Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısiniz :( ben yinede denemek istesemde tamam ya açarim sonra geri kapatirim nasil olsa ama yapamadim
Bence birbirini olduğu gibi sevmeli çiftler. Bir değişiklik beklememeli kendinden ya da birbirinden. Ne bileyim eşim beni sarısın istese misal sırf o öyle seviyor diye 20 sene saç boyatmak bile bir süre sonra zul gelir. Biri istiyor diye bir şey yapılmaz. Her insanın kendi doğru/istek/inançları olur, onu yaşar. Şimdi siz açılsanız belki siz mutlu olmayacaksınız. O erkek kapalı biri ile beraber olmak istemiyor, bu sefer evli olsanız o kapanmanızı istemeyecek. Arada kalacaksınız. Evinizde huzursuzluk olacak. Bence evdeki huzursuzluk hayattaki en büyük mutsuzluk. Uzun vadede sizin için daha iyi olacak, inanın.

Ayy bazilari da saygi duymaliydi filan yazmis saygi duymak oyle bir sey degil. Sizinle iliskiye devam edip sonra da ortunuzle ilgili baski yapsaydi saygi duymuyor olurdu ama kabul edip ayrilmakta bir saygi duyma bicimidir. Kimse şu veya bu nedenle biriyle birlikte devam etmek zorunda degil kafasina yatmayan bir sey varsa ve bu kafasina yatmayan şey baskalarina mantikli ve dogru gelmek zorunda degil.

Sevgi şarta bağlı değildir. Eğer ..... yaparsan seninle evlenirim şeklinde bir dayatmayı kimse kabul etmemeli.
Bunun gibi bir tipe de mutluluğunuzu bağlamayın bence. Ne güzel huzurluymuşsunuz geri dönün kendi hayatınıza

Dini görüş ve yaşam tarzı, Bir ilişkiyi istememek için çok geçerli bir neden. Kadin için de erkek icin de. Hatta çok büyük bir unsur. Bunda ne var denecek bir konu degil. Sizin durumda mantıksız olan sevgilinzin ilişkiye başlamış olması. Baştan uzak duracakti. Ya da siz açılacağım diye bir soylemde bulunmayacaktiniz. Bu konular karşındakine karışarak talep ederek olacak konular değil. Baştan belli olmuş tavri tarzi ayrilmissiniz. Çok fazla üzülüp kafanı takacak bir durum yok açıkçası. Bazen hayırlısı böyleymiş deyip bırakmak lazım.

Aynısini yazacaktım, kapalı kız muhafazakardır, dindardır. Muhafazakar birine gidip sen açıl, gel benim stilimde hayatı yaşa demek cidden akıl tutulması. Istemediğin hayat stilinde bir insana yaklaşmazsın, olur biter.

Bence birbirini olduğu gibi sevmeli çiftler. Bir değişiklik beklememeli kendinden ya da birbirinden. Ne bileyim eşim beni sarısın istese misal sırf o öyle seviyor diye 20 sene saç boyatmak bile bir süre sonra zul gelir. Biri istiyor diye bir şey yapılmaz. Her insanın kendi doğru/istek/inançları olur, onu yaşar. Şimdi siz açılsanız belki siz mutlu olmayacaksınız. O erkek kapalı biri ile beraber olmak istemiyor, bu sefer evli olsanız o kapanmanızı istemeyecek. Arada kalacaksınız. Evinizde huzursuzluk olacak. Bence evdeki huzursuzluk hayattaki en büyük mutsuzluk. Uzun vadede sizin için daha iyi olacak, inanın.
Onuda düşündüm ama yapamam dedim nasil güveneyimki bana hayir kapatma diye baski yapmayacğini güvenimi kırdı farkli fikirlerde olsakta saygı duyulsa herşey güzel olacaktı ama duymadi .Evdeki huzursuzluk tam bir felaket ben evime girdiğimde huzura gidiyorum oh be demeliyim zaten dışarda hayat yeteri kadar zor

Aynısini yazacaktım, kapalı kız muhafazakardır, dindardır. Muhafazakar birine gidip sen açıl, gel benim stilimde hayatı yaşa demek cidden akıl tutulması. Istemediğin hayat stilinde bir insana yaklaşmazsın, olur biter.
Yani en başından diyorum ozaman sende gelmeseydin hayatima sen olmazsan ben napardim diyen adam şimdi aman olmazda olmaz diye nara attı üstune bide ara ara arayip açilcan biz evlenecez diyor 😒yani tamamen diretme güya saygı duyuyor ama bir taraftanda benden ayrilasi yok ama bende böyle yapamiyorum işte .Bu bi eşya alma gibi ev döşeme gibi bir şey değilki inanç bu ben dört dörtlük bir müslüman olamayabilrim ama benimde kendimce fikirlerim ve yaşam tarzim var

Yani en başından diyorum ozaman sende gelmeseydin hayatima sen olmazsan ben napardim diyen adam şimdi aman olmazda olmaz diye nara attı üstune bide ara ara arayip açilcan biz evlenecez diyor 😒yani tamamen diretme güya saygı duyuyor ama bir taraftanda benden ayrilasi yok ama bende böyle yapamiyorum işte .Bu bi eşya alma gibi ev döşeme gibi bir şey değilki inanç bu ben dört dörtlük bir müslüman olamayabilrim ama benimde kendimce fikirlerim ve yaşam tarzim var
Sende o zaman benim için bir ömür kel kal desen ne derdi acaba

Sevgi şarta bağlı değildir.
Anne çocuk sevgisi dahil bütün sevgiler şarta bağlıdır. Bu tamamen kendini kandırma. Hayatımdaki insan benimle tamamen zıt görüşteyse, beni el üstünde tutmuyorsa, beni mutlu etmiyorsa, kriterlerime uymuyorsa neden seveyim adamı? Tabi ki tolere edilecek şeyler vardır ancak ufak tefek şeylerdir bunlar.

