- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi maharetcan
-
Aynen böyle düşünüyorum. Evladını kaybetmiş anneleri kimse düşünmüyor.Anneler günü kimsenin kutlanmamali böyle bir gün olmamalı kim çıkardı bunu Allah aşkına ..annelerimizi zaten içimizden geldiği zamanlarda hediye alıp sevebiliriz yılın her günü bu ayrı konu ama ...anne olmayanlar veya olamayanların kalbi kiriliyordur hele şu sosyal medya heryerden anneler günü kutlaması yani annesi vefat edende üzülür bu süreçte insanları üzecek günler yapiyolar mutlaka çok gereksiz işler
Ben sabah annemi ve kayınvalidemi aradım kutlamak için, daha benim ağzımdan bi cümle çıkmadan onlar benim anneler günümü kutladılarYedi yıldır anne olmak İçin mücadele ettim , bebek kayıplarım var ,ameliyatlar tedaviler vs ... şuanda bir bebeğim var şükürler olsun , çok zor süreçlerden geçtim ve hep yalnızdım ... maddi manevi çok yıprandım, bazı bebek kayıplarından annemin bile haberi yok çünkü aman üzülmesin depresyona girmesin hasta olmasın yeter ki diye annemi hep fanus içinde tuttum yapısı itibari ile ...:
Bugün anneler günü ...
Benim de bu defa bir evladım var
Ve yıllardır anneler gününü kutladığım tüm çevrem , büyüklerim dahil benim anneler günümü kutlasınlar isitorum , kimseyi aramak içimden gelmiyor bu defa ben bekliyorum ,
İçimden geçen bu ... istediğim bu ...
Siz ne dersiniz ?
Asla öyle bir niyetim yok , asla kimseyi kırmak istemem...Eğer anne oldugunuz icin kendinizi biraz daha farklı ve diger kadınlardan ozel goruyorsaniz bence sizde evlat sahibi olmamis olamamis olmak istememis kadınlara suan aynı ayıbı yapıyorsunuz. Anne oldun brovo diye de aranmaz insan. Beni teyzem aradı anne değilim, ben bekar teyzemi aradım benim annem gibidir. Bu konuyu okuyup kalbi kırılan insanlarda olabilir.
DoğruAnnelerini kaybetmiş çocukları düşününce anneler günümün kutlanmasindan utanıyorum bende
Rabbim size de nasip etsinAkrabalar neden kutlasın ki anlamadım..
Benim kayınvalidemin anneciği yok, 40 seneden fazla olmuş vefat edeli. Mekanı cennet olsun. Onun anneler gününü hemen kutlayıp hediyesini veriyoruz üzerine 1 cümle bile konuşmuyoruz. Çünkü gözleri hep dolu dolu. O sebeple evlendiğimden beri anneler günü buruk geçer, geçtiğimiz hafta bende evladımı kaybettim karnımda. Burukluğumuz ikiye katlandı. Kimse kimseyi arayamıyor. Al sana özel gün, ne kadar şahane dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?