• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıradan monoton evliliğim:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
sanki her gün aynı filmi izliyorum eşim evr geliyor yemek yiyoruz biraz sohbet kızımla oynuyor yatıyoruz zaten hamileyim diyr uzak duruyor her tarafım ağrıyor saçımı anca tarıyorum hiç güzel kıyafet giymiyorum dişiliğimi unuttum eskiden çok romantiktim evlenince ruhsuzlştm cilve yapmayı bile unuttum saçım topuz hep aynı moddayım aklım ev iş yemek çocukta eşimi kendime nasıl tekrar eski flört günlerimeze döneriz doğum yapınca zaten hepten eve kspancğm çalışmıyorum izne ayrıldım sevgili nişanlılık dönemlerim keşke geri gelse balina gibi de şiştim çok kilo aldım evlenincr sarı saçlarım vardı 54 kiloydum makyajım eksik olmazdı :(

akşam eşime sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim bu hamile halimle çok da bir şey yapamam aslında:(

Hamilelik kendine bakmana engel değil ki canım.Yine süslen giyin kendine bak.Kiloyu takma kafana.Doğumdan sonra çaresine bakılır.İlla cinselliği tam yaşaman da gerekmiyor.Öpersin koklarsın cilveleşirsin.İçindeki kadını bir dürtükle bakalım uyansın artık:)

evliliğime biraz heyecan aksiyon katacak fikirler bekliyorum

Hamilelik kendine bakmana engel değil ki canım.Yine süslen giyin kendine bak.Kiloyu takma kafana.Doğumdan sonra çaresine bakılır.İlla cinselliği tam yaşaman da gerekmiyor.Öpersin koklarsın cilveleşirsin.İçindeki kadını bir dürtükle bakalım uyansın artık:)
içimdeki kadın bi yerlere saklandı onu artık çıkartmam lazım peki değişik sürpriz ne yapabilirim

en güzel süpriz senin içinde ,

kaç kadın o süpriz için geceleri göz yaşı döküyor bilyiromusun ,

lütfen güzel tarafından bak , evet belki biraz zor olacak ama kendinle ilgilen süslen ,

ve kendını begen

Hamile değilim lakin saçlarım benimde hep topuz,yani ev topuzu dağınık tiftik tiftik hatta eşime sürpriz hiç yapmadım bir fikrim yok ama dün ne yaptıysam bugün farklı bişey yapın kafi mutfakta yediyseniz yemeği salonda yiyin güzel giyinin bir de makyaj sürpriz tamam oldu bitti ooo benden olur az zorlarsam romantik olabilirim aslında.

Sen onu evlat sahibi etmişsin 2. Kez baba olacak .. Zaten seni seviyorsa kilo yu falan takmaz ... E tabi biraz bakımlı olmanda fayda var

Esin icin degil kendin icinde bakimli ol.hamilesin sadece hasta degilsin ki.
Esine saril öp sevis istekli isen belli et.
Kilo almanda guzel giyinmeye engel degil.
Kendini sev kendinle baris ilk once

Back
X