- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
ya bıde varya cocuga tecavuz edene şeyı kesılsın dıyorlar herkes gıbı benım gıbı
annesını katleden evlada gebersın pıslık dıyorlar...
terorıst e gereken yapılmıs dedıgımızde ama o ınsaaan dıyorlar
bune perhız bu ne lahana tursusu
emnıyet guclerı ve bu ıslerle alakalı yuksek rutbelı kısıler ekranlarda gereken yapılacaktır dıyecektır tabıkı bu goruntu ıcın
ama emınım benım gıbı onlarda hak yerını bulmus demıslerdır
terorıstler ıskence ettıgınde hıc seslerı cıkmayanın bu goruntulerde ses cıkarması
işidle turkıyenın resmını yan yana koyması
tum bunların ustune aslında benı anlamıyorsunuz ben dıs ulkeler tarafından goruntumuze uzuluyorum demesı
yemın edıyorum sosyolog tez konusu yapmalı yanı
hele ben var ya hele ben hiç sorma vicdansız,kinci,faşist,merhametsiz,cehennemlik bir insanım matmazelim
senin için önemsiz olan şey ; 23 NİSAN mı ?
Senden başka kimsenin dikkatini çekmemesi de ayrı üzücü MED. .Gel bana söv diyor işte..Zorla sövdürecek kendine.
Senden başka kimsenin dikkatini çekmemesi de ayrı üzücü MED. .
senin mesajın benim dikkatimi çektide diğer mesajı aradım göremedim, sayfalar çok hızlı ilerleyince ne yazmıştı acep, kim yazmıştı
Kim yazar böyle bir mesajı?
kardelen tabi ki.
Gel bana söv diyor işte..Zorla sövdürecek kendine.
Şimdi anladım da kızlar ondan zaten başka bir cümle beklenemez. Zaten 23 nisanı sevmesi benim için dram olurdu :)))Noldu kızlar? Ben anlamadım bu iki msji ne 23 nisanı?
Senin icin hicbir degeri olmayan 23 Nisanda Turkiye Buyuk Millet Meclisi kuruldu. Sen de oy vererek o meclise milletvekili gönderiyorsun. O reisine bu sayede oy verebiliyorsun.Sanki Reisden önce pkaka yoktu
Çok meraklıysan 23 nisan şiiri yazmaya buyurun siz yazın.Benim için hiç bir değeri olmayan şey için şiir yazmaya pek de hevesli değilimBu arada ne yazıp ne yazmayacağıma kendim karar veririm sizin fikrinize ihtiyacım yok.Siz kendi işinize bakın o beyinciğinizi benim için yormayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?