Sıra bende diye düşünüyorum

Elbette ki abartmışsın. Eşim kutlasa yeter. Ben özel günleri abartmıyorum. Anneler gününde bir annemi bir kv ararım. Herkesi niye arayayım ki hiç aklıma bile gelmedi. Eşin var bebeğin var mis gibi gün geçir milletten bir şey bekleme

Anneler günü kimsenin kutlanmamali böyle bir gün olmamalı kim çıkardı bunu Allah aşkına ..annelerimizi zaten içimizden geldiği zamanlarda hediye alıp sevebiliriz yılın her günü bu ayrı konu ama ...anne olmayanlar veya olamayanların kalbi kiriliyordur hele şu sosyal medya heryerden anneler günü kutlaması yani annesi vefat edende üzülür bu süreçte insanları üzecek günler yapiyolar mutlaka çok gereksiz işler

Anneniz, eş-dost akraba arayıp anneler günün kutlu olsun demeyince sizin anneliğiniz değersiz veya önemsiz mi oluyor?
Veya onlar arayınca mı anne oluyorsunuz?
Annenizin anneler gününü, bu zamana kadar 'elbet benim de günüm gelecek' gibi bir beklentiyle mi kutladınız da bugün aramıyorsunuz?
Bilmiyorum kafamda oturtamadım mantığınızı ve beklentinizi.
Ayrıca bu durum 'tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok' durumu.
Etrafınızdakiler sizin bu konuyu bu kadar kişiselleştirdiğinizi nerden bilsinler?
Uzun lafın kısası kendinize yoktan yere dert arıyorsunuz, yapmayın...

Aynen böyle düşünüyorum. Evladını kaybetmiş anneleri kimse düşünmüyor.

Ben sabah annemi ve kayınvalidemi aradım kutlamak için, daha benim ağzımdan bi cümle çıkmadan onlar benim anneler günümü kutladılar çok duygulu bir gün oluyor benim için. Siz de bugünün tadını çıkarın, negatif her şeyden uzak durun.

Konuyu bu kadar arabeskleştirmeye gerek var mı gerçekten ? Evet zor günler yaşamışsınız, arar kutlarlarsa ne ala ama hiç gerek yok bence.
Bayram tebriği mi bu herkes birbirini arayıp kutlasın?

Eğer anne oldugunuz icin kendinizi biraz daha farklı ve diger kadınlardan ozel goruyorsaniz bence sizde evlat sahibi olmamis olamamis olmak istememis kadınlara suan aynı ayıbı yapıyorsunuz. Anne oldun brovo diye de aranmaz insan. Beni teyzem aradı anne değilim, ben bekar teyzemi aradım benim annem gibidir. Bu konuyu okuyup kalbi kırılan insanlarda olabilir.

Sanki sırf sıra size gelsin diye uğraşmışsınız gibi geldi başlıktan da bakınca. Yani sonuçta çevreniz ısrarla hadi bir çocuk yap diye istememiş siz kendiniz için çocuk sahibi oldunuz , o kadar sıkıntıyı çektiniz. Yoksa değil mi . Başkaları için mi yaptınız ki başkalarından kutlama bekliyorsunuz. Kocanız kutlasın siz de kendinizi kutlayın olsun bitsin . Kimse kutlamasa kafanızda neler kuracaksınız kim bilir. Bırakın beklentiyi anneliginizin tadını çıkarın. Anneler gününüz kutlu olsun.

Bence anneler gununde herkes sadece kendi annesinin anneler gununu kutlamali. sanki bayram gibi elli tane insani aramak cok gereksiz.ben sadece annemi ve kv aradim.baska kimseyi aramayacagim. Ama once benim aramam gerek. Sonucta onlar benim annem. Ben kutladiktan sonra da onlar benimkini kutluyor zaten.

Annelerini kaybetmiş çocukları düşününce anneler günümün kutlanmasindan utanıyorum bende

Akrabalar neden kutlasın ki anlamadım..

Benim kayınvalidemin anneciği yok, 40 seneden fazla olmuş vefat edeli. Mekanı cennet olsun. Onun anneler gününü hemen kutlayıp hediyesini veriyoruz üzerine 1 cümle bile konuşmuyoruz. Çünkü gözleri hep dolu dolu. O sebeple evlendiğimden beri anneler günü buruk geçer, geçtiğimiz hafta bende evladımı kaybettim karnımda. Burukluğumuz ikiye katlandı. Kimse kimseyi arayamıyor. Al sana özel gün, ne kadar şahane dimi?

Asla öyle bir niyetim yok , asla kimseyi kırmak istemem...
Aslında kimseyi arayasım yok asıl derdim buydu galiba , buna annem de dahildi , aramadım . Eşim aradı öyle konuştuk.
rabbim siz dahil isteyen herkese nasip etsin

Rabbim size de nasip etsin
Ben de dört defa kaybettim

Anneler gunun kutlu olsun. Rabbim evladini sana bagislasin. Kutlayip kutlamayanlara uzulerek hayatini cehenneme cevirme. Bebisinle esinle mutlu isrn gerisini bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…