Merhaba arkadaşlar benim 3 yılı devirdiğim uzun soluklu bir ilişkim var. Son 1 yıldır bende değişik haller var sanırım aşkım bitti sevgimle devam ediyorduk. Gözüme çirkin gelmeye başladı, daha iyisini bulur muydum düşüncelerine girdim, onu kaybetmekten korkmadım, yeri geldi hatalı olduğum halde o benden özür diledi, ben üzülerek bunları yaptığımı itiraf ediyorum. İlişkide daha çok seven taraf hep o oldu. Bitmemesi için çabalayan, ben bitti diyince salya sümük ağlayan o oldu. O yengeç ben yay burcuyum bu arada. Neyse ben 1 yıl içinde defalarca ayrılmaya çalıştm ama asla kabul etmedi. Alışmışlık, çevreye rezil olmama, aileye girmem gibi etkenlerden biz asla kopamadık. Bikaç gün önce ettiğimiz şiddetli bi kavganın üzerine cesaretimi topladım bitirdim. Şuan ayrıyız. Ayrıldığımı söylediğim herkes üzerime geliyor 'sen bir daha böyle seven bulamazsın, sevildiğinin kıymetini bilmemişsin, bir ömür mutlu ederdi seni, seni razı etmeye çalışırdı' bunun gibi şeyler söylüyorlar. Oda ısrarla arayıp özür diliyor barışmak için çabalıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım alışmışlığın verdi barışma isteği boşluk var ama bi yandanda diyorum yeterince sevseydim bunlar gözüme batar mıydı diyorum. Eğer devam etseydik bir süre sonra nişanlanmayı düşünüyoduk. Şimdi ben o mantığıma çok yatan biri çok iyi çok dürüst, çok iyi kalpli, beni seviyor, prenses gibi davranıyor diye onunla barışmalı mıyım? Yoksa ayrılmalı mıyım?