• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'dan konusmaya geliyo

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Kızlar sinirimden etrafa saldırmamak için kendimi zor tutuyorum
Ayrıldığım eski sevgilim Şırnak'dan kalkıp buraya geleceğini söylüyor bugün hemde konuşmak için
Akşam burda olacak
İstemiyorum seni gelme valla da billa da konuşmam diyorum bilgisayarımı sattım da biletimi bile aldım araba kiraladım diyo
Off kafayı ycem napıcam ben ya
Yüz yüze konuşmam senle diyorum yok geliyorum ben diyo

Kızlar sinirimden etrafa saldırmamak için kendimi zor tutuyorum
Ayrıldığım eski sevgilim Şırnak'dan kalkıp buraya geleceğini söylüyor bugün hemde konuşmak için
Akşam burda olacak
İstemiyorum seni gelme valla da billa da konuşmam diyorum bilgisayarımı sattım da biletimi bile aldım araba kiraladım diyo
Off kafayı ycem napıcam ben ya
Yüz yüze konuşmam senle diyorum yok geliyorum ben diyo
İstemiyorsan sakin konuşma derim. Ne olur ne olmaz telefonlarıni felan kapat. Sana ulaşamasın.

Konuşacaksan kalabalık bi mekanda buluş kafede falan insan içinde. Arabasına falan binme, bi yere gitme, seni eve bırakmasına bile izin verme ne olur ne olmaz.
Ben köyde oturuyorum maalesef oda geldiğinde saat 11 falan olmuş olur köye kadar gelecek yani
İnmem evden diyorum ama mecbur bırakcak beni

Konuşacaksan kalabalık bi mekanda buluş kafede falan insan içinde. Arabasına falan binme, bi yere gitme, seni eve bırakmasına bile izin verme ne olur ne olmaz.
Ben köyde oturuyorum maalesef oda geldiğinde saat 11 falan olmuş olur köye kadar gelecek yani
İnmem evden diyorum ama mecbur bırakcak beni

Istemedigin müddetçe hiç de bir şey olmaz, vicdan yapma sakın gelmeyi o tercih etti hem de konuşamama ihtimalini bile bile. O zaman sonucuna da katlanır. Kapat telini ulaşamasın. Tav oluyorum böyle baskıyla istediğini yaptırmaya çalışan tiplere
Yüz yüze konusunca ne değişcek anlamıyorum daha da nefret ettiriyosun kendinden beni zora sokarak dedim
Ne dediysem dinlemiyor kendi telefonum annemde onlarda istanbula gittiler evde yoklar babamla
Kız kardeşimle tekiz oda buna güveniyo zaten ev telefonunu arayıp duruyo açmaynca anneni aratma bna diyo
Köye kadar gelecek insen ayrı dret inmesem ayrı gitmez de evin önünden

Neden kaçıyorsun, dik dur nasıl bir ilişki istiyorsan hepsini sırala , işine gelirse devam edersin işine gelmezse herkes kendi yoluna...
Belkide yüz yüze gelirsek beni ikna etmesinden korkuyorum
İsteklerimi defalarca dile getirdim gerçekleşmediği için bitti zaten
O yüzden artık ne dese inancım kalmadı

Buluşma kelebek.
Burdaki herkes biliyor ki eğer buluşursan "kızlar söz verdi yeminler etti" ile başlayan cümleler sıralayacaksın çünkü döndüğünde.
Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorum
Ama köy yeri, evin önüne kadar arabayla gelince zır zır ev telefonunu araynca naparım ben hiç bilmiyorum

Canım isteklerini yerine getirmediyse bundan sonra da getirmez
Sakın yalnız kalma görusmek istiyorsan da
Ama ailenden çekinme söyle annene en aizndan
Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirim
Bian önce ne dycekse desin de gitsin diye
Annem duyarsa ortalığı ayağa kaldırır zaten şuanda İstanbul da hastanedeler

Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorum
Ama köy yeri, evin önüne kadar arabayla gelince zır zır ev telefonunu araynca naparım ben hiç bilmiyorum
Köyde değilim şehirdeyim arkadaşımın doğum günü partisi var boşuna evi arama ayrıca ne diyeceğin umrumda değil ben seni sildim sakın ulaşma de ve engelle en azından köye gelmekten vazgeçebilir.
Hiç çaren kalmazsa polisi ara ciddiyim.

Back
X