Sırf beni seviyor diye devam etmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar benim 3 yılı devirdiğim uzun soluklu bir ilişkim var. Son 1 yıldır bende değişik haller var sanırım aşkım bitti sevgimle devam ediyorduk. Gözüme çirkin gelmeye başladı, daha iyisini bulur muydum düşüncelerine girdim, onu kaybetmekten korkmadım, yeri geldi hatalı olduğum halde o benden özür diledi, ben üzülerek bunları yaptığımı itiraf ediyorum. İlişkide daha çok seven taraf hep o oldu. Bitmemesi için çabalayan, ben bitti diyince salya sümük ağlayan o oldu. O yengeç ben yay burcuyum bu arada. Neyse ben 1 yıl içinde defalarca ayrılmaya çalıştm ama asla kabul etmedi. Alışmışlık, çevreye rezil olmama, aileye girmem gibi etkenlerden biz asla kopamadık. Bikaç gün önce ettiğimiz şiddetli bi kavganın üzerine cesaretimi topladım bitirdim. Şuan ayrıyız. Ayrıldığımı söylediğim herkes üzerime geliyor 'sen bir daha böyle seven bulamazsın, sevildiğinin kıymetini bilmemişsin, bir ömür mutlu ederdi seni, seni razı etmeye çalışırdı' bunun gibi şeyler söylüyorlar. Oda ısrarla arayıp özür diliyor barışmak için çabalıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım alışmışlığın verdi barışma isteği boşluk var ama bi yandanda diyorum yeterince sevseydim bunlar gözüme batar mıydı diyorum. Eğer devam etseydik bir süre sonra nişanlanmayı düşünüyoduk. Şimdi ben o mantığıma çok yatan biri çok iyi çok dürüst, çok iyi kalpli, beni seviyor, prenses gibi davranıyor diye onunla barışmalı mıyım? Yoksa ayrılmalı mıyım?
Fazla sevgi simartmis sizi.

Ona yaptığınız şeyleri size yapan birini buldugunuzda kıymetini anlarsınız

O çok iyi biriyd, kıymetini bilemedim şimdi evleniyor diye konu acmassniz umarım ilerde

Kesinlikle geri dönme. Bende yay burcuyum kelimelerinde de kendimi ve biten ilişkimi buldum. Saygını kaybetmişsin. Bütün cazibesi sönmüş gitmiş. Beni özellikle ağlayıp gereksiz duygusallığa girmesi soğutmuştu. Ama tabi ki bencillik gözyaşları
Dönme, kadın sevmiyorsa o ilişkide zerre sıcaklık olmaz. Denedim olmuyor.

O kişiyide düşünmek gerek. O kadar yıl birlikteymişsiniz sevmiş değer vermiş ve soğumamış sonuçta bu kadar sene hayaller kurmuş ve bir anda ben soğudum demek karşı taraf için yıkıcıdır yani.
1 yıl beklemeseydiniz keşke soğudum demek için. Soğuduğunuz halde seviyorum derken hiç suçluluk duymadınız mı. Ki illaki 1 sene içinde kimbilir kaç kez dediniz. Ve ona umut verdiniz.

Su an ayni seyleri yaşıyoruz birebir ayni ; ( kafayi yemek uzereyim ya :( kiyamiyorum ona bi yandan :( ama bende aşık değilim ona :(

Buldun bunuyorsun gibi geldi bana hayırlısı i diyelim aşık değilsen keşke hiç bi arada olmasaydınız ya da seni soğutan şey ne acaba . İyi insan çok az olur o Ada'ma da yazık seni sevmeyen birine denk gelirsen pişman olursun yine de sen bilirsin

Sevmiyorsanız evlenmeyin. Hem onun da evlendikten sonra aynı kalacağı ne malum? Yine üzerinize düşecek mi yoksa tam tersi biri mi olacak belli olmaz... Şu an sizi çeken, kararsızlığa düşüren, hep sizin olurunuza gitmesi, çok sevmesi falan filan ama ben sanmam ki hep böyle gitsin... Bu durumda ortadan kalkarsa bir birinden nefret eden iki insana dönüşebilirsiniz aynı evin içinde.
Millete rezil olmak falan bırakın ALLAH aşkına ne rezilliği?

O kişiyide düşünmek gerek. O kadar yıl birlikteymişsiniz sevmiş değer vermiş ve soğumamış sonuçta bu kadar sene hayaller kurmuş ve bir anda ben soğudum demek karşı taraf için yıkıcıdır yani.
1 yıl beklemeseydiniz keşke soğudum demek için. Soğuduğunuz halde seviyorum derken hiç suçluluk duymadınız mı. Ki illaki 1 sene içinde kimbilir kaç kez dediniz. Ve ona umut verdiniz.
Ben bu konuyu kaç kez karşıma alıp konuştum. Ciddi ciddi ben seni sevdiğimden emin değilim ben mutlu değilim bitirmek istiyorum dedim noldu kaç saat ağladı yalvardı biz geri barıştık beni yıpratan şeyler bunlar zaten hep ısrar kendi kabul etmeyince tamam dedik devam ettik. Ben burda yazdıklarımı çirkinlik haricinde hepsini dün söyledim hepsini saydım ayrılmak istiyorum dedim moldu ben sana yeniden kendimi aşık ederim bana şans ver diyor. Ben napayım dahada..

