• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırf iş yüzünden ayrılık olur mu?Lütfen yardım...

canım valla 2 yıl doğuda kaldık eşim asker 3 ay eve gelmediği oldu tek başıma yaşadım evde yedim içtim:5:ayda 3 gün eve gelirdi bide hep dağlardaydı ama sabrettik bitti şimdi harika bir şehirdeyiz çekilen çilenin sefasını sürüyoruz sabırlı ol bende çok çektim kafayı yeme notasına geldim seninki en azında gece evinde yatıyor...:20:bunun için boşanılmaz asla boşanılsa ben dayanamazdım hayat bu seviyorsan eşinden bir şikayetin yoksa kötü günde de yanında olman lazım evlilik fedakarlık çoğu zaman geçicek bu günler sabır sadece:29:

evlenirken iyi günde kötü günde sözü vererek o imzalar atılıyor.şimdi eşin işi dolayısıyla 12:00 geliyor diyemi eşini boşayacaksın....evlenmeden önce annen seni başta uyarmış zaten..başta bunları düşünecektin bence..napsın adam evini geçindirebilmek için 12:00 kadar çalışıyor sanki o çokmu memnundur işinden .oda seninle vakit geçirmek istemezmiydi.ama ne yapsın mesleği bu...bence bazı şeylere katlanacaksın...

düşünüyorum da kocam beni işim yoğun diye boşamak isteyecek bunaldım diyecek ...ben de cevredekiler de sen ne biçim adamsın ne demek bunaldın demez miyiz?seviyorum ama boşanıcam e niye?valla siz şaşırmışsınız eşiniz adına üzüldüm...polis oldugunu bile bile evlenen sizsiniz...yarı yolda mı bırakacaksınız yani?aç olan işsiz olan nice insan varken allah size çift maaş iş vermiş daha ne anlamadım bu zamanda iş çok önemli..
kocanız yokken kitap okuyun işlerinizle uğraşın o gelmeden süslenin özen gösterin kendinize hoş geldin bitanem diyin sarılın ..sevgi yeterli bana göre..

ilk okuduğumda sana kızmıştım benim annemin bi lafı vardır rahat batıyor der bende öyle demiştim ama seni anlıyorum bak bide kendi yaşadıklarımı anlatayım sana moral olur belki ben trakyadan adını bile duymadığım bir ilçeye gittim eşimin işi nedeniyle ki öyle doğu falanda değil antalyaya 1 saatlik bir mesafede yalnızım eşim ve oğlumdan başka h,iç kimse yok birde 6 aylık hamileydim gittiğimde milletin yatma saatinde eşim eve gelirdi yemek yer az oturur yatardık gecede rahat yok gecenin 3 de 5 de zırt telefon eşim kalkar giderdi 3 daireli bir apartmandaydım 6 yıl kaldım ev sahibi 6 kere gelmedi evime sokulmazdı merdivende görürsek konuşurduk bu kadar ben açık gezen biriyim açığım diye acaip acaip bakarlardı bi keresinde kolsuz bi hamile kıyafetiyle dışarı çıktık oğlumla yaşlı bir amca öyle bi bakıyo ki kullandığı traktörü çarpıcak o derece artık ben kendi kendime konuşur olmuştum hemde düşün ki gelecekteki gelinimle konuşuyodum kaç defa kendimi bu durumda buldum sonra kızım doğdu artık 3.5 yaşına gelmişti kızım bile can sıkıntısından tırnak yemeğe başladı baktım olmıycak hemen bir kreş buldum ev hanımı olmama rağmen kızımı kreşe verdim ben ilkokul mezunuydum hemen açık ilköğretime kayıt yaptırdım kızım kreşe tam gün gidiyodu bende halk eğitim kurslarına başladım 3 yıl boyuncada gittim değişik arkadaşlarım oldu hemde bişeyler öğrendim bir gün içarşıya çıktığımda kurstan bi arkadaşı gördüm ve selamlaşıp konuştum nasıl mutlu olduğumu anlatamam çünkü ilk kez biriyle selamlaşıp konuşmuştum bu çok önemliydi benim için benim tek şansım arada hafta sonu olduğunda eyer eşim evdeyse antalyaya inerdik bi gezer gelirdik yeterdi o bize bence sende kendine yeni hobiler edin mesela halk eğitimin çok güzel kursları var onlarla oyalanabilirsin eyer kafana takarsan çok daha çekilmez olur orası sana kendini mutlu edicek şeyler yarat bence şükret ki bir mesleğin var sanırım senin biraz polyannacılık oynaman gerek mutlu olman adına biraz uzun yazdım ama kusura bakma

