• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıradışının Dışında..Ne dersiniz...

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37

Hani özel günlerde yapmak isteris sıra dışınında dışında birşeyler düşünürüz.(hediye,süpriz vs...)
Beynimizi kemiririz iliğimizi kuruturuz ya:1closedeyes:(abarttım dimi:tomato:)

Peki özel günlerin olmadıgı bi günde bi zamanda neden yapmıyalım ki...
Hem biraz heyecan katar hemde aşkı sevgiyi depreştirmez mi?

Belki bi coğunuz yapıyordu. Belki bi çoğunuzda aman o bana yapsın dicektir.
Yapsın diyenler hiç yazmasın...Kendilerini yormasınlar:kahve:
Hep onlardan beklemez olmaz :delphin:

Kaç gündür benimkine böyle enteresan değişik bir şeyler yapma telaşı var.
Benim şuan aklımdan gecen bi süpriz vs. var..
Bi paket sigara alıp..Sigaraların hepsine birer harf yazıp yan yana getirdiğimde SENİ SEVİYORUM sözünü görmek gibi. :asigim:

Sizce nasıl bi fikir....

Ve farklı sıranında dışında fikri olan veya yapmış büyük bi begeni toplamışlar gelin paylaşalım...

Ben genelde okumak istediğini bir şekilde ona sormadan öğrendiğim kitapları alıyorum.

işte ben buna sıradışı yöntem derim :D kitap almak süper fikirde sizin yöntem ilgimi çekti zihin okumamı nasıl yapıyorsun :) bir şekilde ona sormadan istediği kitabı almak keşke bende yapabilsemm alkisalkisalkis sevgilerr..

işte ben buna sıradışı yöntem derim :D kitap almak süper fikirde sizin yöntem ilgimi çekti zihin okumamı nasıl yapıyorsun :) bir şekilde ona sormadan istediği kitabı almak keşke bende yapabilsemm alkisalkisalkis sevgilerr..

Canım benimki tv de bir şeyler izlerken mesela bir yazar mı konuşuyor aaa bu kitabı almam lazım diyor bir kitapçıda bulamayınca bırakıyor unutuyor:) Ben de netten alıyorym. Ama tarih manyağı olduğu için ve tv de hep o tür programlar izlediğinden kolay oluyor. Bir de işte tekne manyağı 12 saatlik bir kurs hediye edicem.

Canım benimki tv de bir şeyler izlerken mesela bir yazar mı konuşuyor aaa bu kitabı almam lazım diyor bir kitapçıda bulamayınca bırakıyor unutuyor:) Ben de netten alıyorym. Ama tarih manyağı olduğu için ve tv de hep o tür programlar izlediğinden kolay oluyor. Bir de işte tekne manyağı 12 saatlik bir kurs hediye edicem.

hımm demekki iyi bir gözlemci olacağız ve sevgilinin hoşuna giden şeyleri ona göre seçeceğiz :) teşekkürler

mesela benm sewgilim volkan konak hastasıdır
gittim 2 bilet aldm burdaki konserine
ortak arkadaşımıza o gece onu dışarı çıkır ben gelcem dedim
gittim elinden tuttum biletleri gösterdm
hadi konsere gidioruz dedm
o geceyi unutamam
müthiş romantk bir geceydi
o gnden beri çok daha aşığız Şeniz

larisacım konunun takipçisiyim :lepi:
zira bende sevgilime değişik birşey yapmak istiyorum
dediğin özel bir güne has olmasına lüzum yok
benimkide askerden yeni geldi
şöyle hoş bir süpriz olsun istiyorum :)

senin fikrin şekil itibariyle güzelde
duman avcısı biri olarak bunu desteklemiyorum :oklava:
benimki sigarayı bırakmak üzere
yeniden içmeye teşvik etmenin lüzumu yokdelikafadulden

Son düzenleme:
Valla şuan kızgınım ona hiçbirşey yapasım ve düşünesim yok:/
Ama kızgınlığım geçince bende bi süre sonra düşünebilirim tabi..
Ama çook uzun bi süre sonra:)))
O zaman paylaşırım :)