Buldun bunuyorsun gibi geldi bana hayırlısı i diyelim aşık değilsen keşke hiç bi arada olmasaydınız ya da seni soğutan şey ne acaba . İyi insan çok az olur o Ada'ma da yazık seni sevmeyen birine denk gelirsen pişman olursun yine de sen bilirsin
Beni soğutan Ferhat Göçerinde şarkısında paylaştığı gibi yüz göz olduk, sözümüzü esirgemez olduk, saygı kalktı aradan hep bunlar

Ben bu konuyu kaç kez karşıma alıp konuştum. Ciddi ciddi ben seni sevdiğimden emin değilim ben mutlu değilim bitirmek istiyorum dedim noldu kaç saat ağladı yalvardı biz geri barıştık beni yıpratan şeyler bunlar zaten hep ısrar kendi kabul etmeyince tamam dedik devam ettik. Ben burda yazdıklarımı çirkinlik haricinde hepsini dün söyledim hepsini saydım ayrılmak istiyorum dedim moldu ben sana yeniden kendimi aşık ederim bana şans ver diyor. Ben napayım dahada..

Saygı kalktı vs demişsinde bir saygısızlığı falan mı oldu sana karşı seni soğutan. Hani senin anlattıklarına göre gayet olumlu ve sevilebilecek biri yani kişisine göre elbette.

Madem sevmiyorsunuz ona da barışıp boş umutlar vermeyin. Her aradığınızda kopması daha zor olacak.
Şimdiden çirkin geliyrsa evlenince çıldırırsınız.

Saygı kalktı vs demişsinde bir saygısızlığı falan mı oldu sana karşı seni soğutan. Hani senin anlattıklarına göre gayet olumlu ve sevilebilecek biri yani kişisine göre elbette.
Kavga edince bende ona oda bana küfür ettik bu gibi şeyler ama beni en çok yoran aşırı duygusal olması ağlaması gurur yapıp kenara çekilememesi bak biri çıkar der bunlara sevineceğin yerde sorun diye bahsediyorsun doğru gelebilir birçok insanda onun bana olan aşkına imreniyodu ama insanın içinden gelecek ben yay burcuym vurdumduymazım biraz o tam tersi her hareketimi inceleyip anlam çıkarıyo sorun çıkarıyo kıskanıyo falan bu tarz şeyler beni bıktırdı

Kavga edince bende ona oda bana küfür ettik bu gibi şeyler ama beni en çok yoran aşırı duygusal olması ağlaması gurur yapıp kenara çekilememesi bak biri çıkar der bunlara sevineceğin yerde sorun diye bahsediyorsun doğru gelebilir birçok insanda onun bana olan aşkına imreniyodu ama insanın içinden gelecek ben yay burcuym vurdumduymazım biraz o tam tersi her hareketimi inceleyip anlam çıkarıyo sorun çıkarıyo kıskanıyo falan bu tarz şeyler beni bıktırdı

Keşke düzeltseydi kendisini uyarılarına kulak verseydi şimdi bunları yaşamazdı ama maalesef yaşarken farkedemiyoruz illaki iş işten geçmiş olacak pişman olmak için:-)

Keşke düzeltseydi kendisini uyarılarına kulak verseydi şimdi bunları yaşamazdı ama maalesef yaşarken farkedemiyoruz illaki iş işten geçmiş olacak pişman olmak için:-)
Evet öyle tabi.. Benim şuan en çok üzüldüğüm şey onun üzülmesi. Böyle ağlıyor gitmesen olmaz mı ayrılmasan diyor o zaman kararsız kalıyorum ama birlikteykende istemiyor gibiyim zorlamanın anlamı yok en iyisi uzak kalmak

Evet öyle tabi.. Benim şuan en çok üzüldüğüm şey onun üzülmesi. Böyle ağlıyor gitmesen olmaz mı ayrılmasan diyor o zaman kararsız kalıyorum ama birlikteykende istemiyor gibiyim zorlamanın anlamı yok en iyisi uzak kalmak

Siz bilirsiniz ama tamamen bitirdikten sonra özlemekte var, alışkanlık var. Bazen soğumuş gibi olursun ama bitirdikten sonra vakit geçtikçe pişmanlıkta olabilir. İyi tartmak gerek yani.

Yay burcuyum sakin ayrilma o hatayi yapma zaman ver uzak kal ama ayrilma ve uzme baskasi kaparsa burada aglarsin biraz macera bitmis rutinlesmis iliskin sende macera ekşın :olamaz: ariyorsun .... uzulursun sonra ....

Back
X