• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şırnak çakırsöğüt askerlik

merhabalar
cok moralım bozuk burada askerlık yapan yakınları olanlar var mı nasıl bır yer
ya da asker bekleyenler var mı
kardesıme burası cıktı
cok kotu moralım bozuldu
allah korusun sankı daha şimdiden ölüme gönderiyormuşuz gibi geliyor sanki devlet gözden cıkarmış...
bırde komando ya benım kardesım 55 kilo falan nasıl olacak komando ben bılmıyorum
çevremde hiç durmadım böle doguda yapanı bi bize çattı
moralım cok bozuk

Allahım korusun inşallah kardeşinizi de tüm askerlerimizi polislerimizi de.

bayanlar bişey sorucam gözü 2,5 derece filan olanları tehlikeli bölgelere vermeme gibi bişey var mı? böle bişey duydum ama doğrumudur?

Allahım korusun inşallah kardeşinizi de tüm askerlerimizi polislerimizi de.
insalah ya herkesi korusun
ya sehıt olanlar oluyor oh be benim kardesım sag saglım geldı dıyemıyor ınsan sankı sevınıyromus gıbı
kımsenın basına gelmsın
köklerı kurusun ınsallah

tv de dun aksam o kadar kotu oldukkı ınsan aglıyor ızlerken hele bır tanesı uc aylık evlıymıs karısını tekerleklı sandalyede getırmısler cenazeye

bayanlar bişey sorucam gözü 2,5 derece filan olanları tehlikeli bölgelere vermeme gibi bişey var mı? böle bişey duydum ama doğrumudur?
ben bılmıyorum ama neye gore gonderılıyor
sankı bole gozden cıkarılmıs bole kurban gıbı
bunlara egıtım mı verılıyor sankı
terorıstler daha cocukken cıkıyorlar daga butun gun ellerınde sılah
benım kardesım daha elıne bı sopa almıs ınsan degıl

55 kılo falan nerden komando oluyor anlamıyorum
sankı bole terorıstlerın onune atılmıs yemler gıbı sankı kurban gıbı gonderıyorlar

merhabalar
cok moralım bozuk burada askerlık yapan yakınları olanlar var mı nasıl bır yer
ya da asker bekleyenler var mı
kardesıme burası cıktı
cok kotu moralım bozuldu
allah korusun sankı daha şimdiden ölüme gönderiyormuşuz gibi geliyor sanki devlet gözden cıkarmış...
bırde komando ya benım kardesım 55 kilo falan nasıl olacak komando ben bılmıyorum
çevremde hiç durmadım böle doguda yapanı bi bize çattı
moralım cok bozuk

iki abim var ve ikiside doğu bölgesinde biri şırnak biride mardin kızıltepede yaptı...
ve isteseydi diger abim doğuda yapmazdı çünkü iki kardeş olunca biri doğuda yapınca diğeri gitmeye bilirdii..
ama abim yer ayırt etmeden gidecem dedi...
ALLAH ıma şükür gidip geldiler....
ALLAH bütün askerlerimizi korusun

ben bılmıyorum ama neye gore gonderılıyor
sankı bole gozden cıkarılmıs bole kurban gıbı
bunlara egıtım mı verılıyor sankı
terorıstler daha cocukken cıkıyorlar daga butun gun ellerınde sılah
benım kardesım daha elıne bı sopa almıs ınsan degıl

55 kılo falan nerden komando oluyor anlamıyorum
sankı bole terorıstlerın onune atılmıs yemler gıbı sankı kurban gıbı gonderıyorlar

malesef öyle.o gençler silah kullanmayı nerden bilecek.Ama işleyiş böyle işte. o bölgelerde sadece bordo bereliler ne bilim saz komandoları filan olsa hiç olmazsa onlar bu konuda eğitimli.. düşman avlayabilirler.Ama 20 yaşında toy delikanlılar ne anlasın...

iki abim var ve ikiside doğu bölgesinde biri şırnak biride mardin kızıltepede yaptı...
ve isteseydi diger abim doğuda yapmazdı çünkü iki kardeş olunca biri doğuda yapınca diğeri gitmeye bilirdii..
ama abim yer ayırt etmeden gidecem dedi...
ALLAH ıma şükür gidip geldiler....
ALLAH bütün askerlerimizi korusun
insallah

malesef öyle.o gençler silah kullanmayı nerden bilecek.Ama işleyiş böyle işte. o bölgelerde sadece bordo bereliler ne bilim saz komandoları filan olsa hiç olmazsa onlar bu konuda eğitimli.. düşman avlayabilirler.Ama 20 yaşında toy delikanlılar ne anlasın...
bende oyle dıyorum ya
ya hanı benım kardesım nıye gıdıyor demıyorum ama adam gıbı egıtım versınler
2 aydır acemı bırlıgınde lay lay lom gecırdıler acemı bırlıklerı oyle en fazla yerde surunuyorla surunmekle ıs mı oluyor
terorıstler nasıl canavar gıbı
onlarla atısıp vurusacak egıtım yok kı
bzıım askerlerımızı avlıyorlar kolayca

Back
X