Sırf bu yüzden ayrılmak istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsyerimiz ayni biliyomusnuz :( nasıl atlatırim kısa sürede inanin bilmiyorum sizleri tanimiyorum ama bana çok dua edin :(
kısa sürede atlatamayabilirsin. Kısa sürede atlatmak zorunda değilsin. Ben bir anda aramayı bırakan ilk aşkımın ardından aylarca yemek yememiş, yıllarca rüyalarımda görmüştüm. Ama geçti :) tekrar aşık oldum, evlendim, çok mutluyum. Beni durduk yere aramayı bırakan bir adam kim bilir hayat boyunca daha neler yapar da beni mutsuz ederdi. Eşim ise el üstünde tutuyor. Sen inançlı birisin. Herşeyin hayırlısı. Bu adam doğru kişi değilmiş. Zamanı gelince doğru kişi de olacak hayatında.

Biriyle sevgili olunca evliliğe giden yolda sözleşme imzalamış olmuyorsunuz. Zamanla beklentilerinizin isteklerinizin farklı olduğu ve değişmeyeceği belli olunca ayrılmış. İlla aldatma, şiddet mi olması gerekiyor? İnsanlar bu yüzden körü körüne ilişkilerine tutunup evleniyorlar sonra mutsuz evlilikler görüyoruz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama henüz kendinizi tam tanıma, ifade etme aşamasını geçememişsiniz belli ki.
Belki de o kadar motivasyonu yoktu ilişkiye bu yolculuğu sizinle yaşamak istemedi. Karşısında daha kendinden emin birini istedi. Bir sürü sebebi olabilir hepsi de ayrılmak için yeterli sebepler. Açılmak, kapanmak tamamen sizi ilgilendiren bir durum olduğu gibi evleneceğiniz kişinin de eşinin nasıl biri olmasını seçmek de onun tercihi.
Düşüncelerinizde çok haklısınız bende ona saygı duyuyorum ama bana yinede bu yüzden bitirmek istemesi saçma geliyor ha diyelimki yine haklı ama bana konuşmasini görseniz açilcaksin biz mutlu olacaz diyor bende olamayız bu şekilde diyince sen bilirsin dedi bende iyi ozaman sen bilirsin dedim

kısa sürede atlatamayabilirsin. Kısa sürede atlatmak zorunda değilsin. Ben bir anda aramayı bırakan ilk aşkımın ardından aylarca yemek yememiş, yıllarca rüyalarımda görmüştüm. Ama geçti :) tekrar aşık oldum, evlendim, çok mutluyum. Beni durduk yere aramayı bırakan bir adam kim bilir hayat boyunca daha neler yapar da beni mutsuz ederdi. Eşim ise el üstünde tutuyor. Sen inançlı birisin. Herşeyin hayırlısı. Bu adam doğru kişi değilmiş. Zamanı gelince doğru kişi de olacak hayatında.
Bende inanin yiyip içemiyorum onu yoksayamiyorum bide ayni isyerinde olunca nolacak bilmiyorum .Umarim benimde geçer canım .Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bir süre açıldıktan sonra kapanmayacağınızı düşünmüştür. Ayrılmışsa ikiniz için de iyisini yapmış. Şahsen ben de dini, siyasi düşünceleri benden farklı olan biriyle yapamazdım, bazı insanlar çok takmıyor bu durumlara ama ben takan taraftanım. Konu sadece başörtüsü değil, aradakı farklılık. Açılıp açılmamak tamamen sizin kararınız, sizle devam edip etmemek de onun kararı. Yapacak birşey yok.

Merhaba kızlar, aslında konu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldim ancak burda yorumlarini sevdiğim ve güvendiğim üyeler olduğu için açmak istedim .Ben yeniden bir hayata başlamanın endişeleriyle birkaç ay huzursuz olduktan sonra yaşadiğim yeri değistirdim tayin oldum ve pskolojik destek sosyalleşme vs derken yeni hayatima çok sürmeden adapte oldum hatta eski yaşadiğim yerdeki geçen zamanima üzüldüm her neyse bu anlamda hiçbir sıkıntım kalmadi ve iyki diyorum yer degiştirmişim .Herşey güzel giderken daha güzel birşey oldu ve beni seven benden daha çok seven hatta mükemmel bir insana denk geldim ve sevgili olduk görüşlerimiz çok farklı olsada birbirimize saygı duyduk .Ben kapalı bir insanım ama zaman zaman açılmak istedim yapamıyorum dedim ama vicdanım el vermedi açmadim erkek arkadaşimda bunu biliyordu ve oda açılmami istiyordu açacağimi düsündü hep ancak bundan iki ay öncesine kadar ben artik açmak istemediğimi böyle daha rahat olacağimi söyledim .Ondan saygı duymasini beklerken benimle bu şekilde evlenmeyeceğini söyledi ozaman ayriliriz dedi ve ben aşırı mutlu bir insanken 2 aydir çok mutsuzum onun benden beklentisi bi süre açık kalıp sonra kapanmam ( çok saçma bir beklenti farkındayim )bende ondan ayrilmak istemediğimi ama açmayacağimida söyluyorum bu arada açıkliktan kastı açik giyinmek değil sadece saç açikliği .Sebep her ne olursa olsun ben kendime saygimdan dolayi böyle birşeyi kabul etmedim ve ayrıldik .Ama onu okadar özlüyorumki o kadar geçen zamanima üzülüyorumki bu sebepten bir insan sevdiğini birakirmi allah aşkina :( çok üzgünüm devamlı ağliyorum ve nezaman geçicek bu durum bilmiyorum
Madem açık istiyormuş kör değilmiş ya sizin kapalı olduğunuzu biliyormuş değiştirmek istemiş sanırım. Olduğu gibi sevmeyecekse yol alsın. Bence boşuna üzülme seni olduğun gibi seven biri illaki çıkacaktır karşına

