- 1 Ekim 2010
- 21.738
- 53.859
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlarrrrr
Öncelikle hepinizden özür dilerim çok merak edip endişenmişsiniz
Yalnız telefonum annemde olduğu için cumartesi de bu konuyuı işyerimde pc de açtığım için arayada haftasonu girdiği için yazamadım bu bir
İkincisi barışmayı bırakın görüşmedik bile buda iki
Köye kadar geldi saat 11 civarı aradı inmiyorum kesinlikle beni rezil etme daha fazla sana tavsiyem bekleme boşuna kendine yazık edersin beklediğinle kalırsın dedim
Gece saat 2 ye kadar bekledi saat 12 gibi ben yatıyorum keyfin bilir ister kal ister git dedim
Yine gitmedi arayıp durdu evi 10 dk da bir
Ev telefonu kablolu değil kablosuz başka kablosu var onu çıkartınca evde net kopuyo bu seferde kız kardeşim neti kapatıyorum diye çıngar çıkartıyo
Neyse en son saat 2 gibi aradı kelebek son kararın mı gelmiyor musun dedi
sana en basından beri dedim gelmiyorum git burdan dedim ve gitti sana yazıklar olsun diyerek
Bugün sabah işyerini aradı 1 saat önce falan bağladılar bana mecburen açtım konuştum bağlamayın desem daha çok sıkıntı yasıcam zaten herkesin gözü üstümde
Kelebek işyerinin önündeyim in aşağıya konuşalım yoksa yukarı da çıkarım kovacak halin yok ya herkesn gözünün önünde dedi bende olay çıkmaısn diye sessizce kapattım telefonu indim aşağıya
Sırf insanlara mahcup olmamak adına indim nefret ediyorum senden beni sürekli zora sokuyosun defol git dedim
Bayağı bi anlattı bu ben ona haksızlık ediyomuşum falan filan bitti mi söyleceklerin dedim evet dedi iyi ben çıkıyorum yukarı Allah yolunu açık etsin dedim
Son sözün bumu dedi evet dedim ve gitti
Üzgünüm kızlar sizi haksız çıkarttığım içinnnn
Bu arada otobüs konusu çok polemik olmuş
Ben İstanbul'un bi köyünde oturmuyorum ki saat bası otobüs olsun
Sabah merkeze inen otobüs akşam köye dönüyor başkada yok olay bundan ibaret niye bu kadar uzattınız anlamadım
Hatta benm kaç tane konumun içinde geçmiştir bu ulaşım sıkıntım
Herkes saat 9 da işe gelirken ben sabahın köründe burda oluyorum otobüs olmadığı için
Hele ki cumartesi sabah saat 7 de merkeze geliyor akşam 5 buçuk da dönüyo başkada yokkkk
gerçekten kelebek oldun şu anda, sana helal olsun hiç beklemezdim böyle net olmanı.
Yolun bahtın açık olsun, akıllı kızmışsın, inşallah bugünleri unutacagın biri olur.