Sıra bende diye düşünüyorum

maharetcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
506
265
23
41
Yedi yıldır anne olmak İçin mücadele ettim , bebek kayıplarım var ,ameliyatlar tedaviler vs ... şuanda bir bebeğim var şükürler olsun , çok zor süreçlerden geçtim ve hep yalnızdım ... maddi manevi çok yıprandım, bazı bebek kayıplarından annemin bile haberi yok çünkü aman üzülmesin depresyona girmesin hasta olmasın yeter ki diye annemi hep fanus içinde tuttum yapısı itibari ile ...:
Bugün anneler günü ...
Benim de bu defa bir evladım var
Ve yıllardır anneler gününü kutladığım tüm çevrem , büyüklerim dahil benim anneler günümü kutlasınlar isitorum , kimseyi aramak içimden gelmiyor bu defa ben bekliyorum ,
İçimden geçen bu ... istediğim bu ...
Siz ne dersiniz ?

Ben esim disinda kimsenin kutlamasini beklemem. Oglum zaten kucuk kutlayamaz. Es dost akraba kutlarsa ne ala, kutlamasalar da olur.
Anneler gunune cok anlam yuklemeye gerek yok bence
Tabi ki orası öyle , bu konuya kendi annem de dahil o yüzden sanırım kastım biraz

Kutlamazlarsa kendinizi üzmüş olursunuz sadece.Ben kendi annem dışında kimsenin anneler gününü kutlamadım.Anne olmadığım halde eşim de incelik yapıp benimkini kutladı.
Onun dışında wp gruplarında toplu mesajlar dönüyor dünden beri herkes anneler günü kutluyor, saygı duyarım.
Ama sonunda üzüleceğinizi bildiğiniz şeyler için beklentiye girmeyin psikolojinize yazık.

Eğer siz de anne olmak istiyorsanız en hayırlı zamanda size de nasip olsun inşallah , eşimiz gerçekten Çok inceymiş

Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Sizin gibi milyonlarca kadın var anne olan, anne olmak isteyip zorluklar atlatarak anne olan, anne olmak isteyip olamayan. Özel değilsiniz, yaşadıklarınız size özel değil. Anneniz dahi olsa başka insanların yaşadıklarınızı içselleştirip size ona göre davranmasını beklemeniz anlamsız.

Anneler gününüz kutlu oldun evladınızla mutlu,sağlıklı ve nice seneler paylaşmanızı dilerim

Çevrenizdeki Herkesin sizin anneler gününüzü kutlamasını beklemeyin,hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.anneler gününü zaten ya çocuklar ya da çok inceyse eşler kutlar,onun dışındaki çevreden bir şey gelmez.gelse gelse de whatsuptan toplu mesaj oluyor

Kendi annemin veya annem gibi olan teyzemin haricinde kimsenin anneler gününü özel olarak arayıp kutlamam. Zaten özel günlere çok anlam yükleyen bir insan değilim ama herkesin arayıp birbirinin anneler gününü kutlamasını kendi adıma kafamda oturtamıyorum. Sadece eşim ve çocuğum kutlasa benim için yeterli

Ya boşverin beklenti her zaman üzer.. siz kutlayın o sizin anneniz. Büyükler her zaman düşünceli olmaz. Boşver 3 günlük dünya.. evladının kutlayacağı günler daha önemli.. kutla gitsin.. bunlar zaten gerçek şeyler bile sayılmaz..

Allah evladınızı size bağışlasın, yıllarca uğraşıp en nihayetinde evlat sahibi olmanıza inanın yürekten sevindim. Ancak başkaları için çocuk doğurup anne olmadınız ki siz, başkası kutlamış kutlamamış ne önemi var. Zaten yıllarca evlat sahibi olmak için üzülüp sıkılmışsınız, önemli olan da evlat sahibi olmanız değil miydi? O aramış bu mesaj atmamış bir de bunun için kendinize dert aramayın bence.

Akrabalar neyse de anne oldunuz diye annenizin anneler gununu kutlamak niye icinizden gelmiyor onu anlamadim.
Cocugu olan butun arkadaslarim annelerinin anneler gununu kutladi hep.
Siz kutlayin anneniz de kutlar belki, ha kutlamasa da o sizin anneniz ama siz onun annesi degilsiniz yani.
Tamam zor surecler gecirmissiniz de bu kadar da havalara girmek...
Annem anneler gunun kutlusun demek dili bu kadar yormaz.

Bu kadar beklentili olmaya gerek yok. Zor ulaştığınız için öyle olsun istiyorsunuz ama onları siz yaşadınız kimse anlamaz başka anneler için herhangi bir annesiniz her arkadaşınızın çevrenizin sizi aramasını beklemek gereksiz kaldı ki annenizi tab ki önce sizin aramanız lazım büyüğünüz yani siz ararsınız o da sizi kutlar eşinizde kutlasın yeter herkes çevresinde her anne olanı arayamaz ki.. bende iki aşılama 5 tüp sonucu kucağıma aldım bir beklentim yok kimseden tabi arasalar güzel olur ama takacak birşey değil bi derdiniz bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…