Ailesinden çekiniyor bence ve benim sevdiğim kız böyle, kabul edeceksiniz diyemiyor. Hayırlısı olmuş ilerde de çok sıkıntı çıkardı şimdiden çıkmış.

Canım benim , ben de tesettürlüyüm ama ilerde açılmak istesem bunu sevgilime desem " açılmak istiyorum yapamıyorum" gibisinden. Sonrasında kararım değişse, kimsenin bana karışma hakkı yoktur. Beden benim, saç benim kime ne? Fakat eşim olacak kişiye ben kesinlikle açılacağım diyip sonra açılmasam söz vermiş gibi olurdum öyle tuhaf olur. Bir süre üzüldükten sonra kendine gelirsin. Geçici süreçler bunlar.

Madem açık istiyormuş kör değilmiş ya sizin kapalı olduğunuzu biliyormuş değiştirmek istemiş sanırım. Olduğu gibi sevmeyecekse yol alsın. Bence boşuna üzülme seni olduğun gibi seven biri illaki çıkacaktır karşına
Olduğum gibi sevemedi beni demekki bunada çok üzüldüm umarim olduğum gibi seven birisi çıkar

ama bana yinede bu yüzden bitirmek istemesi saçma geliyor ha
bu yüzden bitirmek istemesi çok mantıklı. Sen olayın içinde olduğun ve kendin acı çektiğin için doğru değerlendiremiyorsun şu anda. İnanç çok muhim bir mevzu. Eşler denk olmalı. Tolere edebilir düzeyde olmalı. Onun en büyük hatası en baştan türbanlı bir kız ile flört etmesi olmuş. Ama sen de açılmak hakkında olumlu konuşmuşsun. Benzer fikirdeymişsiniz gibi olmuş. Ama zaman geçtikçe benzer fikirde olmadığını söylemişsin. İlişki değişmiş, dinamikler değişmiş yani. Herşey aynı değil. O da bunu kendisine uygun bulmamış. Ayrılmanız uzun vadede en hayırlısı.

Canım benim , ben de tesettürlüyüm ama ilerde açılmak istesem bunu sevgilime desem " açılmak istiyorum yapamıyorum" gibisinden. Sonrasında kararım değişse, kimsenin bana karışma hakkı yoktur. Beden benim, saç benim kime ne? Fakat eşim olacak kişiye ben kesinlikle açılacağım diyip sonra açılmasam söz vermiş gibi olurdum öyle tuhaf olur. Bir süre üzüldükten sonra kendine gelirsin. Geçici süreçler bunlar.
Ya evet saç benim beden benim bu okadar bireysel birşeyki umarim kısa sürede gelirim

bu yüzden bitirmek istemesi çok mantıklı. Sen olayın içinde olduğun ve kendin acı çektiğin için doğru değerlendiremiyorsun şu anda. İnanç çok muhim bir mevzu. Eşler denk olmalı. Tolere edebilir düzeyde olmalı. Onun en büyük hatası en baştan türbanlı bir kız ile flört etmesi olmuş. Ama sen de açılmak hakkında olumlu konuşmuşsun. Benzer fikirdeymişsiniz gibi olmuş. Ama zaman geçtikçe benzer fikirde olmadığını söylemişsin. İlişki değişmiş, dinamikler değişmiş yani. Herşey aynı değil. O da bunu kendisine uygun bulmamış. Ayrılmanız uzun vadede en hayırlısı.
Haklısiniz :( ben yinede denemek istesemde tamam ya açarim sonra geri kapatirim nasil olsa ama yapamadim

Sırf bu yüzden dediğiniz konu benim ilişkiye başlarken en önem verdiğim konu mesela. O yüzden ufacık şeyden ayrıldık diye düşünmeyin, çok çok önemli bir sebepten ve olması gerektiği için ayrılmışsınız. O bakımdan içiniz rahat olsun, önünüzdeki maçlara bakın.

Sırf bu yüzden dediğiniz konu benim ilişkiye başlarken en önem verdiğim konu mesela. O yüzden ufacık şeyden ayrıldık diye düşünmeyin, çok çok önemli bir sebepten ve olması gerektiği için ayrılmışsınız. O bakımdan içiniz rahat olsun, önünüzdeki maçlara bakın.
Ben hep diyorumki nasil yani bu yüzdenmi bitti ama gerçkten mühim mevzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X