• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıra "halfie" akımında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51.656
Puanlar
798
Instagram da bir akım bitiyor bir akım başlıyor, Kitlesel olarak çok sevdiğimiz #Selfie hashtag etiketiyle kendi fotoğrafınızı akıllı telefonunuzun ön kamerasıyla çekip sosyal medya hesaplarız da paylaşmak son yılların modası haline gelmiş, TDK (Türk Dil Kurumu) tarafından Özçekim olarak adlandırılmıştı.

Şimdi sıra #Halfie 'de

Instagram fenomenlerinin katılımıyla halfie (yarım yüz çekimi) Instagram ve Twitter'da paylaşılan fotoğraflar ile yarım yüz çekimi popüler hale geldi.

işte bazı #halfie örnekleri

halfie+nedir.jpg

halfie+hashtag.jpg

http://www.sosyalmedyahaber.co/2014/08/instagramda-selfie-akm-bitti-sra-halfie.html

Öf selfie yeterince baymıştı bence :27:

:KK11::KK11::KK11::KK11:aman bee yetti artık halfi selfi suyunu çıkarmasalar olmaz:KK53::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Ben çok severim fotoğraf çekmeyi çektirmeyi, hemen işe koyulmalıyım, gelsin yarım çekimler gitsin tam çekimler... Gerçi benim vardı böyle yarım çekimlerim...

tek göz oluyo böyle buda ilumunatinin simgesi insanların beynine ilumunatiyi daha çok kazımaya çalışıyolar :KK53:

Ooo ben bu halfie'yi kaç senedir yapıyorum Amerikanlar benden çalmış..:KK53::KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X