- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
Evet kesinlikle. Biz de her durumda karşıdaki acaba kırılır mı düşünmeden icimizdekileri söylemeli miyiz acaba?Olabilir kadın açık sözlü olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle. Biz de her durumda karşıdaki acaba kırılır mı düşünmeden icimizdekileri söylemeli miyiz acaba?Olabilir kadın açık sözlü olmuş
Bakın ne güzel dediniz yeğenim olsa farklı olurdu.O da sizin cocugunuzun arkadaşınız doğum gününü o kadar önemsememek durumunda değil gelmeyedebilirdi ama gelmiş.Ben o cümleyi arkadaşımdan duysam sadece yorgun oldugunu düşünürdüm ve üzülürdüm adına iki çocuk bi de hamile ve üstelik çalışan bi kadın dikkatinizi çekerim.Partime dinlemeye diye gelmiş diye sinir olmazdım.O sizin yeğeniniz. Çocuğunuz olsa farklı dusunurdunuz. Benim de yeğenimin doğum günü farklı olur, annesi ben değilim sonuçta. Empati kuramayacak bir durumum yok, bende de iki tane var. Yorgunluk nedir bilirim ama çağırana destek olmak için giderim, önceliğim bu olur. Eğer ben de üstümden atmak için gidiyor olsam doğum günlerine o zaman empati yoksunu olurdum bu durumda, herkesi kendim gibi görmek istediğim için üzüldüm ama ben de dinlenmek için katilsaydim partilere, kırılmazdım, siz de kendinize göre haklisiniz
Evet kesinlikle. Biz de her durumda karşıdaki acaba kırılır mı düşünmeden icimizdekileri söylemeli miyiz acaba?
İşte ben de çalışan biri olarak öncelikle karşımdakine değer verirken; karşı tarafın kendini öncelik bile degil "sirf" diyerek sadece ve sadece kendisini düşündüğünü ortaya koymaktan çekinmedigi için üzüldüm. Tabii ki herkesin gelme amacı farklıdır ama ben yanımda olmak için de geldiğini sanıyordum, sırf dinlenmek için değil yani. Bu bende hayal kırıklığı yarattı.Bakın ne güzel dediniz yeğenim olsa farklı olurdu.O da sizin cocugunuzun doğum gününü o kadar önemsememek durumunda değil gelmeyedebilirdi ama gelmiş.Ben o cümleyi arkadaşımdan duysam sadece yorgun oldugunu düşünürdüm ve üzülürdüm adına iki çocuk bi de hamile ve üstelik çalışan bi kadın dikkatinizi çekerim.Partime dinlemeye diye gelmiş diye sinir olmazdım.
Herkesin partiye katılma nedenleri farklı olabilir ayrıca herkes sizin gibi düşünmüyor diye kaba olmuyor uzulmenizi kirilmanizi gerektiren bi durum yok.Kalbinizi karartmayın
Evet, durum tam olarak bu. Ama ben bunu yapabilir miyim , hayır:) Birisi kendine olumsuz yorum yapınca sinirleniro arkadasın oyle bırı demekki ona soyleyebılırsın
Aynen, haklısınız.Aslında ince dusunememis.dogum gunune gelmesi isteyerek değil gibi olmuş.laflara dikkat etmek lazım ama düşünmemiş işte.cok da kırılmayin derim
Olabilir tabii canım. Ama cocugunun doğum gününde insan biraz ilgi bekliyor. Çünkü ben önceden gider, yardım ederim sevdiklerime. Bırak dinlenmeyi, evden börek çörek hazırlar, götürürüm. Bende de 2 tane var , ben de çalışıyorum vs. Ama önemli değil şu an o kadar takmıyorumFazlaca daralmis ve patavatsizlik yapmis, ama takmaya deger mi, bence degmez, kotu niyeti oldugunu dusunmedim nedense.
Bizim apartmanda da torununa bakan bir teyze var, bazen aliyor torununu geliyor, yoruldum kizim şu seninkiyle oynasin da ben de bir kahve icip dinleneyim diyor açık açık :) arkadas olunca insan biraz incelik bekliyor tabi ama o incelik de olmayinca olmuyor.
Evet kesinlikle. Biz de her durumda karşıdaki acaba kırılır mı düşünmeden icimizdekileri söylemeli miyiz acaba?