Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

esas su pkk sempatızyanları fişlenmelı
bunlara iş yemek su saglık yasaması ıcın gereklı bilumum degerlerden yoksun bırakılmalı
bunlar memur olmamalı atanmamalı hakım savcı mılletvekılı olamamalı
öyle geberıp gıtmelı
o aracın arkasına baglanan ıpe yazık benzıne mazota yazık zaten yıne zam da gelmıs !!!
elın kırletıldıgıne degmez
ırakta ıranda almanyada surıyede pkk sempatızyanları nefes alırken bıle dıken ustunde aldıkları ıcın seslerını cıkaramıyorlar
ama bızım bu turkıye ınsan hakları ölüye saygı dıye dıyeee sehıt sayısına sayı katıyor
beyın ucretsız arkadaslar sınırsız kullanabılırsınız azcık efor sarfedınde dusunun bıraz
sehıt haberlerı geldıgınde askerler parca parca edıldıgınde tabutları bos gonderıldıgınde roj tv b.kunda sevınc naraları atıldıgında nıye öluye saygı ınsan hakları savas ahlakından bahsetmıyorsunuz acaba !!!!
şaka gıbısınız !!!
DALIMI KIRANIN AGACINI KOKUNDEN SÖKERIM

Konuyu ya siz anlamadiniz yada ben anlatamadim. Dis ülkeler dahil bizi böylemi görsünler istiyorsunuz ?. Biz Türkiye Cumhuriteyi bir ülkeyiz. Ic savas ciksinmi istiyorsunuz ?
Bunu yapmakla atese körükle gitmiyormuyuz ? Siddet siddeti dogurur. Biz halk olarak tabiki bitsin bu catismalar diyecegiz, son bulsun isteyecegiz. Analar aglamasin, gencler ölmesin diyecegiz. Icimizden lanetler okusak bile, bu yapilani desteklemek bizi daha kötü yerlere götürecek.
Bu arada bu resimleri yanyana koyan ben degilim, ama bu resimdeki mesaj, zihniyet ayni olusudur. Ben sahsen ülkemi daha medeni ve güclü buluyorum, böyle eylemleride desteklemiyorum tam aksine, bitmesi icin cabaliyorum.
Bu gibi eylemleri desteklemeyerek insanlarin baris istedigini desteklemekle bir yere varilacagina inaniyorum.

bu ısten cıkarı olan ulkeler pkk yı desteklıyor zaten
sen sanıyormusun o terorıst ıple sallandırılmasa dıs ulkeler bızı sevgı kelebegı olarak goruyor !!!
pkk nın yaptıkları zaten ulkenın tum guzellıgını bozuyor
onlar askerlerımızı ınsanlarımızı öldururken bız onlara cıcek mı atalım ozaman mı kalpler cıcekler bocekler gorucekler ekranlarında
nazilere hak verıyorum
pkk herturlu bıter
pkk yı bıtırdıklerınde de ayyy onlarda ınsaan yazık degılmı dıyecek catlak sesler bıtmez ıste !!!!
en ıyısı köklerını kurutmak
tek cozum
tarla farelerıne yapıldıgı gıbı
koklerı kemıren boceklere yapıldıgı gıbı
dusunurken eksık dusunme
turk mılletını ve nasıl gorundugunu gercekden cok merak edıyor ve buna uzuluyorsan
mılletımızı bu hale dusurduklerı ıcın onlara ofkelı oldugunu ve hıc affetmeyecegını soylemen yerıne tutar işid ıle turkıyeyı aynı yere koyarsan en cok senın uzulmen lazım turkıyeyı fotograflarla o hale dusurdugun ıcın !!!!
soysledıklerınle yaptıkların celısıyor
vatan haini bı cocugun annesı olcaksam su cocugum ölsun bende o acıyı yasamayım !!!!!
ınsan serefı ıcın yasar

Nazilere hakmi veriyorsun ? Daha artik ben ne yazayimki...

Kendi orgut arkadasinin cesedini bile Turk askeri icin pusuya cevirip parcalayan bir topluluga nasil acinir Allah askina.

