• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'dan konusmaya geliyo

Türkiye'de otobüs minibus hicbir sey olmayan köy yok gibi birsey. Ben guneydoguda ne sapa koyler gordum gunluk merkeze araba var koyde yasayan adam illaki bir sehre inmesi gerekir ulasim yok farz edelim bu cocuk nasil gelecek hadi ona da amenna ulasimin bile olmadığı köyde sevgili bulup nasil görüştü bu kiz gercekten kanatlari mi var ? Atalarımızın harika bir sözü var "Kızın aklı dal ucunda, bir sallasan düşer" maalesef bizim kızlarımız aynen böyle
orta karadenizliyim. babamin koyu anayola 7 km ve minibusu yok. annemin koyu anayola 1 km onun da minibusu yok. koyler de bayagi kalabalik, herkes kendi imkanlariyla gidip geliyor

orta karadenizliyim. babamin koyu anayola 7 km ve minibusu yok. annemin koyu anayola 1 km onun da minibusu yok. koyler de bayagi kalabalik, herkes kendi imkanlariyla gidip geliyor
Doğrudur, dedemlerin köyü belde olmadan önce her dakika minibüs olmuyordu, sabah ve akşam birer sefer belli saatte minibüs kalkardı, kaçırdıysan yandın, dua edeceksin bir köylün ilçeye inmiş olsun da seni görüp köye kadar götürsün, otobüs zaten yoktu hala yok.

'

Ne köyü, adı ne? Herkes ''bizim köy'' diye giriyor da konuya ben de bileyim, araştırayım internetten, minibüsçiler kooperatifini arayayım gerçekten haftada bir mi:) doğuda, iç anadolu da, ege de köyler gördüm, ama haftada bir minibüsü de ilk defa duydum. Tekrar sorayım, köyünüz neresi?
oncelikle özguvenınızden dolayı hayran kaldım:) bide şeye güldüm kooperatifi arayacakmışsınız ya :KK71:bizde kooperatif yok hele ki netten ısmini bile bulamazsınız bide pardon ama herkes yalancı ama sız duymayıp bilmediginiz icin oyle mi ? 81 ilin her koyunu ve orda olan otobusleri ve kalk saatlerini bilen bir anştayn yok:KK59:he bu arada biz yalancıyıx :oops:

'

Ne köyü, adı ne? Herkes ''bizim köy'' diye giriyor da konuya ben de bileyim, araştırayım internetten, minibüsçiler kooperatifini arayayım gerçekten haftada bir mi:) doğuda, iç anadolu da, ege de köyler gördüm, ama haftada bir minibüsü de ilk defa duydum. Tekrar sorayım, köyünüz neresi?
bide kelebek demişki belirli saatlerde femii gun içindr bani buna okey de be canım:hamarat:

bence görüştü, 3567899. son şansı verdi :)
:süslü: Yok kiz daha burnunu iyice surtecek surtulmemistir ole hemen barismamistir sonra onu ailesi ile vurmamayi ogrenip evlenecek buralardan cozdugum bu islerin gidis cizelgesi bole sende hemen sans verdiriyon hic heyecani kalmiyor :sus:

E geri dönmek için neyini satacak dimi bide bu var:KK51:

Haaah iste alnindan opulecek yorum :KK19:birde bizimkine donus bileti aldirmasa bari aldirirmi aldirir :KK59:

oncelikle özguvenınızden dolayı hayran kaldım:) bide şeye güldüm kooperatifi arayacakmışsınız ya :KK71:bizde kooperatif yok hele ki netten ısmini bile bulamazsınız bide pardon ama herkes yalancı ama sız duymayıp bilmediginiz icin oyle mi ? 81 ilin her koyunu ve orda olan otobusleri ve kalk saatlerini bilen bir anştayn yok:KK59:he bu arada biz yalancıyıx :oops:
dııııt, yanlış cevap. Sorumun cevabı bu değildi.

:süslü: Yok kiz daha burnunu iyice surtecek surtulmemistir ole hemen barismamistir sonra onu ailesi ile vurmamayi ogrenip evlenecek buralardan cozdugum bu islerin gidis cizelgesi bole sende hemen sans verdiriyon hic heyecani kalmiyor :sus:

Haaah iste alnindan opulecek yorum :KK19:birde bizimkine donus bileti aldirmasa bari aldirirmi aldirir :KK59:
Özge,birde listeyi dayıyorlar ya burnumuza:KK45:,şunları şunları öğrendim diye:KK52:,bütün maddeler acziyetten yerlerde sürünüyor ama,konu sahipleri gayet mağrur bir şekilde,sesimi kesip oturmayı öğrendim demek yerine,susarak adeta nirvanaya ulaştığını ispata girişiyor ki tam şenlik:halay::halay::halay:

Back
X