sırf anne baba büyük diye saygı duymak zorunda kalmak

Büyük oldukları için değil kedi besleyecek paran olmadığı için saygı duymak zorundasın, bu ikisi farklı şeyler. Kendi paranı kazan da istersen ejderha besle bir şey diyemezler.
zaten evde beslemiyoruz ki bahçe kedisi hepsi sokak kedisi yani eve de alalım demiyorum ama artık kendileri de ne kadar acı çektiğini gördü de tamam dediler zaten her şeyiyle ben ilgileniyorum 3 gün aşı olacak hepi topu

Hassasiyetinizi cok iyi anliyorum bende elime gelen önüme gelen hasta veya ihtiyac sahibi hayvan gorursem nudahale ederim veterinere gotururum. Ancak anne baba da olsa herkesin bütçesi kendine malesef. Onlar icin gereksiz masraf gorulebilir tabiki oyle degil ama soz hakkimiz olmadigi icin baskasinin butcesinde bir yere kdr isteyebiliriz

Hassasiyetinizi cok iyi anliyorum bende elime gelen önüme gelen hasta veya ihtiyac sahibi hayvan gorursem nudahale ederim veterinere gotururum. Ancak anne baba da olsa herkesin bütçesi kendine malesef. Onlar icin gereksiz masraf gorulebilir tabiki oyle degil ama soz hakkimiz olmadigi icin baskasinin butcesinde bir yere kdr isteyebiliriz

neyse en azından kedi iyileşti

Sana kocaman sariliyorum kardesim. Benim de besledigim buyuttugum kedi yavrusunu baskasina vermisti ailem ve benim soz hakkim olmamisti. Umarim bir an once kendi ayaklarin uzerinde durabilirsin, staj yap mutlaka tam sirasi. Sevgiler

Back
X