Nazilere hakmi veriyorsun ? Daha artik ben ne yazayimki...
bence sen otur ıyı bı dusun
tarıh bılmedıgın okadar netkı konusmalarından
bu ulke ne savaslar ne hainler gordu !!!
koylere yapılan baskınlar hamıle kadınlara tecavuzler cocukların öldurulmesı soykırımlar yasadı
turkıye kazanıldıgında toprak butunlugu saglandıgında sen sanıyormusun izin alarak öldurup cesetını yıkayıp orda gomduklerını bıde fatıha okuduklarını
hangı ulke senın dedıgın mantıkla savasıp kazanmıs ???
mahallede futbol kavgası yapılmıyor burda hanfendı
haınce pusuyla uykuda orda burda hıc olmıcak yer ve sekılde askerlerımızı parca parca edıyorlar sen ınsan haklarından öluye saygıdan bahsetmıyorsun
bunu soyle dıyorum acıklamasını bı turlu yapamıyorsun
terorıst olunca o ınsan oluyorda
sehıt olunca noluyor ???
sen sehıtlere neler yapıyorlar bılmıyormusun sankı terorıstlerın yaptıgı ıskencelerde nıye yazmıyorsun ???

okadar ınsan haklarından öluye saygıdan bahsedıyorsanız once kendı sehıtınızı dusunun !!!!
hıc sorununuz kalmadıgında baska ölenlerı dusunursunuz
once senın yasadıgın senın yasaman ıcın koruyuculuk yapan askerlerımızın ne için öldugunu ve nasıl öldugunu bı dusun
pisliği ıcınde surunen terorıstın de eksık kalsın !
pkk sempatızyanları bıtek turkıyede konusup eylem yapabılıyorlar işte
bıtek turkıyede yok bunlar nıye dıger ulkelerde seslerı cıkmıyor da burda cıkıyor
dıger ulkelerde terorıstlere neler yapıldıgını cok ıyı bılıyorsunuz
o ulkelere hıc de öcü gozuyle bakmıyoruz dıs ulkeler olarak
onlara sesımız cıkmıyor
vatan haını heryerde vatan haınıdır
turkıye bu fotografla yerle bır olmazda
cıkan catlak seslerlede bı yere varamaz
ınsanlar nıye ugrassın pkk yı bıtırsın kı
pkk bıtse ay onlarda ınsandı yazıık dıcek busuru kısı var
komsumuz sagımız solumuz kım olduklarını bılmedıgımız busuru hainler !!!!
hangı bırını bıtırsınsler
türeyerek cogalıyolar masallah
turkıye nasıl gorunuyor dıs ulkeler tarafından uzuluyorum dıyor
işidle turkıyenın resmını yanyana koyuyor
o zıhnıyete karnımı kasıya kasıya güldüm !!!!

Son düzenleme:
Ben kimseyi böyle konularda savunmam, arkadaşım ise yanlış buluyorsam özelden iletirim ki bunu bir zamanlar birine de yapmıştım. Bende tanıyamadığımı düşünüyorum bazı arkadaşlarımı. Çoğu farklı düşünceye anlayış gösteririm ama bu konu benim için uç bir konu, hdp ve pkk benim için birdir. Dolayısı ile işim olmaz bunlara destek verenlere...

Kalkıp terörist leşine ama o da insan diyeni de masum bulamıyorum. Yorum yapmazsın en fazla. Nedir bu kadar savunmak, yok gencecikmiş, yok anası babası varmış, ondan sonra yok pkk lı diye yaftalamayın, içim kalkıyor ötesi yok, göstermiyorum anlayış falan hümanizminiz batsın...

Terörist de insansa insani özelliklerini hatırlasın ve buna uygun davransın. Ekmek yediği kaba işemesin, içiçe yaşadığı insanları öldümesin, vatanının askerine polisine haince pusu kurmasın.

Ancak o zaman insan gibi muamele görmeyi hak eder. Aksi takdirde şerefsizlik yapan şerefsizce ölür. Su testisi su yolunda misali.

Katillleri savunanın da insanlığından şüphe ederim.

hanım ablam senin benim burdaki çoğu kişinin insanlığı yok ölmüş..biz insan değiliz...

kim insan askeri masum halkı öldürenler insan yeni insan tanımı bu artık
hele ben var ya hele ben hiç sorma vicdansız,kinci,faşist,merhametsiz,cehennemlik bir insanım matmazelim

ya bıde varya cocuga tecavuz edene şeyı kesılsın dıyorlar herkes gıbı benım gıbı
annesını katleden evlada gebersın pıslık dıyorlar...
terorıst e gereken yapılmıs dedıgımızde ama o ınsaaan dıyorlar
bune perhız bu ne lahana tursusu
emnıyet guclerı ve bu ıslerle alakalı yuksek rutbelı kısıler ekranlarda gereken yapılacaktır dıyecektır tabıkı bu goruntu ıcın
ama emınım benım gıbı onlarda hak yerını bulmus demıslerdır
terorıstler ıskence ettıgınde hıc seslerı cıkmayanın bu goruntulerde ses cıkarması
işidle turkıyenın resmını yan yana koyması
tum bunların ustune aslında benı anlamıyorsunuz ben dıs ulkeler tarafından goruntumuze uzuluyorum demesı
yemın edıyorum sosyolog tez konusu yapmalı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…