hamile kalabilmek için mi? yoksa tedaviye falan mı başlayacaksınız?Merhaba arkadaşlar
ben gebelik için hormon testi oldum bide Rahime baktılar ama ikisi de normal mi
eşimin test yaptırma sını istediler.
Peki şimdi benim için yapacakları her şey bitti mi? Yani başka ne yaptırmak gerek?
tamam sende bir problem yoksa eğer eşininde sperm değerleri bakılır bu durumda tabiki. ne zamandır uğraşıyorsunuz hamile kalmak için 1 yılı geçti mi?Hamile kalmak için gittim doktora hormon na baktı sonra normal dedi
kızz eses sen napıyn canim sende varmi bişeyler bebiş filan yoksa tedaviye devammihormon testi , hsg (tüpler açıkmı kapalı mı ? ) bakılır
eşinin spermiyogramına bakılır, yumurtalık takibi , ilac,iğne,asılama,tüp ..
hormon testi , hsg (tüpler açıkmı kapalı mı ? ) bakılır
eşinin spermiyogramına bakılır, yumurtalık takibi , ilac,iğne,asılama,tüp ..
Yani hiç bilmiorum ama rahme onun için bakmıştır hsg dediği o olsa gerek. Çünkü sıralamayla yazmış arkadaş. Hormon testin olmuş sonra hsg demiş yani tüplerine bakmış . Eşinde baktırsı . Ama hemen umutsuzluğa kapılma. Hiçbir sebep olmadan 4 sene bekledi benm kuzenim kısmet o zamanmış. 2.yi düşünüyordu hatta zor olur gene die korunmayı bıraktığı ay hamıle kaldı. Umarım seninki çok uzun sürmez sağlıkla kucaklarsın bebişi:-DBende s
Bende bi alttan Rahime bakıldı bide hormon testi yapıldı normal çıktı. Hsg ye bakılmadı yada bakıldı ben bilmiyorum sizce bakılmışmıdır?
Yani hiç bilmiorum ama rahme onun için bakmıştır hsg dediği o olsa gerek. Çünkü sıralamayla yazmış arkadaş. Hormon testin olmuş sonra hsg demiş yani tüplerine bakmış . Eşinde baktırsı . Ama hemen umutsuzluğa kapılma. Hiçbir sebep olmadan 4 sene bekledi benm kuzenim kısmet o zamanmış. 2.yi düşünüyordu hatta zor olur gene die korunmayı bıraktığı ay hamıle kaldı. Umarım seninki çok uzun sürmez sağlıkla kucaklarsın bebişi:-D
Histerosalpingorafi(hsg) rahim filmi demekmiş. Demekki neyöiş sizin için işlemler tamammış:-DTeşekkür ederim
işte kafam takıldı şimdi benim acaba hsg cekti mi diye.
Doktorun odasına girdim hemen beni Perdeli yere aldı sırt üstü yatıp ayaklarımıyerleştirdim sonra alttan bakarak ekrandan izledi falan. Bu mu acaba hsg dedikleri
Teşekkür ederim
işte kafam takıldı şimdi benim acaba hsg cekti mi diye.
Doktorun odasına girdim hemen beni Perdeli yere aldı sırt üstü yatıp ayaklarımıyerleştirdim sonra alttan bakarak ekrandan izledi falan. Bu mu acaba hsg dedikleri
Bence beklememek gerek. Yani ilişki esnasında çocuk olcak çocuk olcak die yapılırmı?? İnsan vücudu çok garip. Stres hepimizin düşmanı. Acaba oluröu dşye düşündüğünüz her dakika vucudunuz kimbilir hangi hormonları salgılıyor. Belkide engel olan şey bu. Bence önce kafayı boşaltmak lazım. Eğer fiziksel anlamda ne kadonda ne erkekte problem yoksa önce dinginlik sağlanmalı, sonra hayatın akışına bırakılmalı. Yani dediğim gibi stresle girilen ilişki erkeğin sperm sayısını düşürür, kalitesini düşürür, kadının hormon dengesini bozar. En basitinden kasılmaları arttırır, ıslaklığı bile sağlayamayabilirsiniz. Sonrasında her gün hergün gebelil testleri,ilişki sonrası bel altına yastıkşar. Bu kadar sıkmamak gerek vucudu...sırada her ay ümitle bekleyip sonra üzülmek ve sonra yine heveslenmek var
senin varmı çocuğunBence beklememek gerek. Yani ilişki esnasında çocuk olcak çocuk olcak die yapılırmı?? İnsan vücudu çok garip. Stres hepimizin düşmanı. Acaba oluröu dşye düşündüğünüz her dakika vucudunuz kimbilir hangi hormonları salgılıyor. Belkide engel olan şey bu. Bence önce kafayı boşaltmak lazım. Eğer fiziksel anlamda ne kadonda ne erkekte problem yoksa önce dinginlik sağlanmalı, sonra hayatın akışına bırakılmalı. Yani dediğim gibi stresle girilen ilişki erkeğin sperm sayısını düşürür, kalitesini düşürür, kadının hormon dengesini bozar. En basitinden kasılmaları arttırır, ıslaklığı bile sağlayamayabilirsiniz. Sonrasında her gün hergün gebelil testleri,ilişki sonrası bel altına yastıkşar. Bu kadar sıkmamak gerek vucudu...
Yok çocuğum. Ama bu durumdakileri anlayabişmek için çocuk sahibi olmaya gerrk yok. Çok yakınlarımda yaşadım ben bunları. Testlerini alıp götürdüm, o trk çizgilerde ben vardım yanlarında. Be hep umudu kesip ne zaman olursa artık dediklerinde oldu çocukları. Çünkğ stresin bize olan etkilerini bilmek içinde çocuk sahibi olmaya gerek yok. Ben tüberküloz başlangıcımı da,ondan dolayı çıkan reflümü de, kafamdan bir bir saçlarımın dökülmesini de stresi hayatımdan atarak yendim. Bence insan önce kendini düşünmeli kendine bakmalı. Sonrasında tekrar söylüyorum fiziksel anlamda br sorun yoksa rabbim zaten verir bebekleri:-Dsenin varmı çocuğun
Arkadasim rahim film mi okadar kolay olmuyor o seni normal muayene etmiş esindede sorun yoksa çektirir onu büyük ihtimalle yada tedavi gerekirse
rahim filmi o kadar basit değil daha yapılmamış demek
rahim filmini nette birazcık araştırırsan sana yapılmadığını anlıcan zaten : ) hastaneye sormana gerek kalmıcakBen rahim filmi çekilip çekilmediğini hastaneye sorarak öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?