eşim sabahları kendi kalkar ben yatarım ....
gece yatmadan hazırlığımı yaparım ...lülülülülülü
önce kalkınca yüzünü yıkayacak ya!
aynaya rujumla ''günaydın sevgilim :)'' yazarım ....zemuszemus
sonra mutfağa gidip su ısıtıcak çay için ısıtıcının üzerine kagıt iliştirim,''nasıl uyandırdım ama,gözlerin acıldı dimiiiiii aşkım ;)''
o bitti sanıp ayakkabılarını giyerken ,bende ayakkabısının içine büzüştürüp koyduğum nottan dolayı rahatsızlık hissedeği için onu çıkarıp bakar ve içinde ''seni seviyorum ,arabayı dikkatli kullan '' yazarım....
en son da arabadan inip eline cepine atıp sigara alacağı için cebinden ona da ''' eger üşüyorsan beni düşün ,ben sıcacık yatağımda seni rüyamda görüyorum ,akşama randevulaşalım, erkeğin özü yazarım ....kaydirigubbakcemile4
o da zırt beni arar tel le '' ya niye beni uyandırıyorsun! akşama idi randevumuz.. derim :jeyyar:..... benim ki 4 köşeeeee...birkaç kez farklı versiyonlarda yaptım ...heyecanlı ve hoş oluyor,aşk kokuyor,evin içi.......opuyorumnanaktan
ha bu arada artık işten çıkıp eve gelirken beni arıyor birşey alınacak mı diye ya,söylüyorum alıcaklarını sonra o da bana ''tamam aşkım sen üzerine rahat bişiler giy ben geliyorum'' der .... ;)))

Son düzenleme:
haklısın :)

bana daha kısmet olmadı sıradısı birseyler yapmak yapan varsa yazsın bizde kopya cekelim :)

böyle arızalarda cıkı veriyor işte laelaelaelaelae
pis kopici seni kaydirigubbakcemile3

mesela benm sewgilim volkan konak hastasıdır
gittim 2 bilet aldm burdaki konserine
ortak arkadaşımıza o gece onu dışarı çıkır ben gelcem dedim
gittim elinden tuttum biletleri gösterdm
hadi konsere gidioruz dedm
o geceyi unutamam
müthiş romantk bir geceydi
o gnden beri çok daha aşığız Şeniz

konserler akşam oluyo oda beni aşar laelaelaelaelae
eve gec gitmem babındaaa lülülülülülü

larisacım konunun takipçisiyim :lepi:
zira bende sevgilime değişik birşey yapmak istiyorum
dediğin özel bir güne has olmasına lüzum yok
benimkide askerden yeni geldi
şöyle hoş bir süpriz olsun istiyorum :)

senin fikrin şekil itibariyle güzelde
duman avcısı biri olarak bunu desteklemiyorum :oklava:
benimki sigarayı bırakmak üzere
yeniden içmeye teşvik etmenin lüzumu yokdelikafadulden

ha bende duman avcısıyım.
onun sigara kullanmasını pek istemiyorum ama istememekle yetiniyorum şimdilik zemuszemus
şuanda kullanıcı oldugu için bu fikir geldi aklıma-tatlicadiarzu-

asker dönüşü benim hediyemde hazır.
o ordayken ben burdaki günlerimi deftere yazıcam.
defteri ona vericem...
düşünsene bana cıkma teklifini edenleride yazmışım o zalahlıkla.
bizimki asker dönüşü cinnet gecirip adam dorarmış -tatlicadiarzu-
allam sabah sabah galiba şoom agzımı actım:hulya:

Valla şuan kızgınım ona hiçbirşey yapasım ve düşünesim yok:/
Ama kızgınlığım geçince bende bi süre sonra düşünebilirim tabi..
Ama çook uzun bi süre sonra:)))
O zaman paylaşırım :)

kızgınlıgın gecmedende gel bi cayımızı kafemizi iç kaydirigubbakcemile

sonra mutfağa gidip su ısıtıcak çay için ısıtıcının üzerine kagıt iliştirim,''nasıl uyandırdım ama,gözlerin acıldı dimiiiiii aşkım ;)''
o bitti sanıp ayakkabılarını giyerken ,bende ayakkabısının içine büzüştürüp koyduğum nottan dolayı rahatsızlık hissedeği için onu çıkarıp bakar ve içinde ''seni seviyorum ,arabayı dikkatli kullan '' yazarım....
en son da arabadan inip eline cepine atıp sigara alacağı için cebinden ona da ''' eger üşüyorsan beni düşün ,ben sıcacık yatağımda seni rüyamda görüyorum ,akşama randevulaşalım, erkeğin özü yazarım ....kaydirigubbakcemile4
o da zırt beni arar tel le '' ya niye beni uyandırıyorsun! akşama idi randevumuz.. derim :jeyyar:..... benim ki 4 köşeeeee...birkaç kez farklı versiyonlarda yaptım ...heyecanlı ve hoş oluyor,aşk kokuyor,evin içi.......opuyorumnanaktan
ha bu arada artık işten çıkıp eve gelirken beni arıyor birşey alınacak mı diye ya,söylüyorum alıcaklarını sonra o da bana ''tamam aşkım sen üzerine rahat bişiler giy ben geliyorum'' der .... ;)))