İşte bu kadar saçma en son bana bende küpe takacam dövme yaptircam dedi iyi sen bilirsin beden senin dedim
Sizin kafanız çok karışmış bence. Dövme ve küpe ile sizin kapalı olup tüm hayatınızı bunun üstüne yaşamanız arasında dünyalar kadar fark var. Eve giren çıkana göre üstünüze başınızı ayarlamanizdan tutun girdiğiniz ortamlara, verdiğiniz mesajlara, gidilecek tatile kadar birçok şeyde hayat tarzınıza göre hareket etmeniz gerekecek sonuçta. Bir yerde de sevgi şarta bağlı değil yazanlar olmuş da arkadaşlar sizin dediğiniz filmlerde olan saçma sapan aşklar. Gercek hayatta sevgi şarta tabi ki bağlıdır. İnsanların tercihleri vardır, uymuyorsa uzatmadan ayrılmak en mantıklısı.

Evet kafasında profil var ama bu bize sırf fikrim değişti diye ayrilik getirmemeliydi bir insan sırf yanindaki şal örttü diye terkedermi inanin aklim almiyor benim
Burada siz de doğru düşünemiyorsunuz.
Sırf şal örtmek mi kapalı olmak?
Kapalıysanız bazı şeyleri yapamazsınız.
Bazı ortamlarda bulunamazsınız.
Hayat tarzınız buna göre şekillenir.

Demek ki genç adam daha rahat yaşamak ve kısıtlanmak istemiyor.
Siz kendinize göre haklısınız o da kendine göre haklı.
Bence yollarınızın ayrılması en doğrusu.

Eger adam seni bastan bu kararinla taniyip iliskiye devam edip sonra durduk yere acilmani istiyorum deseydi yuzde yuz haksizdi. Ama sizin durumunuz oyle olmamis siz bastan acilacaginizin sinyalini vermissiniz o da bunu dusunerek devam etmis. Siz tabiki acilmak zorunda degilsiniz kimse icin bunu yapmayin. Ama o da sizin kapali halinizle evlenmek zorunda degil. İstemedigini belirtmis baski yapmamis ayrilmis ve bence dogrusunu yapmis. Umarim uzuntunuz gecer keske cok emin olmadan bastan boyle biseye soz vermeseydiniz…

Burada siz de doğru düşünemiyorsunuz.
Sırf şal örtmek mi kapalı olmak?
Kapalıysanız bazı şeyleri yapamazsınız.
Bazı ortamlarda bulunamazsınız.
Hayat tarzınız buna göre şekillenir.

Demek ki genç adam daha rahat yaşamak ve kısıtlanmak istemiyor.
Siz kendinize göre haklısınız o da kendine göre haklı.
Bence yollarınızın ayrılması en doğrusu.
Evet ikimizinde hatasi zaten en başından başlamamaktı

Eger adam seni bastan bu kararinla taniyip iliskiye devam edip sonra durduk yere acilmani istiyorum deseydi yuzde yuz haksizdi. Ama sizin durumunuz oyle olmamis siz bastan acilacaginizin sinyalini vermissiniz o da bunu dusunerek devam etmis. Siz tabiki acilmak zorunda degilsiniz kimse icin bunu yapmayin. Ama o da sizin kapali halinizle evlenmek zorunda degil. İstemedigini belirtmis baski yapmamis ayrilmis ve bence dogrusunu yapmis. Umarim uzuntunuz gecer keske cok emin olmadan bastan boyle biseye soz vermeseydiniz…
İnanin bende kendime çok kızıyorum fakat şuda var ben açıkta olsam ilerde benim kapanma fikrimde olabilirdi bu sabit birşry değilki az çok hayat tarzımı biliyordu evlenmek zorunda değiliz elbet ama beni suçluyor devamli senin yüzünden diye bende diyorumki ozmaan senin yüzünden bile bile böyle biriyle olmasaydin illaki yeniden düsünebilcek biri olduğumu gayet iyi biliyordu

Sizin kafanız çok karışmış bence. Dövme ve küpe ile sizin kapalı olup tüm hayatınızı bunun üstüne yaşamanız arasında dünyalar kadar fark var. Eve giren çıkana göre üstünüze başınızı ayarlamanizdan tutun girdiğiniz ortamlara, verdiğiniz mesajlara, gidilecek tatile kadar birçok şeyde hayat tarzınıza göre hareket etmeniz gerekecek sonuçta. Bir yerde de sevgi şarta bağlı değil yazanlar olmuş da arkadaşlar sizin dediğiniz filmlerde olan saçma sapan aşklar. Gercek hayatta sevgi şarta tabi ki bağlıdır. İnsanların tercihleri vardır, uymuyorsa uzatmadan ayrılmak en mantıklısı.
Hayır ben onu yapmayacağini öyle biri olmadiğinida biliyorum onunkisi bak bende böyle olurum diye saçma bir inat saçma bir konuşmaydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X