siz olumsuz eleştirilere açıkbiri değilsiniz.size olumsuz cevap yazan yorumlara yorum yapmayın falan diye yazmışsınız.yorum yapmamızı istemiyorsanız konu açmayın.ben size sizinkide kusura bakmayın ama şımarıklık yazdığımda kendinizi yorup düşünseydiniz şunu anlardınız.halinize şükredin.en azından eşinizin ve sizin işiniz var,sizi seven bir eşiniz var.herkes kendine göre zorluklar yaşadı.yorumları okuduysanız sizden daha kötü konumda olanlar var.sabretmeniz gerekiyor.kendinize çevre edinmeniz lazım.polis eşleri hoşunuza gitmediyse öğretmen arkadaşlar edininki sıkılmayın demek istemiştim.burada sevgilisinin veya nişanlısının parası ve işi olmadığı için evlenemeyenler,eşinin kendisini sevmediğini düşünüp üzülen arkadaşlar var siz onlara göre şanslısınız anlamında dedim.sizden daha kötü koşollarda yanlız yaşayan arkadaşlar var.yorum yapmamı istemememişsiniz ama yanlış anlaşıldığım için açıklama yaptım.bundan sonra sizin konularınıza mesaj yazmamaya çalışırım.allah yardımcınız olsun.size sabır versin.

bunu yazmayı unutmuşum bu 6 yılın 3 yılındada eşim yoktu yanımda ben 17 yaşında oğlum ve kızımla başbaşa kalmıştık eşim ayda 1 gelirdi cuma akşamı sabaha karşı gelip pazar akşamı giderdi her şeyden ben sorumluydum ben ilgilenmek zorundaydım ama sabrettik şimdi allaha çok şükür artık bir aradayız ve artık daha iyi bi ildeyiz elinin altında internet var mesela ben netten kuran okuyup hatim indirmiştim sanada tavsiye ederim kendini daha iyi hissedersin hadi kalk bi silkelen bakalım kendinede eşinede bu güzel günlerinizi zindan etme insanoğlu bu kadar aciz değil ha bu arada ben ortaokulu bitirip liseye başladım yaşımda 40 halada kursa gidiyorum halk eğitime eşinle çok mutlu ol inşallah

Yazılanların hepsini tek tek okudum ve hatalı bir düşünceye sahip olduğumu anladım.Bugün yazılanlardan dolayı yemek yiyebildim örneğin ben olumlu ve olumsuz bütün yorumlar için teşekkürederim.Başta düşünmedinmi diyenler var içinde olmak başkaymış.Yalnız benim anlatamadığım bir şey var benim aşamadığım bir konu ben yalnız yapayalnız bir çocukluk geçiridm hiç kardeşim yok mesela tek çocuğum,babamla hiç akşam yemeği yemedim ve 27 yaşındayım ve inanın hiç birlikte akşam yemeği yemedik.Annem hep bunu problem yaptı ve mutsuz bir evliliğin içinde büyüdüm.Eşimle herşeye tüm karşı çıkmalara rağmen evlendik.Aslında şimdi yaşadığım tamamen çocuklukla ilgili bende mi annem gibi olacam çocuğumda mı benim gibi mutsuz hep eksik çocukluk yaşayacak korkusu.
Sağlıklı düşünemedim şu an sizin yazılarınız beni kendime getirdi ve bunun için herkese tek tek teşekkürederim.Gözümün içine bakan,sevgi dolu bir eşim var bunun için şanslı olduğumu unutmuştum hatırladım.Ve biliyorum ki geçici bir durum bunu aşmaya çalışacağım ama hata yapabilirdim gerçekten yorumlarınız iin teşekkürederim.

