Sırt ve boyu ağrılarım...

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar. Geçen bayram didimdeydik. Deniz dalgalı ve hava da baya rüzgarlıydı. Buna rağmen denize girdik. Şimdi sırtım ve ensemde inanılmaz bir ağrı var. Masaj yaptılar, kas gevşetici sürdüler ama bir faydası olmadı. Bilgisi olan ve tavsiye verebilecek olan var mı? Doktora gitmek istemiyorum. Varsa doğal yollardan önerilerinizi alayım. Tabi son çare olmazsa yine doktora gidicem de burda sizlere bir danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ettim.

Agri kesici haplar agriyi kesmeyince dedimki bunda birsey var endiselendim dr a gittim.30 gün fizik tedavi verdiler.inan o insani deli eden agrilardan eser kalmadi.benim agrilarim cok şiddetliydi sırtım ve kürek kemigimde

Agri kesici haplar agriyi kesmeyince dedimki bunda birsey var endiselendim dr a gittim.30 gün fizik tedavi verdiler.inan o insani deli eden agrilardan eser kalmadi.benim agrilarim cok şiddetliydi sırtım ve kürek kemigimde
Oy oyyy. doktora gitmek gerek diyorsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…