• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırt ağrısı bıçak gibi

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
393
156
53
37
merhaba burda daha önce de konu açmıştım ama o şikayetim geçmişti. Bi hıçkırık ya da geğirme sırasında sırtımın sağ tarafına bir noktaya sancı giriyor korkumdan doktora da gitmiyorum ama hep düşünüyorum. Var mı böyle bişey yaşayan

Safra kesesine ve safra yollarına baktirdiniz mi ? Sag taraf dediginiz icin soruyorum.. Belki de sadece kramp olabilir geçmiş olsun

merhaba burda daha önce de konu açmıştım ama o şikayetim geçmişti. Bi hıçkırık ya da geğirme sırasında sırtımın sağ tarafına bir noktaya sancı giriyor korkumdan doktora da gitmiyorum ama hep düşünüyorum. Var mı böyle bişey yaşayan
Korkunun ecele faydası yok hastalık varsa bile ilerlemeden tedavisine bakılır ihmal etmeyin mideden sırta vuran ağrı genelde safra kesesi çıkıyor

Korkunun ecele faydası yok hastalık varsa bile ilerlemeden tedavisine bakılır ihmal etmeyin mideden sırta vuran ağrı genelde safra kesesi çıkıyor
bi tek hıçkırırken oluyor işte normal zamanda yok ama panik bozukluk hastasiyim hastalık hastalığı teşhisim var o yüzden bunları yapmak hayli beni zorluyor ve korkutuyor yoksa tabi ki gitmem gerektiğini biliyorum ama elimde değil

Back
X