Son düzenleme:
siz olumsuz eleştirilere açıkbiri değilsiniz.size olumsuz cevap yazan yorumlara yorum yapmayın falan diye yazmışsınız.yorum yapmamızı istemiyorsanız konu açmayın.ben size sizinkide kusura bakmayın ama şımarıklık yazdığımda kendinizi yorup düşünseydiniz şunu anlardınız.halinize şükredin.en azından eşinizin ve sizin işiniz var,sizi seven bir eşiniz var.herkes kendine göre zorluklar yaşadı.yorumları okuduysanız sizden daha kötü konumda olanlar var.sabretmeniz gerekiyor.kendinize çevre edinmeniz lazım.polis eşleri hoşunuza gitmediyse öğretmen arkadaşlar edininki sıkılmayın demek istemiştim.burada sevgilisinin veya nişanlısının parası ve işi olmadığı için evlenemeyenler,eşinin kendisini sevmediğini düşünüp üzülen arkadaşlar var siz onlara göre şanslısınız anlamında dedim.sizden daha kötü koşollarda yanlız yaşayan arkadaşlar var.yorum yapmamı istemememişsiniz ama yanlış anlaşıldığım için açıklama yaptım.bundan sonra sizin konularınıza mesaj yazmamaya çalışırım.allah yardımcınız olsun.size sabır versin.

sizi kırdıysam kusura bakmayın sanırım hemşehriyiz.Bir an şımarık sözü onca yaşadğım ağır şeyden sonra ağır geldi tekrar kusura bakmayın.

bunu yazmayı unutmuşum bu 6 yılın 3 yılındada eşim yoktu yanımda ben 17 yaşında oğlum ve kızımla başbaşa kalmıştık eşim ayda 1 gelirdi cuma akşamı sabaha karşı gelip pazar akşamı giderdi her şeyden ben sorumluydum ben ilgilenmek zorundaydım ama sabrettik şimdi allaha çok şükür artık bir aradayız ve artık daha iyi bi ildeyiz elinin altında internet var mesela ben netten kuran okuyup hatim indirmiştim sanada tavsiye ederim kendini daha iyi hissedersin hadi kalk bi silkelen bakalım kendinede eşinede bu güzel günlerinizi zindan etme insanoğlu bu kadar aciz değil ha bu arada ben ortaokulu bitirip liseye başladım yaşımda 40 halada kursa gidiyorum halk eğitime eşinle çok mutlu ol inşallah

Bizde İstanbul'un Trakya sayılacak yerinden geldik buraya ve çalıştığım yerde Çorlu ya sınır bir yerdi Tekirdağ benim hayalimdeki şehir örneğin ve Trakyalıları çok severim.Güzel yorumunuz için de teşekkürederim.

kesinlikle kusura bakmadım.yanlış anlaşıldığımı anlayınca açıklma yapma gereği duydum.inanaın herkesin bir sıkıntısı var.o yüzden hiçbir şeyi kafay takmamaya çalışın.herkes için hayatın bir zorluğu var.eşimizden memnunken bile bir anda bir laf ediyor üzülüyoruz.ortama ayak uydurmaya ve arkadaş edininki sıkıntılarınız azalsın.

kesinlikle kusura bakmadım.yanlış anlaşıldığımı anlayınca açıklma yapma gereği duydum.inanaın herkesin bir sıkıntısı var.o yüzden hiçbir şeyi kafay takmamaya çalışın.herkes için hayatın bir zorluğu var.eşimizden memnunken bile bir anda bir laf ediyor üzülüyoruz.ortama ayak uydurmaya ve arkadaş edininki sıkıntılarınız azalsın.

teşekkürederim hemşerim.

Back
X