sırada ne var

stresi hayatından nasıl attın
ben çocuk istemeye başladığımız zaman stresli falan değildim ama sonradan bu kadar sorunu öğrenince stres yaptım doğal olarak hiç olmucakmı diye stressiz zamanlarımda gelseydi ya bebek

valla insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Artık kafama pek takmıorum bişeyleri. Duruyorum düşünüyorum benden daha kıymetli ne var hayatta die, sonra diorumki gül sen ölürsen geride kalanların senin için en ufak bir değeri varmı bakıorum yok. Ukan ben gitmişim zaten daha nolsun. Böyle böyle cıkardım hayatımdan. Hiçmi stres olmuyorum elbette oluyorum ama bunun bnm hayatıma yer edinmesini önlüyorym. Birşeyi kafama en fazla iki saat takıorum sonra aman basımk ağrıttığıma değmez dior kendime yapcak başka bişey buluorum. Bencede böyle yapmak gerek. Yoksa inanın hayat çekilmez bir hale gelir. Hani bunları çok duymuşsunuzdır ama kayınvalidemin bir komşusu 48yaşında hamile kaldı. Konuşunca şunu öğrendim bu kadından kayınvalidesiyle yaşamış o yaşına kadar. Çocuğu olmadı die sürekl ezmiş, hep söylendi bana dior. Her fün üşenmeden eltilerinin oldu senin yok, oğlumu kuruttn deyip durmuş. Kayınvalidesi öldü iki ay sonra hamile kalmış kadın. Yani bu işte stres gerçekten çok önemli.
Bnm eltimde 3 sene bekledi. En son biz evlenceğimiz xaman sakın bizden önce çocuk tapmayın falan demelere başladıydı yani o derece. Sonra onada söyledik bırak şu etrafı kendine bak die o da kendini biraz bırakınca bebek gelior şimdik.. yani elimizden gelen herşeyi yapıp sonrasını inançlıysanız (her neye inanıyorsanız) aallaha bırakmak, tevekkül etmek gerek biraz.

Öğrenebilir misin bilmiyorum ama agrili bi işlem oluyor zaten bu buyuk ihtimal çekmemiştir zaten söylerdi sana nasil akciğer rontgeninde bi film veriyorlar ya öyle rahminin cini kanallarini gösteren film veriyolar

bahsettiğiniz şey vajinal ultrason hsg değil.

Bende bir seneyi asti bebek istiyorum ama maalesef ki Rabbim nasip etmedi henüz ben tüm tetkikleri yaptirdim esimde sıkıntı var bakalim ne olcak

Hsg biraz acılı ve ağrılı bir işlem. Doktorun size yaptığı normal muayene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…