cok güzelmiş. ayrı evlerdeyik biz anajımmmm :lepi:

ama monotonlaşan bi evliliği yada böyle düşünen kişilerin bunu yaparak
depreştirmek mümkündür kaydirigubbakcemile3

canım mesela bırlıkteyken bazı sözleri söyleyemezsın ve konu uzar gıder ben sey yapıyordum o arabadan indiğinde arabasının bıyerlerıne özel notlar yazıp saklıyordum hıc ummadıgı bır anda bulup çok şaşırıyordu.yada telefonda neden ruhsuzsun bu konuda özür dilerim gibi konuşuyorsa gıt suraya bak dıyordum bı bakıyordu bı not var senı sevıyorum falan dıye yazan bsy çıldırıyordu mutluluktan kaydirigubbakcemile3

yada sey yapabılırsın vücudunun bıryerıne geçici dövme onun isminin baş harfı olan ve senın vücudunda en cok sevdıgı yere mesela.hem cok şaşırır hem de mutlu olur gördüğünde.

yada ne bılım en stresslı oldugu günde motorlu kurye ıle ona çikolata yollayabılırsın aşkım stresını almak için ben gelemedım bunu yolladım senı cok sevıyorum bıtanesı dıye not ıle bırlıkte bıraz pahalıya patlar ama deger.kaydirigubbakcemile3

kııız erkeğin özü ne demek :roflol:
ay bi yaşıma daha girdim :roflol:
bende evli olunca öle yapcam:jeyyar:
ama şimdilik bekar takılmak zorundayız:delphin:
bu not olayına bayılıyorum ben zaten
ara sıra sevgilim ceketinin cebine falan atarım bendeopuyorumnanaktan

ha bende duman avcısıyım.
onun sigara kullanmasını pek istemiyorum ama istememekle yetiniyorum şimdilik zemuszemus
şuanda kullanıcı oldugu için bu fikir geldi aklıma-tatlicadiarzu-

asker dönüşü benim hediyemde hazır.
o ordayken ben burdaki günlerimi deftere yazıcam.
defteri ona vericem...
düşünsene bana cıkma teklifini edenleride yazmışım o zalahlıkla.
bizimki asker dönüşü cinnet gecirip adam dorarmış -tatlicadiarzu-
allam sabah sabah galiba şoom agzımı actım:hulya:
onu biz yaptık :jeyyar:
önce ben bi günlük tuttum o gittiğinde
acemilği bitip gelince ona verdim
boş kalan kısımları usta birliğinde o doldurdu
bende yeni bir deftere yeniden başladım
şimdi geldi günlükleri değişcez
bakalım kim neler yazmış :jeyyar:

harikasın tatlım.. :hooray: böyle bir kadın zor bulunur.söyle kocana..bu not yazma işi gerçekten hoş..hep aklımda

kııız erkeğin özü ne demek :roflol:
ay bi yaşıma daha girdim :roflol:
bende evli olunca öle yapcam:jeyyar:
ama şimdilik bekar takılmak zorundayız:delphin:
bu not olayına bayılıyorum ben zaten
ara sıra sevgilim ceketinin cebine falan atarım bendeopuyorumnanaktan

harikasın tatlım.. :hooray: böyle bir kadın zor bulunur.söyle kocana..bu not yazma işi gerçekten hoş..hep aklımda

ama ben bunu daha çok kredi kartı extresinin geleceği güne yakın yapıyorum :roflol::roflol:bütün bir ayın yüklü alışveriş listesini görünce bile,dudaklarımı uzatıp,bir de üstüne göz atıyorum ...sıkıyosa bişi desin :jeyyar:hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile4

ama ben bunu daha çok kredi kartı extresinin geleceği güne yakın yapıyorum :roflol::roflol:bütün bir ayın yüklü alışveriş listesini görünce bile,dudaklarımı uzatıp,bir de üstüne göz atıyorum ...sıkıyosa bişi desin :jeyyar:hihoyyyt:sm_cool:kaydirigubbakcemile4
az değilsin valla delikafadulden işini bilen kadın her erkeğe lazım

onu biz yaptık :jeyyar:
önce ben bi günlük tuttum o gittiğinde
acemilği bitip gelince ona verdim
boş kalan kısımları usta birliğinde o doldurdu
bende yeni bir deftere yeniden başladım
şimdi geldi günlükleri değişcez
bakalım kim neler yazmış :jeyyar:

okudukca banada yazmayı unutma zemuszemus

o nasıl iş yaaaakaydirigubbakcemile3
dudak uzatıp göz atma laelaelaelaelae

Back
X