim ama nedendir çok zevk aldım ya çok güzeldi

balayında dinlenebileceğin yerleri tercih etmeni tavsiye ederim. biz nevşehir e gitmiştik Karlık Evi 1 gün gezdik kalan 5 gün yattık. düğün stresinden sonra dinlenmek daha cazip geldi

Balayında dere tepe gezmek yerine enerjimi bol bol sevişmeye harcamayı tercih ederim.
Sonrasında memlekete gitme fikri ise facia bence. Başka gidecek zaman mı kalmadı? Neden balayının hemen ertesinde?
memleket kısmına katılıyorum, dere tepe gezme kısmı ıse alternatıfe gore degısır bence...

bız fethıyeye gıttık ölüdenizde idik balayında yamaç paraşütü-dalış yaptık-saklıkentı-kayakoy u falan gezdık, bır gun tekne turuna cıktık, akşamları ölüdenizin çarsısında geziyorduk ya da otelde takılıyorduk, gunduz gec kahvaltı sonrası havuz bası keyfı yapıyorduk 3 ten sonra cıvarı gezmek ıcın otelden ayrılıp aksam yemegıne dogru gelıyorduk, sevısmeye de gezmeye de dınlenmeye de vaktımız oldu hem sevıs sevıs nereye kadar

Bende balayımda Kaş a gitmiştim güzel sakin bir koy
denizi falanda güzel temiz berraktı aman aman bir kalabalığıda yoktu :)

Temiz hava, dağ başı diyorsanız kaz dağlarına gidin. Eşinizin memleketinde ne işiniZ var. O ne der bu ne düşünür diye kendinizi kasmaya balayında mı başlıcaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…