- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Selam..
Evlendiğimizden beri bu adam böyle afedersiniz o işten sonra sırtını dönüp horul horul horluyor ben kendimi kullanılmış veya bir metaa gibi hissediyorum..
Erken boşalmasıda var söyleyince bir gün kısa olur birgün uzun olur deyip beni geçiştiriyor..
Anlayacağınız 2 dk yüz yüze sabaha kadar sırt sırta olmaktan ibaret yatak paylaşımımız..
4 yıl oldu evleneli. Bi kez Söylediğimde daha rahat uyuyormuş diğer türlü. Daha sonra yine dediğimde kadın ruhundan anlamıyorsun falan benide farklı olmamakla suçladı..
Yani hem kel hem fodul..
Erken boşalma mı var peki4 yıl oldu evleneli. Bi kez Söylediğimde daha rahat uyuyormuş diğer türlü. Daha sonra yine dediğimde kadın ruhundan anlamıyorsun falan benide farklı olmamakla suçladı..
Yani hem kel hem fodul..
Ya bazen biraz uzun sürüyor ama genelde hemen boşalma..Erken boşalma mı var peki
Sen de orgazm olabiliyor muusn
Erken boşalma var tedaviyi kabul etmez..Yüz yüze uyumayı sevmem ben
Erken boşalma için tedavi olabilir
Ön sevişmeyi uzun tutun
Aranızda duygusal eksiklik var sanırım
Romantizm katın derim
Erken boşalma var tedaviyi kabul etmez..
Nasıl yani 4 yıldır hiç orgazm olmadınız mıYa bazen biraz uzun sürüyor ama genelde hemen boşalma..
Yok ben henüz o mertebeye ulaşamadım
Hayır hatta ben afedersiniz tam zevk alacakken o boşalıyor daha sonra bitiyor zaten..
Çok çok nadir 2.ciyi dener eşim birde biz sık ilişkiye girmiyoruz
Süpersinizo iş bittikten sonra banyo olmuyormusuunuz ?
Ben 6 yıllık evlıyıyım 1 kere bile böyle bır olay başıma gelmedi .
Biz birliktelikten sonra banyo olur abdest alırız. Banyo olduktan sonra doğal olarak yorgunluk kalkıyor zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?