Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi sıra geldi 6. ay aşısına...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
Kızlar, 6. ay aşısını yaptırmamıza az kaldı; ama şimdiden kaygılanmaya başladım. 2. ay aşısının izinin hala kalması, 4. ay aşınının da yeni geçmesi beni epey sıktı zaten. Peki, 6. ay aşısında bebek nasıl etkilenir, ateş, huzursuzluk, iştahsızlık vb. yaşanır mı?

1. ve 2. ay aşısında sorun yaşamamıştım; ama 4. ay aşısında hafif ateş olmuştu, bir ölçek minoset şurup içirmiştim, iyi gelmişti.

bende de 4. ayda hafif ateş oldu şurup içirmedim ama.çocuklar değişik tepkiler veriyor tabii.inş bu aşılarda hafif geçer Allah yardımcımız olsun...

Kızlar, 6. ay aşısını yaptırmamıza az kaldı; ama şimdiden kaygılanmaya başladım. 2. ay aşısının izinin hala kalması, 4. ay aşınının da yeni geçmesi beni epey sıktı zaten. Peki, 6. ay aşısında bebek nasıl etkilenir, ateş, huzursuzluk, iştahsızlık vb. yaşanır mı?

Moral bozmak gibi olmasın ama, ilk aşılarında ne ateşlenme ne huysuzluk tepkisi veren kızım 6. ay aşısından sonra tamamen değişti. 10 gündür huysuz, mızmız, yediklerini püskürtmeye başladı, uyku düzeni değişti. Birebir aşıdan sonra olduğu için aşıya bağlıyorum ben de. Umarım en yakın zamanda geçecek, ve yine umarım ki siz böyle sorunlar yaşamazsınız. Hafifte ateşi oldu ama ben ateş düşürücü filan vermedim, hep kontrol ettim. 37 yi de geçmedi zaten

bebekten bebeğe değişen bi durum bu benim oğlum ne önceki aşılarında ne 6. ay ne 1 yaş aşısında ateş olmadı çok şükür bi huzursuzluğuda olmadı kendinizi olacak diyede şartlandırmayın bebekleriniz sizlerin stresindende etkilenir olursa ağrı kesici ateş düşürücü şuruplarla düşürmeye çalışırsınız ama inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırsınız bizim gibi

Konu çok eski de kalmış ama olsun ..
6. Ay aşısından sonra hayatımız değişti resmen.
Gündüz uykusu tamamen gitti ..gece ise zar zor uyuyor, yaklaşık 30 dk da bir kalkıyoruz ..buna uyumak denirse. .
2 hafta oldu daha ne kadar sürecek bilmiyorum, umarım geçicidir..ve çabuk geçer.

Gündüz uykusu tamamen gitti ..gece ise zar zor uyuyor, yaklaşık 30 dk da bir kalkıyoruz ..buna uyumak denirse. .
2 hafta oldu daha ne kadar sürecek bilmiyorum, umarım geçicidir..ve çabuk geçer.
merhaba biraz uzun zaman olmuş ama bende yeni aşi yaptirdim ve 4 gundur inanilmaz huysuz surekli agliyor sizin ne kdr uzun sürdü acaba

merhaba biraz uzun zaman olmuş ama bende yeni aşi yaptirdim ve 4 gundur inanilmaz huysuz surekli agliyor sizin ne kdr uzun sürdü acaba

Şimdilerde biraz daha iyi gibiyiz 7.5 aylık olduk ama hala gece uykularımız 1 ya da 2 saatlik.
Gündüz ise değişken.
Tamamen geçmiyor sanırım ya da dişler aşı huzursuzluğunu devam ettiriyor..
Kafamda deli sorular içimde bambaşka durumlar : ))

Back
X