• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'dan konusmaya geliyo

Yazmayım yazmayım dedim kendimi tutamadım. Trend konulara bakarken size çok sık denk geliyorum. Merak ettiğim bi konu var bu adam hep para konusunda pintilik yapıyor ya şimdi nasıl parasına kıyıp kalkıp taa Cizre’den sizin için geliyor ?
Bilgisayarını sattı kardeş, ağzım açık kaldı fedakarlığına,bu adamla evlenilmez mi şimdi ha,sorarım size:KK61::KK61::KK61:

Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorum
Ama köy yeri, evin önüne kadar arabayla gelince zır zır ev telefonunu araynca naparım ben hiç bilmiyorum
Cevap basit
Telefonun fişini çek. Kimse anlamaz bile,temizlik yaparken çıkmıştır der gecirstirirsin.
Madem ailen de evde yok sen de teyzene falan git.
Hiç mi haber izlemiyorsun? Daha dün öldürülen kız bir ay önce Twitter'a 'gizli bir hayranım var, staja çiçek göndermiş', 'gizli bir platonik sapigim var,sokağa çıkmaya korkuyorum' yazmış!
Ne istiyorsun? Gecenin bir vakti köy yerinde gizli gizli arabasına binip kaçırılmak mi yoksa ya benimsin ya toprağın diye öldürülmek mi?
Sadece geçen sene 328 kadın öldürüldü, neredeyse hepsinin katili kendisine sevgi besleyenler oldu
Bence böyle bir riski alma
Ertesi gün manşetlere 'telefinunda yapılan incelemelerde kadınlar kulübü isimli siteye şunu yazmis' diye çıkma
Çek telefonun fişini,kapat kendininkini git teyzene

* Benden sana abla tavsiyesi. Ayrıldıktan sonra kabullenmek istemeyen, sabah belki görüşürüz diye kapında yatan erkek modeli ennn tehlikeli erkek modelidir. Bende de vardı aynısından. Bu yaptıkları sevgisinden değil psikopat karakterinden. İki gram aklı, kendine saygisi olsa zaten kendine bu haraketleri yakıştırmaz. Kendine saygısı olmayan insan da herşeyi yapabilir.
Sakın buluşma!

Bahaneler, bahaneler
Barışmak istiyorsunuz ama burda tepki almamak adına istemiyorum ayağına yatıyorsunuz
Görüşmek istemeyen insan, telefonda sesini duyduğu an kapatır fişi çeker ulaşılmaz olur
Sırf barıştıktan sonra, ilerde yaşayacağınız sorunlar adına burda size ne ara barıştınız diye sorulmaması için açtınız konu
Belki de çoktan barıştınız da, yavaş yavaş anlatırım diye düşünüyorsunuz.
Hayat sizin, karar sizin, yaşayın da görün madem :işsiz:
Ben size neden yalan söylyim ki ?
Benim psikolojik sorunlarım mı var olmayan bi konuyu buraya açıp sizden yorumlar bekleyeyim
Zaten bırakın sesini duymayı açmadım bile telefonu kaç kez aradı en sonunda babam aradı kız kardeşimi evi arıyoruz meşgul çalıyo sürekli diye bizde bilmiyoruz ki falan dedik onun üstüne aramayı kapatsın diye açtım telefonu
Babam zaten İstanbul'da kalıyo annemde hastaneye gitti oraya 1 ay önceden belliydi gidecekleri
Fırsat bu fırsat diye düşünmüş demek ki ama ben onu uyardım gelme konuşmam inmem evden dedim
Sadece yüzüme bakıp söylemeni istiyorum beni artık sevmediğini istemediğimi diyo

Allah korusun ya , benm hiç aklımın ucundan bile geçmedi böyle şeyler zaten görüşmycem
Bunu hiç aklından geçirmeyen,ya da tam aksine bundan korkup sığındığı karakolda eşiyle barıştırılan kaç kadın soğuk mezarlarında yatıyor:(
Allah tüm psikopatlardan korusun herkesin evladını kardeşini,ama biraz da dikkat

Kelebek yalan söylüyorsun. Sen bu cocukla gorusuyorsun zaten. Yoksa nereden bilecek kardesinle tek oldugunu da cikip gelecek?

Koy yerinde rezil rusva olmayacagini da biliyor cunku plan yaptiniz. Aha suraya yaziyorum. Sen bu cocukla cok yakinda evleneceksin.

Ama bari bize yalan soyleme.
Hos kendine yalan soyleyen bize niye soylemesin.

Aynen devam.. helal..
Ya ben neden yalan söylyim yapmayın lütfen
1 ay önceden belliydi annemlerin gideceği randevusu falan
Ne planı yapalım ben kara kara düşünüyorum gelirse köye ben naparım bide evin önüne bi yere çekip arabayı orda beklerse hepten kötü olur diye
Ağzıma gelene söyledim gelmesin diye ama nafilee

Koyde hic mi akraban yok nine dede teyze amca, git haftasonunu onlarda gecir kardesinle, kapinin onunde tepinsin gitsin.

