sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

Çok başarılısınız okuyunca işte budur dedim resmen. Peki 2. evliliğinizde mutluluğu buldunuz mu? Beni en çok düşündüren boşanmak aklımdan geçtiği an da bu oluyor. Yani mevlayı ararken belayı bulmak diye bir risk var açıkçası. Ve inanılmaz tehlikeli bir durum. O zaman etrafta al sana bu da kapak olsun cevabını yapıştırıvericek ve güleceklerdir. Gülünç duruma düşmek hiç istemem.

Hatalarından ders alıp daha dikkatli olursa ikinci evliliginde mutlu olma şansi neden olmasın ki arkadaşın...sonucta birinci evlilinde mutsuz oldugu ve ilerde de mutsuz olacagı kesin...neden zaman kaybetsiz kendisini mutsuz eden bi insanla...ikinci evlilikte mutlulugu yakalama şansı yarıya yarı..bu riski göze almaya değer...hem ille de evlenmesi gerekmiyo..bekar da cok mutlu olan insanlar mevcut....biz cesaret edemiyosak bence sorun bizim gibilerde...ben kutluyorum valla bu arkadaşı cesaretinden dolayı...

ay maaşallah ne şanslısın süper ya

bu konuda zaten tam senin cinselliğinle hava atman gereken bir konu

konu sahibi 1 aydır karnım aç ölüyorum diyor sen oo ben her öğün portakallı ördek yiyorum diyorsu.

şu msjın eminim konuyu açana ve aynı durumda olan herkese çok yardımcı olmuştur maaşallah inşallah.

kk da bu olay hep var zaten kadın kocam beni sevmiyor öpmüyor der bazı üyeler yaa benim ki hep sırnaşır hep aşkoşum der yea diye yazar hemen :KK53:

not:bana da ay cınım kıskınmı sıkın minvalinde bir msj atma lütfen bizim günde 5780657894 defa oluyor o ka diyim yani :KK70:
O tam bir malmış uğraşma. Kocası da malsever.:))) Ama tabi Allah büyük bir yerden yer vurgunu. Elime geçirsem dertli bayana yaptığı bu saygısızlıktan dolayı parçalarm şahsını.

Hatalarından ders alıp daha dikkatli olursa ikinci evliliginde mutlu olma şansi neden olmasın ki arkadaşın...sonucta birinci evlilinde mutsuz oldugu ve ilerde de mutsuz olacagı kesin...neden zaman kaybetsiz kendisini mutsuz eden bi insanla...ikinci evlilikte mutlulugu yakalama şansı yarıya yarı..bu riski göze almaya değer...hem ille de evlenmesi gerekmiyo..bekar da cok mutlu olan insanlar mevcut....biz cesaret edemiyosak bence sorun bizim gibilerde...ben kutluyorum valla bu arkadaşı cesaretinden dolayı...
Siz boşandınız mı? BBen de sizin konumunuzdayım da. 4 aylık evliyim. Aslında sizibnle daha detaylı konuşmalıyım. İrtibatta kalalım lütfen.

Cnm boşanmadım...cinsellik sorunu çözüldü...ve fakat o sorun coook uzun sürdügü icin duygularım yok oldu...şuan kanka gibiyiz...istersen özelden yaz...

Çok başarılısınız okuyunca işte budur dedim resmen. Peki 2. evliliğinizde mutluluğu buldunuz mu? Beni en çok düşündüren boşanmak aklımdan geçtiği an da bu oluyor. Yani mevlayı ararken belayı bulmak diye bir risk var açıkçası. Ve inanılmaz tehlikeli bir durum. O zaman etrafta al sana bu da kapak olsun cevabını yapıştırıvericek ve güleceklerdir. Gülünç duruma düşmek hiç istemem.
Tabi haklisiniz ikinci evlilik daha kötü olabilir. Beterin beteri var derler ya.. Ben su an bir senedir bekarim, kismetlerim cikiyor, ama cok dikkatli davraniyorum. Biriyle konustum 3 ay sürdü, ama ilerletmek istemedim bitirdim. Gülünc duruma düsecek hareketlerde bulunmazsa insan gülünc duruma düsmez, bu insanin kisiligi ile alakali bence.
Belkide ikinci evlililigimde de mutsuz olacagim, ama su an en azindan eski kocamin kahrini cekmiyorum, ve inan ki yanlizim ve cok mutluyum. Bu önemli. Evlenmek planlarimin arasinda yok aslinda, olursa olur hayirlisi.
Önemli olan o insanimsiya boyun egmemem ve kendime bir sans daha vermem :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu baştan sona okuduysan en son ki durumumuz şuydu; o yaklasmak denemek istiyodu ben ise kaçıyodum...duygularim sifirlandigindan hic yaklaşmak istemiyodum...ve terapiste gitmek icin ikna edecektim...ikna etmeden önce bi şans verdim denemesi icin...denedi oldu...sora tekrar oldu..tekrar tekrar...korkusu kendiliginden gecti...ilac falan kullanmadı..zaten fiziksel sorunu yoktu...galiba is degisikliginden dolayi kafası rahatladı...ve erekte olamama korkusunu kendi kendine yenmiş oldu...olan benim senelerime oldu...cok yıprandım...

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..
Benimle irtibata geçer mısınız acaba?benzer sorunları yaşıyorum ben de.3 yıl olmuş yazalı bir değişme oldu mu?boşandınız mı?yoksa siz de benim gibi durumu kabullenip aynı şekilde devam mı ediyorsunuz?

Benimle irtibata geçer mısınız acaba?benzer sorunları yaşıyorum ben de.3 yıl olmuş yazalı bir değişme oldu mu?boşandınız mı?yoksa siz de benim gibi durumu kabullenip aynı şekilde devam mı ediyorsunuz?

Merhaba. Bu konu nasıl bdvde kalmış bilemedim.
Konu eski konu olduğu için, konu sahibinin size cevap verebileceğini sanmıyorum.
Ama en son sayfada ki mesajını okursanız,sorunun çözüldüğünü, eşinin kendi kendine korkularını yendiğini boşanmadığını fakat duygularının bittiğini çok yıprandığını yazmış.

Evliliklerde problem ne olursa olsun sorun kimde olursa olsun bu sizi mutsuz ediyorsa ve çözüm bulamiyorsaniz tabiki bosanmak en dogrusu..siz bu dunyaya bir kere geldiniz..koskoca bir hayati kahir cekmek icin yasamayin

Vajinismusun tam tersi. Demek erkekler senin gibi düşünüyor eşleri vajinismus ise. Senin eşine yaklaşımın çözüm odaklı değil aynı eşi vajinismus olan erkeklerin düştükleri hataları yapıyorsun. Pes etmek, kabullenmek, psikolojik baskı, boşanma tehtidi, bunlar durumu daha kötüleştirir. :KK43:

Eşinin farklı cinsel tercihleri de olabilir, bu da bir olasılık. Belirtmeden edemedim.

Back
X