- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarlık işne gireceklerini sanmıyorum. Makinanın sorun ne ona göre değişir ücret. Çok bir bilgim yok ama ciddi bir sorun varsa normal yani servisler çok da ucuza birşey yapmıyor350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi belji
O da öyle düşünüyor olacakki sabah 10 dan beri sus pus oturuyoruz bu güzel tatil günü. inadı çok pistir. haftalar sürer.Adamın suçu ne onu anlamadım. Gereksiz tepki göstermişsin.
Bi adım at bence barışın. Değmez yani küs oturmayaO da öyle düşünüyor olacakki sabah 10 dan beri sus pus oturuyoruz bu güzel tatil günü. inadı çok pistir. haftalar sürer.
Bu ara dolandırıcılar türedi. İnşallah makineyi alıp tüymemişlerdir
servis gelmeden kirlileri yikamaliydiniz ve servisin soyleyecegi ucrete gore nasil hareket edeceginizi esinizle konussaydiniz keske. Esiniz urun yapilsin ugrasmayin diye kabul etmis siz iki bulasiktan dolayi ortami germissiniz . Ne gerek var ki simdi iki kirliden dolayi huzursuzluga. Adam yikarim demis ve yikamista. Bence gonlunu almalisiniz. Gereksiz tepki vermissiniz.Kızlar dün bulaşık makinesi bozuldu. Bugün servis çağırdım. Bulaşık doluydu içi alıp götüreceğiz 4 gün demezlermi kafayı yedim o an. bide 350 lira ücreti dediler. Bana kalsa kabul etmem başka servisleri ararım vs. Eşim hemen tmm dedi çıldırdım. Adamların yanında nolacak dedi 4 gün elinde yıka.
Adamlar bi güzel alıp götürdüler sonra dedim buyur yıka içindeki bulaşıkları. Yıkarım dedi bende yardım için girdim mutfağa. Sen çık dedi kızgın. Çıkmadım devam ettim. Sevmiyorum çünkü bir meseleyi konuşmadan halletmeden kapatmayı. Ben çıkarım ozaman dedi. Bende ağladım. Çıktım evden arkadaşıma gittim. Oradan msj attım öğlen dışarda yiyelim bişeyler. Hayır diye cvp yazdı.
Şimdi iki somurtuk oturuyoruz. İnat etti konuşmaz benle. Durduk yere sinirlerim alt üst resmen. Ben şimdi konuşmadan hafta sonumu geçireyim yani? Asla konuşmak istemiyor. Bende böyle konuşmadan oturunca sinirleniyorum. Mutfağa da girilmiyor zaten.