Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sirke mucizesi...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

saftirik

rütbesiz...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
954
12
96
- Yurtdışı
Merhaba kizlar bir aydır inanılmaz saçım dökülüyordu eskidende dökülürdü ama hiç bukadar dökülmemişti neyse bir tanıdık elma sirkesini kullanmamı tavsiye etti 2. denemde farkedilir derecede azaldı dökülme. Zaten sirkenin faydası olmadıgı bir şey duymadım.
Saçlarınızı yıkarken istersenız son durulama suyuna yarım çay bardagı sirke dökün yada kokusundan rahatsız oluyorsanız saçlarınız kuruyken sirkeli suyla saçı ıslatın 5 dk bekledikten sonra şampuanlayabilirsiniz ozaman fazla koku kalmıyor.
Saçı dökülenin halinden saçı dökülen anlar :teselli:

Benimde ikinci denemem sizde denerseniz sonuçlarını yazın olur mu bende devam edicem.

saç dökülmesini engellediğini bilmiyordum ama saçları çok güzel parlatıyor,ben de aklıma geldikçe yapıyorum

kaşıntıyı, kepeklenmeyi önlüyor ve parlatıyor aynı zamanda..

bende arada yapıyorum sarımsağın kokusu kessin ve saçlarımı parlatsın diye dökülmeye iyi geldiğini bilmiyordum teşekkürler canımopuyorumnanaktan

evet dediginiz gibi parlatiyor kepegede iyi geliyor sac derisindeki yaralarin iyilesmesine yardimci oluyor
ayni zamanda dokulmesinede iyi geliyor.
annemin saclari cok gur ve katli babaminkide tam tersi cok zayif bende babama cekmisim

paylaşımın için teşekkürler duymuştum ama ne kadar olcagnı bilmiyordm sagololumunekankayizsmile

canım saç diplerine mi yksa uçlarını mı ıslicaz bu sirkeli suyla...saçlarım çok dökülüyor çok cansız çok kuru ve mat...birde sirkenin belli bi miktarı var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…