Çok geçmiş olsun yeni bir salgına yakalanmış olabilirsiniz.2 gündür sırtımın tam ortası ağrıyordu. Ara Ara sancılar giriyor nefesimi tutuyordum o sancılar geçsin diye. Bugün acile gittim bakmadı doğru dürüst fıtıktır dedi yolladı yazdığı ilaçlar da hiç rahatlatmadı. Masaj yapınca geçilecek tarzda bi ağrı değil siz anladınız. Sırtımda sanki içten ağrı geliyor ve akşam ishalde oldum şuan karnım da ağrıyor adet ağrısı gibi bu sizce ne olmuş olabilir. Şuan sanki sırtım ayva yeriz ya yemek borumuzda kalır öyle bi hissiyata var. Ortapediye randevu aldım gidene kadsr fikir verin biri cevap versinnn ya
Böyle olunca noluyormus kiAğrı kuşak seklinde karninizi belinizi sariyor mu?
Kaslardan ya da omurgadan kaynakli bir agri olsa masajla ya da hareketle hafifler/artar sanirim. Icten geliyor demis konu sahibi.. Karni ile sirti birlikte agriyinca ve ishal olunca pankreas ile ilgili olabilir mi diye dusundum bir an. .Böyle olunca noluyormus ki
Skolyoz olabilir mi
Yok evdeydim hep yani öyle bişeyim olmadıRüzgarda kaldınız mı hiç
Canınızı sıkacak psikolojik bir durum oldu mu ?2 gündür sırtımın tam ortası ağrıyordu. Ara Ara sancılar giriyor nefesimi tutuyordum o sancılar geçsin diye. Bugün acile gittim bakmadı doğru dürüst fıtıktır dedi yolladı yazdığı ilaçlar da hiç rahatlatmadı. Masaj yapınca geçilecek tarzda bi ağrı değil siz anladınız. Sırtımda sanki içten ağrı geliyor ve akşam ishalde oldum şuan karnım da ağrıyor adet ağrısı gibi bu sizce ne olmuş olabilir. Şuan sanki sırtım ayva yeriz ya yemek borumuzda kalır öyle bi hissiyata var. Ortapediye randevu aldım gidene kadsr fikir verin biri cevap versinnn ya
Evet galiba üşüttüm çok ishalim idrara çok çıkıyorum karnımda ağrıyor. Bizim evde sıcak bende atlet giymiyorum içine üstümü falan açıp yatıyorum ondan heraşdeTerleyip üşütmüş de olabilirsiniz benim içeri oda sıcak ben sıcak diye üzerime bişey giymeden atletle terli şekilde mutfağa çıktım orası da serin. Tam sırtımın ortası böyle yuvarlak bi yerde ağrı oluyor gibiydi sızladı durdu bir hafta 10 günde geçti ama hala arada ağrıyor. Siz tekrar doktora gidersiniz başka bir şey de olabilir tabi
Hemen safra kesenize baktırın .2 gündür sırtımın tam ortası ağrıyordu. Ara Ara sancılar giriyor nefesimi tutuyordum o sancılar geçsin diye. Bugün acile gittim bakmadı doğru dürüst fıtıktır dedi yolladı yazdığı ilaçlar da hiç rahatlatmadı. Masaj yapınca geçilecek tarzda bi ağrı değil siz anladınız. Sırtımda sanki içten ağrı geliyor ve akşam ishalde oldum şuan karnım da ağrıyor adet ağrısı gibi bu sizce ne olmuş olabilir. Şuan sanki sırtım ayva yeriz ya yemek borumuzda kalır öyle bi hissiyata var. Ortapediye randevu aldım gidene kadsr fikir verin biri cevap versinnn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?