Sıra balayina gelince

geze geze tatil olayını çok severim.
ama arkadaşların dediği gibi balayına uygun değil bence de.
hem düğün yorgunluğu ve stresi üzerine, tek bir yer belirleyip civarında takılsanız daha güzel olur, hem de romantik :)

gittiğiniz yerde kalın bence, hiç gezme olayına girmeyin, ya da bu planı seneye erteleyip,

ponente nin dediği gibi Kuzey Ege süper olabilir.
hem nispeten daha sakin, hem uygun fiyatlı,
hem de Kaz Dağlarında bol oksijen alabilirsiniz. Yine gezersiniz ama ilçeler arası, akşam da aynı otele geri dönersiniz.

Ha ha balayının olmazsa olmazı aktiviteleri de artık dönüşe erteleyin

Kesinlikle balayında gezilmez. Perişan olursunuz. Biz de ilk yurt dışında gezmeli eğlenmeli bişeyler planlamıştık. Düğüne günler kala planı değiltirdik çünkü yorgunluk ve stres bacaklarımızdan akıyordu. Belekte her şey dahil bir otele girdik, bir hafta yerimizden kıpırdamadık. İki gün dinlenir sonra çıkar gezeriz demiştik ama ne mümkün. Bir hafta ordan kalkıp oraya yattık.

Kuzey egeyi düşünebilirsiniz arkadaşların dediği gibi. Çok sevimli butik oteller var. Bir de tatil dediğin sucak yerde yapılmaz mı? Neden kaçıyorsunuz ki sıcaktan?

Düğünden sonra gezilir mi ya,
Gidin herşey dahil bir otele, Keyif yapın, yorgunluk atın.

Antalya yı eleme bence, seçin belek bölgesinden bir otel
oh..

Biz arabamıza atlayıp, geze geze dolaştık, her gün başka otelde kaldık... :) Hepsi de cok güzeldi, bir gün Kaş, bir gün Fethiye, Antalya filan... Ama illaki bir otelde tıkılıp kalıcam 1 hafta diyenlerdenseniz, bilemem.

Benim kafam, gezmekten yana Otele uyumaya gidiyorduk, valizi tatil boyunca arabadan indirmeden tatil yaptık. Çok güzeldi.

Tabii bazı arkadaslar, cok yorgunluk vs... diyorlar, benim 2 farklı ilde dügünüm oldu, arası 1000 kusur km. Düğünler cok keyifliydi, olumsuzluklar yoktu. O nedenle biz 1 hafta yatıp yuvarlanalım demedik.

Bence AYDER harika fikir...

Ben valla Antalya'yı tercih ederim, ettim de. Planınız beni biraz gerdi.

Ailesi orada deil zaten memleketi orası yakın olduğu için o da yıllardır gitmediginden geze geze gideriz dedik .mesele bu değil zaten 3 4 gün uzungol de kalicaz nereyi tavsiye edebilirsiniz.mesele budur

Benimde 23 temmuz düğünüm.Balayımızı Kıbrıs elasux otele aldık.26 temmuzda gidicez.Ben gezilcek tatilleri ilk bahar yada sonbahar aylarında tercih edenlerdenim.

memlekete gitmeyin, inan bana akraba yuzu gormek hic hosuna gitmeyecek balayinda

Bu adam daha balatından başlamış kopuk uzak akraba bağlantılarını tamire .

Asla gitme yeni evli mi olucaksın akraba elçisi mi ?

Git doğru düzgün biyerde balayı oteline sonra istiyosan yine gidersin yaylaya

Ya ben size mekan soruyorum siz ne anlatiyorsunuz.uzungol de memnun kaldığınız Otel diyorum

Ya ben size mekan soruyorum siz ne anlatiyorsunuz.uzungol de memnun kaldığınız Otel diyorum
Gidip memnun kalan olsa zaten söyler size neden böyle ters konuşuyorsunuz ki ? Size fikir verip yardımcı olmaya çalışıyor insanlar.
Bende Bodrumu tavsiye ediyorum geçen sene gitmiştim ne güzeldi

Zitas tatil köyü var küçük evler ayyy çok güzel di bi araştır internetten

Kıbrıs mevsiminde Antalya kadar bunaltmayacaktır.Hemde gezip tozacagınız keyifli bir balayı olur.

Ben ayderi kesinlikle tavsiye etmem balayı için.eşimin memleke olduğu için hersene gideriz.geçen sene araplardan yürüyecek yer kalmamış ayderde.mekanlarda araplardan oturacak yar bulamıyorsunuz.bu durum sadece ayderde değil bütün karadenizde.karadeniz küçük arabistan oluyor yazın zaten

Evli değilim ama her yaz rotamız Antalya, değişmez. Balayında da senin fikrin çok uzak kaldı bana o yüzden. Dehşete kapıldım.

Kimse balayında uzungöle gitmemiş balayı oteli öneremiyor gördüğün gibi. Booking tripadvisor bol bol yorum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…