Sıra Dışı Alanlar Doğuyor: 2020 Duvar Dekorasyonu Trendleri ile Yenilenin

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.815
60
Duvarlarınızdaki küçük bir değişiklik bile yaşam alanınızın atmosferini anında değiştirebilir! Son yıllarda oldukça önem verilen duvar dekorasyonunda bu sene her zevke uygun seçenekler mevcut.

  • Evlerde daha süslü duvarlar ile karşılaşmaya hazır mısınız?
Ev dekorasyonu trendleri, 2020 yılında maksimalizm ve farklı tarzları buluşturan eklektik bir stilin çerçevesinde gelişecek ve bu etki, duvarlarda da kendini gösterecek. Daha süslü, kalabalık ve büyük duvar dekorasyonu ürünlerinin yer aldığı duvarlar bu sene moda! Yani evin salonunda, oturma odasında duvarlar her zamankinden daha çok dikkat çekecek gibi görünüyor! Tabii bol çerçeveli, tablolu bir duvar için tercih edeceğiniz duvar kağıdı biraz daha sade olmalı. Aksi takdirde karmaşık bir görüntü oluşabilir.

  • Doğayı evinize taşımanın bir diğer yolu da duvarlarınız!
Büyük çiçek desenli duvar kâğıtları 2020’nin olmazsa olmazlarından. Fakat bu noktada küçük bir öneri yapmamızda fayda var: Büyük desenli ve bol renkli duvar kağıtları duvarınızı yeterince dolu göstereceği için çerçeve, duvar panosu, tablo gibi dekorasyon objelerinden daha az yararlanmakta fayda olabilir.



  • 3D duvar kağıtları ile alanlara farklı bir boyut kazandırmanız mümkün.
Misafirleriniz eve girdiğinde ilk olarak duvarlarınız dikkat çeksin istiyorsanız tercihinizi 3D duvar kağıtlarından yana kullanabilirsiniz. Salon gibi alanların yanı sıra genç odalarında da sıklıkla tercih edilen bu ürünlerin farklı tasarımları mevcut. Yani dilerseniz 3 boyutlu duvar kağıtlarını çiçek desenli tercih edebilir ve doğal görünümlü, huzur veren bir alan yaratabilirsiniz.
2020-ev-dekorasyonu-onerileri.jpg

  • Parke ve palet, duvarlarınızı süslemeye hazır!
Bir ürünü amacı dışında kullanmak son yılların popüler uygulamalarından biri. Eğer siz de bu yaklaşımı seviyorsanız, hatta bu anlamda sınırları zorlamak istiyorsanız tercihinizi parke duvar dekorasyonundan yana kullanabilirsiniz. Örneğin televizyon ünitesinin arkasındaki ya da yatağınızın baş ucundaki duvarı parke ile kaplayabilirsiniz. Bu arada dilerseniz parkeleri farklı renklere de boyayabilir ve daha canlı alanlar yaratabilirsiniz. “Parke ile duvar dekorasyonu nasıl yapılır?” sorusunun cevabı ise videomuzda!


blog.koctas.com.tr
 
Son düzenleme:
X