Yüz yüze konusunca ne değişcek anlamıyorum daha da nefret ettiriyosun kendinden beni zora sokarak dedim
Ne dediysem dinlemiyor kendi telefonum annemde onlarda istanbula gittiler evde yoklar babamla
Kız kardeşimle tekiz oda buna güveniyo zaten ev telefonunu arayıp duruyo açmaynca anneni aratma bna diyo
Köye kadar gelecek insen ayrı dret inmesem ayrı gitmez de evin önünden
Keske bu kadar deetay vermeseydin ne entereansiniz

Bunu buraya yazıyorum . Senin konunu hatırlıyorum çünkü . Benim konumla benzerliğinden dolayı .

Sen vicdan yapıyosun . Yapmasaydın onun bu salak salak tavırları hiç gözünü korkutamazdı . Bu yüzden o gelicek görüşeceksiniz . Ve barışacaksınız . Bi süre çok iyi olacaksınız . Ama sonuç hiçbir şey istediğin gibi olmayacak . Maalesef sonuç bu .

Yaşın mı küçük, çok mu tecrübesizsin anlamıyorum.
Hem adamın seninle bir şekilde iletişim kurmasına müsaade ediyorsun,( mesela annenlerin evde olmadığı detayını veriyorsun) hemde yumuşak yumuşak gelme nolur diye yalvarıyorsun. Adam seni elinde oynatıyor haberin olsun. Çünkü önünde sonunda kabul edeceğini biliyor.

Ben size neden yalan söylyim ki ?
Benim psikolojik sorunlarım mı var olmayan bi konuyu buraya açıp sizden yorumlar bekleyeyim
Zaten bırakın sesini duymayı açmadım bile telefonu kaç kez aradı en sonunda babam aradı kız kardeşimi evi arıyoruz meşgul çalıyo sürekli diye bizde bilmiyoruz ki falan dedik onun üstüne aramayı kapatsın diye açtım telefonu
Babam zaten İstanbul'da kalıyo annemde hastaneye gitti oraya 1 ay önceden belliydi gidecekleri
Fırsat bu fırsat diye düşünmüş demek ki ama ben onu uyardım gelme konuşmam inmem evden dedim
Sadece yüzüme bakıp söylemeni istiyorum beni artık sevmediğini istemediğimi diyo
Canım son cümlesi çok itici ve tehlikeli geldi...Bence görüşme...Barışma isteğiyle ya da "bu son görüşmemiz bir daha rahatsız etmeyeceğim" diyerek erkekler kadınları katlediyor...

Ailesine para yediren sen hani evlilik hazırlıgi yapmıyorsun deyince de paragöz e bağlayan kişi demi bu.
Madem şöyle gözlerine bakarak sevmiyorum de türk filmi gibi olsun :KK37:
Bide bilgisayarı satmış gelmek için o kadar da parasız:olamaz: koşarak sevmiyorum de:KK8:

Bu adam sırf seninle konuşmak için taaa Cizre'den gelmez masraf yapmaz,çünkü maaşından hiç para kalmıyor diyen sendin.
Belki ailesi ile ilgili aniden gelmesi gereken bir durum olmuştur aradan seni de çıkartmak istemiştir.
Yani gitmişken kelebeğe uzaklardan sırf senin için geldim deyip barışayım diye düşünmüştür.

Ailesine para yediren sen hani evlilik hazırlık yapmıyorsun deyince de paragöz e bağlayan kişi demi bu.
Madem şöyle gözlerine bakarak sevmiyorum de türk filmi gibi olsun :KK37:
Bide bilgisayarı satmış gelmek için o kadar da parasız koşarak sevmiyorum de:KK8:
İnsan sevebilir,ama evlenmenin doğru anlayıp vaz da geçebilir.Niçin adamın elinde olsun ki ipler?.Belki zaafını kullanmak istiyor,dayanamayacağını biliyor.
Bazı insanlar vardır,sinirlerin bozulur,gülersin,hoşlandığını sanır,belki kızın gözleri dolacak,belki sinirleri bozulup ağlayacak.Hadiii sende beni seviyorsun işte,saçmalamayı bırak diyecek,yine eski hamam,eski tas.
Gerçi her halukarda eski hamam,eski tas olacak gibi görünüyor da:KK51:

Bu adam sırf seninle konuşmak için taaa Cizre'den gelmez masraf yapmaz,çünkü maaşından hiç para kalmıyor diyen sendin.
Belki ailesi ile ilgili aniden gelmesi gereken bir durum olmuştur aradan seni de çıkartmak istemiştir.
Yani gitmişken kelebeğe uzaklardan sırf senin için geldim deyip barışayım diye düşünmüştür.
Bana da öyle geldi,ve gelişine ulvi bir mana kazandırıyor"Aşkını kurtarmak"gişelerde...Yeni gitmişti çünki...

Back
X