• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf çocuklar üstümden düşsün diye geldim.

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Yakinlarda kızımın doğum günü vardı. Okuldan öğretmen arkadaşım çocuklarıyla geldi, aynı zamanda yakın da oturuyoruz. Çocukların yaramazligindan falan konu açıldı, ve arkasından bu cümleyi kurdu, kendisi hamile. Ama bu durum bu sözleri söylemesini gerektirir mi? Ben kırıldım ama yine de öylesine söylenmiş bir söz olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum. Bir şey de söylemedim. Siz nasıl yorumlarsiniz bu durumu?

Ben anlamadım ki ne demek istediğini? Çocuklar üstümden düşsün diye geldim derken ne demek istedi ki?

Çocuklar eğlensinler , beni biraz rahat bıraksınlar demek istemiş :-)
Onların ki de kafa sonuçta . Öğretmen diye bunalmaya hakkı yok mu

Ben söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
bence kadin cok yorgun ve digum gununu firsat bildim diyor

Size değer verdiği için gelmiş olmasini duymak daha makbule geçerdi tabi ki.Pot kırmış bir bakıma değer vermeseydi gelmezdi diye de düşünüyorum ama bunu busekilde dile getirmesi hoş olmamis.Hassas olmayın üzülürsünüz.insanlar pata küte davranıyorlar. Boşverelim

Ben söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Hmmm anladım ama öyle bile olsa kırılmazdım ben galiba, çünkü bence de çocuk doğum günü ilgi çekici bişey değil, çocuklar eğlensin diye gidilir sadece. Bence hiç alınmayın art niyetli bir söze benzemiyor

Boyle yazın. .. Bunu demiş hatun...
Açık sözlü davranış
Ama her doğru her yerde soylenmez

Hani ben kendime göre dusunuyorum: bir çocuğun düğüm gününe gittiğimde o anneye yanında olduğumu hissettirmek için giderim, özel günlerinde mutluluklarını paylaşmak için. Başımdan atmaya gitmem yani çocuğumu. Gitsem de bunu söylemek ayıp degil mi ya?

Hmmm anladım ama öyle bile olsa kırılmazdım ben galiba, çünkü bence de çocuk doğum günü ilgi çekici bişey değil, çocuklar eğlensin diye gidilir sadece. Bence hiç alınmayın art niyetli bir söze benzemiyor
İlgi çekici değil de annenin mutluluğunu paylaşmak için , destek olmak için gidiyorum ben

Patavatsızlık etmiş haklısınız kırılmakta. Ama aranız iyiyse takmayın. Değilsede bundan sonra daha az görüşün. Çok abartılacak birşey yok ortada.

Bence çocukların ısrarıyla geldim demek istemiş. Ama pek söylenecek bişey değil. garip

Ben mi yanlış yorumladim diye merak etmiştim ama "surda iki dinleniyorum" gibisinden bir şeyler de ekledi. Yani sırf dinlenebilmek için gelmiş oluyor bu durumda. Öyle de olabilir ama insan başkasına o amaç için gitmeyince kırılıyor. Bir annenin en özel günü yapıyorsa çocuğunun doğum günüdür. Gelin için düğün gibi bir şey yani. Sırf yemek yemeye geldim demek gibi bir şey. Neyse ....

Back
X