Balayında dere tepe gezmek yerine enerjimi bol bol sevişmeye harcamayı tercih ederim.
Sonrasında memlekete gitme fikri ise facia bence. Başka gidecek zaman mı kalmadı? Neden balayının hemen ertesinde?
Merhaba arkadaşlar ...düğünüm 30 temmuzda balayi için Antalya tarafı istemiyorum . O sicakta ayder yaylasi güzel gider ferah ve dinlendirici olur diye düşünüyorum. Nişanlım Karadenizli oradan da geze geze memlekete gideriz diyoruz. Birkaç gün kafa dinleyip gezicez yani. Daha önce gidenler varsa yaptığım araştırmalarda doğa Resort Otel gözüme çarptı ama tavsiye edeceğiniz mekanlar var mı?
bizde bizde çok güzeldi:)Karlık evibalayında dinlenebileceğin yerleri tercih etmeni tavsiye ederim. biz nevşehir e gitmiştik Karlık Evi 1 gün gezdik kalan 5 gün yattık. düğün stresinden sonra dinlenmek daha cazip geldi
Gidip memnun kalan olsa zaten söyler size neden böyle ters konuşuyorsunuz ki ? Size fikir verip yardımcı olmaya çalışıyor insanlar.Ya ben size mekan soruyorum siz ne anlatiyorsunuz.uzungol de memnun kaldığınız Otel diyorum
hangi oda :)))))bizde bizde çok güzeldi:)Karlık evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?