- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Kendi fikrim olan, Birleşim World'e oy verdim,
Birleşim Vizyon'da benimkiydi ama, diğerini daha çok benimsedim :)))
iş te birleşime oy verdim, akılda kalıcı ve anlamlı geldi.
İşTe birleşim güzel fakat fazla ozenti durabilir
İşTe teknoloji gibi. Turkcell den alıntı gibi gösterebilir diğer arkadaslarn
BenIpek bravo...
IsTe birleşim iş görür gibi geldi, oyum ona...
Bilişim'de Birleşim çok hoş olurdu ama sana uyarmı bilemem
Bilişim'de Birleşim
Gelin birleşelim
Buda seçim sloganımı üreme cağrısı mı belirsiz oldu
​Oyumu kullandım işte birleşim şıkkını işaretledim.
Yalnız işTe üniversiteli diye bir kredi kartı adı var. eger işTe birleşim'i seçersen çalıntı diyebilirler haberin olsun canım.
Birleşim Vizyon'a oyum.
Onerdigim basligin begenilmesi beni onore etti:))))arkasaslarin dedigi iste de gecen t harfini o sekilde almazsan hukuki sorun olmaz.marka takllitleri cok ince cizgilerle ayrilsa dahi bir sey olmaz.mesela koc var.renk ayni amblem neredeyse ayni en altinda minnacik hakiki yaziyor.bu da reklamda yaniltmadir.
bencede birleşim world güzel. .
BenIpek bravo...
IsTe birleşim iş görür gibi geldi, oyum ona...
Onemli olan cagrisim yapip akilda kalmasi.ornegin my fish markasindan sonra my ile baslayan bir suru sey cikti.amac esinlenip kalicilik yaratmak bence.zaten marjinal farkli bir sey aranmiyor kanimca.bir firmanin aylik dergisi.
işTe ile ilgili çok şey var zaten işte hayat, işte kadın vs.... ama işTe Birleşim de uydu bence =) benim gönlümden de bu geçiyor aslında =)
doğru tabi olabilir ama Oradaki T isme iş yaşamındaki birleşimi ön plana çıkarmak olduğundan onu belirtmek gerektiğini düşündüm çünkü düz bi şekide "işte" olsa belki iş yaşamını ele almamış diyip eleme yapılabilir bakalım hayırlısı artık =))
teşekkür ederim kızlarrr inşş kazanırım =)))
birlesim world tamamen anlamsiz bence.bir kere biri ingilizce biri turkce.kelimeleri teker teker ele alirsak farkli basliklardan alinma gibi.birlikte dusunsek bile ters dusunmus ingilizce tercumesi gibi.sonucu.merak ediyorum.
sonucu bize de söyle valla çok merak ediyorum inşallah sen kazanırsın :)
Onemli olan cagrisim yapip akilda kalmasi.ornegin my fish markasindan sonra my ile baslayan bir suru sey cikti.amac esinlenip kalicilik yaratmak bence.zaten marjinal farkli bir sey aranmiyor kanimca.bir firmanin aylik dergisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?