- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Tabi ki orası öyle , bu konuya kendi annem de dahil o yüzden sanırım kastım birazBen esim disinda kimsenin kutlamasini beklemem. Oglum zaten kucuk kutlayamaz. Es dost akraba kutlarsa ne ala, kutlamasalar da olur.
Anneler gunune cok anlam yuklemeye gerek yok bence
Doğdu kucağımda şükürler olsun, bahsettiğim konuya annem de dahil o yüzden kasıldım sanırımBebeğiniz doğdu mu? Bence çok kasmayın, içimizden geçenleri herkes bilmek zorunda değil. Anneler gününuz kutlu olsun
Eğer siz de anne olmak istiyorsanız en hayırlı zamanda size de nasip olsun inşallah , eşimiz gerçekten Çok inceymişKutlamazlarsa kendinizi üzmüş olursunuz sadece.Ben kendi annem dışında kimsenin anneler gününü kutlamadım.Anne olmadığım halde eşim de incelik yapıp benimkini kutladı.
Onun dışında wp gruplarında toplu mesajlar dönüyor dünden beri herkes anneler günü kutluyor, saygı duyarım.
Ama sonunda üzüleceğinizi bildiğiniz şeyler için beklentiye girmeyin psikolojinize yazık.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olur zamanı geldiğinde :)Eğer siz de anne olmak istiyorsanız en hayırlı zamanda size de nasip olsun inşallah , eşimiz gerçekten Çok inceymiş
Ya boşverin beklenti her zaman üzer.. siz kutlayın o sizin anneniz. Büyükler her zaman düşünceli olmaz. Boşver 3 günlük dünya.. evladının kutlayacağı günler daha önemli.. kutla gitsin.. bunlar zaten gerçek şeyler bile sayılmaz..Yedi yıldır anne olmak İçin mücadele ettim , bebek kayıplarım var ,ameliyatlar tedaviler vs ... şuanda bir bebeğim var şükürler olsun , çok zor süreçlerden geçtim ve hep yalnızdım ... maddi manevi çok yıprandım, bazı bebek kayıplarından annemin bile haberi yok çünkü aman üzülmesin depresyona girmesin hasta olmasın yeter ki diye annemi hep fanus içinde tuttum yapısı itibari ile ...:
Bugün anneler günü ...
Benim de bu defa bir evladım var
Ve yıllardır anneler gününü kutladığım tüm çevrem , büyüklerim dahil benim anneler günümü kutlasınlar isitorum , kimseyi aramak içimden gelmiyor bu defa ben bekliyorum ,
İçimden geçen bu ... istediğim bu ...
Siz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?