- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana
neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin
kız valla samimiyim ben ayy sen beni bde realde tanısann klavyeden ne kadar tanıyacağız birbirimiziikakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.
Bir de otur ağla bari yeter ya.Cesedi yerde sürülen teröristtin annesi senin benim anladığımızdan daha iyi anlar
Arada fark var KOCAMANNNN BIR FARKK biri haince pusu kurup TC bayragi altindaki TC askerine saldirirken oluyor.Digeri vatanini vatandasini savunurken ŞEHİTTTTTT OLUYOR.Cesedi yerde sürülen teröristtin annesi senin benim anladığımızdan daha iyi anlar
bu ısten cıkarı olan ulkeler pkk yı desteklıyor zatenKonuyu ya siz anlamadiniz yada ben anlatamadim. Dis ülkeler dahil bizi böylemi görsünler istiyorsunuz ?. Biz Türkiye Cumhuriteyi bir ülkeyiz. Ic savas ciksinmi istiyorsunuz ?
Bunu yapmakla atese körükle gitmiyormuyuz ? Siddet siddeti dogurur. Biz halk olarak tabiki bitsin bu catismalar diyecegiz, son bulsun isteyecegiz. Analar aglamasin, gencler ölmesin diyecegiz. Icimizden lanetler okusak bile, bu yapilani desteklemek bizi daha kötü yerlere götürecek.
Bu arada bu resimleri yanyana koyan ben degilim, ama bu resimdeki mesaj, zihniyet ayni olusudur. Ben sahsen ülkemi daha medeni ve güclü buluyorum, böyle eylemleride desteklemiyorum tam aksine, bitmesi icin cabaliyorum.
Bu gibi eylemleri desteklemeyerek insanlarin baris istedigini desteklemekle bir yere varilacagina inaniyorum.
bence sen otur ıyı bı dusunNazilere hakmi veriyorsun ? Daha artik ben ne yazayimki...
nerde ,, nerdeee...Kivirmalar görüyorum aman tanrim ! :)
Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana
neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin
yarışmayamı katılacaksınızzzzz..Benimde katılasaım geldi parkuşum
hani beni tutuyordun ablaBen seni tutuyorum matmazelim
hele ben var ya hele ben hiç sorma vicdansız,kinci,faşist,merhametsiz,cehennemlik bir insanım matmazelimhanım ablam senin benim burdaki çoğu kişinin insanlığı yok ölmüş..biz insan değiliz...
kim insan askeri masum halkı öldürenler insan yeni insan tanımı bu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?