Sirt agrisii

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar 33 haftalık hamileyim sırt ağrım cok fazla oluyor benim gibi olan varmı aranızda siz nasıl geciriyosunuz agriyi

Arkadaslar 33 haftalık hamileyim sırt ağrım cok fazla oluyor benim gibi olan varmı aranızda siz nasıl geciriyosunuz agriyi
Vallahi ayni ben. Sirt , bel ve rahim agrisi.. Cok fena.. Hicbisey de yok yapicak. Oyle cekiyorum. Erkek mi seninki de?

Evet cnm.erkek bugunde kasik agrisi basladi bu agrilar hic bitmiycekmi yaa

Evet cnm.erkek bugunde kasik agrisi basladi bu agrilar hic bitmiycekmi yaa
Ben 15 gundur cekiyorum ve her gun.. Erjek cocugu gazli olur, bel ve sirt agrili olur.. Tadimasi zordur derler. Krapli olur.. Ben bastan beri cekiyorum kramplari.. Odadan odaya gecerken bile koridorda iki buklum kaliveriyorum birden.. Kizimda hic boyle olmamisti.. Ama erkek cocugunda tam dedigim agri ve sikayetler olurmus zaten. Birebir yasiyorum. Son 3 haftam.

Sirt agrisi gercekten diger agrilara gore daha zor gecmiyo hic bisekildee bide kasiklarimda agrimaya basladi ayni adet olcakkmisim gibi sanci oluyoo

Sirt agrisi gercekten diger agrilara gore daha zor gecmiyo hic bisekildee bide kasiklarimda agrimaya basladi ayni adet olcakkmisim gibi sanci oluyoo
Ayni sikayet... Adet olcakmisim gibi Allahim.. Son haftalar da gecseydi bi hayirlisiyla.

Gecer inss ya bnim daha cok var ins bi aksilik cikmazsaa tabi o zamana kadar bu agrilara nasıl dayanacagmda bilmiyorum ya

Back
X