• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'dan konusmaya geliyo

Yani @Mune ile bir kaos planı oluşturdun?

Ben dün akşam yoktum küçük hanım

Muhabbetiniz bol olsun

ımm şey,okuduğunu anlamak ve yorumlamak önemli şey. bu mesajdan kaos planı sonucunu nasıl çıkardınız? bana atılan bir iftira ve her konumu sabote eden insanlar var ve ben onlara pabuç bırakacak kişi değilim. bu bir kaos planı değil. kendinizce anlam çıkarmayın.

ve teşekkürler :)

Telefonda iliskiyi bitiren o olsaydi siz yuzyuze konusmak istemezmiydiniz.
Bence bir iliski biteceksede devam edeceksede istekler talepler fikirler en olmadi olmuyor artik vedalari yuzyuze yapilmali

Bu sayfalarca yapılmış yorumun taklidi

Kız köydeyim diyor

Hanımlar

11de evin önünde araba gelmiş
Kız babasından
Babası ahaliden çekinir diye dert ediyor

Ailenin haberi olmazsa, işin boyutu çok değişir
Sadece ailenden korkunla besleniyor bu canavar

Umarım jandarmayı aramayı unutmazsın
Tüm okuduğum konularda gördüğüm sizin anlamsız ve tatsız yorumlarınız.

Amacınız ne?

Yazmadığına gore buyuk ihtimalle o adamın yanındasin. Burda herkes gorusme dedi insallah başına bir sey gelmez. Iki secenek var ya barisacaksin ya da o psikopat eski sevgilin sana bir kötülük edecek. Allah korusun seni ne diyelim

oalbilir arkadaşım. Sabah köyden çıkar minibüs akşam geri döner. Yani köyden çıkmak için sadece sabah saatlerinde şansınız vardır. Uzak bir köyse normal. ben de yaşadım da ordan biliyorum.
'
bakın bizim koyumuzde otobus haftada 1 kalkar burası turkıye bilip konusalım yalan degil yani bence nokta
Ne köyü, adı ne? Herkes ''bizim köy'' diye giriyor da konuya ben de bileyim, araştırayım internetten, minibüsçiler kooperatifini arayayım gerçekten haftada bir mi:) doğuda, iç anadolu da, ege de köyler gördüm, ama haftada bir minibüsü de ilk defa duydum. Tekrar sorayım, köyünüz neresi?

bana oyle gelmedi neyse
Siz lafi oyle algilamk istemissinizdir elbette o sizin fikriniz bir karisamayiz herkes fikrini beyan eder Turkiye’de haftada 1 otobus minubus kalkan yerlerde vardir o kismada birsey diyemiyiruz lakin konu sahibi hanimkizimiz beldede calisiyor hergun ise gidip geliyor muhtelif zamanlarda is disi sabah erken aksam gec vs bu ismi gecen beyle gorusuyor hep interneti var bir fiil burada o sebeple onun sikintisi otobus degil diger yazan arladas bunu ifade etmis patlamis ona bahane bahane nedir nerede yasiyorsun mahiyetinde

Son düzenleme:
Türkiye'de otobüs minibus hicbir sey olmayan köy yok gibi birsey. Ben guneydoguda ne sapa koyler gordum gunluk merkeze araba var koyde yasayan adam illaki bir sehre inmesi gerekir ulasim yok farz edelim bu cocuk nasil gelecek hadi ona da amenna ulasimin bile olmadığı köyde sevgili bulup nasil görüştü bu kiz gercekten kanatlari mi var ? Atalarımızın harika bir sözü var "Kızın aklı dal ucunda, bir sallasan düşer" maalesef bizim kızlarımız aynen böyle

Back
X